Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، محمد حسن نامی روز شنبه در یک گفت و گوی تلویزیونی افزود: در کشور ما سه توده ورودی به لحاظ آب و هوایی وجود دارد؛ توده هوا که از شمال اقیانوس هندبه ایران وارد می‌شود، دیگری از غرب و توده سوم هم از شمال از منطقه سیبری به سمت ایران می‌آید و هنگامی که این سه توده همزمان به کشور وارد می‌شوند، بارندگی بیشتری به همراه دارند البته تغییرات اقلیمی در دنیا وجود دارد و همه باید منتظر این تغییرات باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وقوع سیل در استهبان استان فارس یادآور شد: حوضه آبریز «پهناب» در استان فارس قرار دارد و ظرف ۲۸ دقیقه به اندازه‌ای نزولات آسمانی زیاد بود که همه منطقه را دستخوش تغییر کرد البته آن منطقه دو سطح دارد و با وجود اینکه بیشتر حجم آب به رودخانه آشیق رفت و حجم کمتری به رودخانه رودبال رفت میزان خسارت وارده در محدوده رودبال بیشتر بود.

نامی اضافه کرد: آن زمان که باران بارید، هوا آفتابی بود و باور وقوع سیلاب برای افرادی که در آن منطقه حضور داشتند و با خودرو داخل رودخانه رفته بودند، سخت بود.

رئیس سازمان مدیریت بحران افزود: از حوضه آبریز پهناب تا ابتدای روستای باغشاد، ۳۷ کیلومتر فاصله وجود دارد اما چون دارای شیب بالای ۲۵ درصد بود آب با سرعت زیاد به آن منطقه رسید؛ اگرچه اطلاع رسانی توسط مردم عزیز منطقه انجام شده بود و این موضوع از تلفات و خسارات کاست.

نامی اظهارداشت: در آن منطقه چهار روستا وجود دارد اما خوشبختانه هیچ تلفاتی از روستاها نداشتیم و در آن روز از مناطق دیگر برای تفریح به این منطقه آمده بودند و تخمین زده می‌شود که حدود دو هزار تا ۲۵۰۰ نفر در این منطقه حضور داشتند.

وی گفت: اطلاع رسانی در این منطقه باعث شد تا تلفات کمتر شود همچنین حضور به موقع بسیجیان و امدادگران باعث شد تا تلفات کمتری را شاهد باشیم و تعداد فوتی‌ها در این منطقه ۲۲ نفر شامل ۱۱ خانم، هفت کودک و چهار مرد بود که اجساد همه این افراد طی دو روز تلاش پیدا شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: دریاچه ارومیه استهبان محرم عملیات مرصاد بادهای موسمی سامانه بارشی مونسون مدیریت بحران سیل سیلاب استهبان دریاچه ارومیه استهبان محرم عملیات مرصاد بادهای موسمی سامانه بارشی مونسون آن منطقه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۰۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمجتبی حسینی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان در مراسم افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» در دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: با توجه به برگزاری این رویداد‌ها باید ابتدا رویداد«عارضه‌یابی عدم حضور دانشجویان در این همایش‌ها و برنامه‌ها» را داشته باشیم.

وی با بیان اینکه شاید بخشی از استقبال کمرنگ دانشجویان به خاطر عدم عمل‌گرایی مسئولان در تحقق وعده‌ها بوده، افزود: یکی از دغدغه‌های دولت سیزدهم ایجاد اشتغال پایدار برای فارغ‌التحصیلان است که در استان همدان نیز روی این موضوع متمرکز شده‌ایم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با طرح این سؤال که با وجود ایجاد اشتغال در استان و رشد در این زمینه چرا این اتفاق در جامعه محسوس نیست، گفت: یکی از دلایل این موضوع عمده ایجاد اشتغال برای جامعه غیردانشگاهی بوده و انتظار بیشتر نیز از سوی این قشر است.در سال جاری ۴۲ درصد تسهیلات و تعهد اشتغالزایی در استان را به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص خواهیم داد در همین راستا از ۱۷ هزار و ۶۹۹ مورد تعهد اشتغال برای قریب به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان استان اشتغال پایدار ایجاد می‌کنیم.

حسینی روح رویداد صدرا را نقطه اتصال دانشگاه و صنعت عنوان کرد و با طرح این سؤال که دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه‌ها چقدر کارایی داشته، تأکید کرد: باید چگونه مهارت‌آموزی را به دانشجو آموزش دهیم و بعد از او انتظار داشته باشیم. آموزش؛ کارآفرینی و اشتغال سه مؤلفه رشد جامعه بوده و دنیای امروز عصر دانش است و گذار به سمت هوش مصنوعی و دنیای پیچیده دیجیتال. نمی‌توان مفاهیم سال‌های پیش را به دانشجو آموزش داد و انتظار تحول داشت.

وی با بیان اینکه باید به‌روز بود و رویکرد آینده‌پژوهی داشت، اضافه کرد: توسعه فعالیت‌های فناورانه؛ برخورداری از خلاقیت، تکنیک حل مسئله و تفکر خارج از چارچوب اداری برای تحول باید مدنظر باشد امروز دیگر وقت آزمون‌وخطا نیست. تحقیقات و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد به‌واسطه سونامی فناوری برخی مشاغل از دست خواهد رفت؛ بنابراین حتماً باید نوآور و به‌روز باشیم؛ البته به لطف دانشگاه در بسیاری از علوم فناورانه پیشرو هستیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان مطرح کرد: پیشنهاد می‌کنم دانشگاه آزاد اسلامی رویدادی را برگزار کند و از ابتدا و تا انتها یک شغل مولد را آموزش دهد، خلق ایده و ایجاد مشاغل پیگیری را کند و آموزش‌ها کاملاً عملیاتی شود.
حسینی بر لزوم برگزاری«ایده بازار» در دانشگاه تأکید کرد و توضیح داد: برای مشارکت مردم در اقتصاد ایده‌ها به جد پیگیری می‌شود؛ در استانداری نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری برای نحوه واگذاری به مردم را احصا کرده‌ایم ضمن اینکه اقناع‌سازی مردم برای مشارکت با تضمین سود لحاظ خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور هشدار هواشناسی سطح زرد؛ هوای خراسان جنوبی دوباره بارانی می‌شود
  • هشدار سطح نارنجی هواشناسی در گیلان صادر شد
  • خوشحالی وصف‌ناپذیر مردم سیستان و بلوچستان از پر آبی هامون + تصاویر
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • بازداشت در انتظار مدیرانی که در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت ترک فعل کرده‌اند
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • تمدید طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی دور از انتظار نیست
  • حاکمیت ناپایداری‌های جوی تا اواخر هفته در اردبیل
  • هوای صاف و آفتابی در مازندران