Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران گفت: شورای شهر در دوره ششم 16 سیاست کلان را در راستای توسعه ورزش شهروندی در نظر گرفته است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهر، زهرا شمس احسان با بیان اینکه ورزش شهروندی مترادف ورزش همگانی است، اظهار کرد:  ورزش شهروندی مجموعه‌ای از فعالیت‌های ورزشی ساده، کم‌هزینه، غیررسمی، فرح‌بخش و با نشاط است که امکان شرکت در آن برای همه افراد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه در شهرداری از گذشته تا کنون، ورزش شهروندی در چهار بعد کلان، پیگیری و  اجرایی شده است، یادآور شد: ارائه خدمات ورزشی به شهروندان در مجموعه‌های ورزشی تحت پوشش شهرداری اولین بعد ورزش شهروندی در دوره جدید مدیریت شهری به شمار می‌رود.
فعالیت 400 مجموعه ورزشی زیر نظر شهرداری تهران
وی افزود: نزدیک به 400 مجموعه و سالن ورزشی در سطح مناطق 22 گانه شهر تهران در طول سال‌های گذشته توسط شهرداری تهران احداث شده که در حال ارائه خدمات تفریحی و آموزشی به شهروندان تهرانی است.
شمس‌احسان با اشاره به دومین بعد از ورزش شهروندی با عنوان توسعه زیرساخت‌های ورزشی در فضاهای عمومی شهر تهران، تصریح کرد: در این راستا تقریبا در تمامی بوستان‌های پایتخت، تجهیزات ورزشی بدنسازی پارکی و میزهای تنیس تعبیه شده است؛ همچنین ایستگاه‌های ورزرشی در دو بخش بانوان و آقایان در حال فعالیت هستند.
وی به احداث و توسعه فضاهای ورزشی رو باز به عنوان سومین مورد در زمینه ورزش شهروندی اشاره کرد و افزود: در حال حاضر نزدیک به 500 زمین چمن فوتبال مصنوعی و طبیعی در سطح شهر تهران در حال ارائه خدمات به شهروندان است و فضاهای ورزشی دیگری مانند زمین‌های اسکیت، تنیس خاکی، زمین‌های والیبال و بسکتبال و مواردی از این قبیل در سطح شهر ایجاد شده که علاقمندان به این رشته‌های ورزشی نیز از فضاها موجود در این بخش استفاده می‌کنند.
رئیس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه برگزاری رقابت‌های ورزشی در سطح محلات و برپایی جشنواره‌ها و همایش‌های تفریحی و ورزشی، دیگر رویکرد در توجه به ورزش شهروندی در مدیریت شهری جدید به شمار می‌رود، گفت: مواردی که مطرح شد، از جمله فعالیت‌ها و اقدامات قابل توجهی است که سازمان ورزش شهرداری تهران در برنامه‌های سالیانه خود پیش‌بینی و اجرا می‌کند و هزاران نفر از شهروندان در این برنامه‌ها حضور پیدا می‌کنند.
شمس‌احسان با تأکید بر اینکه ورزش شهروندی سبب ایجاد شور و نشاط و ارتقاء سطح سلامت شهروندان می شود، تصریح کرد: هرساله جشنواره‌های ورزشی خانوادگی در شهر تهران برگزار می‎‌شود و در این دوره از مدیریت شهری این فعالیت‌ها با رویکرد محله‌ای، خانوادگی و مسجدمحوری در حال انجام است.
تدوین 16 سیاست کلان توسعه ورزش شهروندی در شورای ششم
وی با اشاره به برنامه های کوتاه مدت و بلند مدت برای توسعه ورزش شهروندی و همگانی، یادآور شد: کمیته ورزش دوره ششم شورای اسلامی شهر تهران 16 سیاست کلان در راستای توسعه ورزش شهروندی با رویکرد توسعه فعالیت بدنی و " ایجاد شهر فعال" تدوین و ابلاغ کرده که با نظارت و پیگیری مستمر موجب خواهد شد که شهروندان بیشتری تحت پوشش فعالیت‌های ورزشی قرار  گیرد و فعالیت های بدنی شهروندان ارتقاء پیدا کند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران به سیاست‌های کلان شورا در توسعه ورزش شهروندی اشاره کرد و افزود: هوشمندسازی فرآیندهای مدیریت اماکن ورزشی تحت پوشش سازمان ورزش، هوشمندسازی فرآیندهای شناسایی، جذب، حفظ و هدایت مخاطبین تحت پوشش برنامه‌های اجرایی سازمان ورزش، توسعه نظام یکپارچه ارائه خدمات ورزشی به شهروندان تهرانی در همکاری بین بخشی و توسعه نظام یکپارچه ارائه خدمات ورزشی به شهروندان تهرانی در همکاری‌های فرابخشی از جمله این سیاست‌ها به شمار می‌رود.
اجرای طرح «تهران فعال و دوستدار ورزش»
شمس‌احسان ادامه داد: دیگر سیاست‌های 16 گانه شامل افزایش بهره‌وری اماکن و مجموعه‌های ورزشی تحت پوشش سازمان ورزشی شهرداری تهران، افزایش بهره‎‌وری مربیان و منابع انسانی در اختیار سازمان ورزشی شهرداری تهران، توجه به «خانواده محوری» در طراحی برنامه‌ها و رویدادهای ورزشی، طراحی و اجرای بسته سیاستی جامع مدیریت و واگذاری اماکن و مجموعه‌های ورزشی، طراحی و اجرای طرح جامع «تهران فعال و دوستدار ورزش»، طراحی و اجرای طرح جامع «محله قهرمان» و برگزاری همایش‌ها و طراحی پویش های آگاهی‌بخش، جذاب و متنوع ورزشی متناسب با نگرش و نیاز شهروندان تهرانی است.
وی همچنین تصریح کرد: طراحی برنامه جامع توسعه همکاری‌های بین‌بخشی سازمان ورزش شهرداری تهران،    طراحی یکپارچه ارائه خدمات تفریحی و ورزشی به کارکنان شاغل در شهرداری تهران و خانواده‌های آنان، طراحی برنامه جامع توسعه  زیرساخت‌های استاندارد فعالیت‌های بدنی و تفریحی در فضاهای عمومی شهر تهران، تکمیل و بهره برداری از 23 پروژه نیمه تمام ورزشی در سطح مناطق 22 گانه و طرح "دهکده ورزشی" درشهر تهران  از دیگر سیاست‌های کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران به شمار می‌رود.
نیاز مجموعه‌های ورزشی تهران به بازسازی و تجهیز
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در حال حاضر امکانات و ظرفیت‌های ورزشی خوبی در پایتخت توسط شهرداری تهران ایجاد شده اما با توجه به اینکه میانگین عمر مجموعه‌های ورزشی بالای 15 سال است، نیاز به بازسازی و تجهیز مجدد این مجموعه‌ها احساس می‌شود که این موضوع در دستور کار مدیریت شهری جدید قرار دارد.
شمس احسان در خصوص عدم استقبال قابل توجه شهروندان از تجهیزات ورزشی واقع در بوستان‌ها، تصریح کرد: با وجود اینکه ست‌های ورزشی در اختیار عموم شهروندان قرار دارد و از آن استفاده‌های غیر تخصصی می‌شود،  نیاز است که مربیان آموزش دیده در کنار این دستگاه‌ها قرار بگیرند تا بتوانند با راهنمایی کردن نحوه استفاده از این دستگاه‌ها به شهروندان، ضمن جلوگیری از آسیب رسیدن به شهروندان، انگیزه‌ای را ایجاد کنند که مردم از تجهیزات استقبال بیشتری داشته باشند.
وی تأکید کرد: در این خصوص همچنین نیاز به استانداردسازی، تعمیر و نگهداشت مستمر وجود دارد که شهرداری‌های مناطق و سازمان پارک‌ها با همکاری سازمان ورزش شهرداری تهران بایستی این اقدامات را انجام دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیریت شهری شورای اسلامی شهر تهران توسعه ورزش شهروندی مجموعه های ورزشی شهروندان تهرانی ورزش شهروندی شمار می رود شهرداری تهران ارائه خدمات سازمان ورزش مدیریت شهری کمیته ورزش برنامه ها فعالیت ها مجموعه ها شمس احسان تحت پوشش سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد

سخنگوی شورای اسلامی اراک گفت: فضاهای شهری امروز به طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: یکی از شاخصه‌های شهر دوستدار کودک توجه مدیریت شهری به تمایلات ورزشی و نیازهای حرکتی گروه‌های سنی کودکان و نوجوانان است که در شهرهای بزرگ و به‌دلیل سبک زندگی کم تحرکی که حاکم شده بسیار ضروری است و مورد تاکید شورای شهر قرار دارد.

وی افزود: یکی از رویکردهای ما در شورای شهر، تحقق برنامه شهر فعال است که ارتباط مستقیمی با کودکان دارد و یکی از مؤلفه‌های آن بازی و ورزش‌هاست که برای کودکان بسیار جذاب است که به افزایش میزان تحرک آنها در شهر کمک خواهد کرد و ما در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها به این مهم توجه خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: فضاهای شهری امروز به‌طور کامل پاسخگوی نیازهای کودکان نیست، محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد.

خسروانی با تاکید بر اینکه ما در شورا و شهرداری همه تلاش خود را برای توسعه زیرساخت‌ها به منظور تحرک هر چه بیشتر کودکان در شهر انجام خواهیم داد، گفت: افزایش فضای‌های ورزشی با رویکرد محله‌ای مانند احداث زمین‌های چمن ورزشی، ورزش‌های پارکی، ایستگاه‌های ورزش صبحگاهی و برگزاری جشنواره بازی_ورزش‌های کودکان در محلات و برای کودکان خاص همچنان در دستور کار شورا قرار دارد.

وی افزود: ایجاد فضای مناسب همراه با امکانات در پارک‌ها برای ورزش‌هایی شامل والیبال و بسکتبال و دوچرخه سواری و اسکیت برد و تسریع در احداث پارک آبی از دیگر پیشنهادات اعضای در نشست پارلمان کودک بود که مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: شهر فعال، با حضور کودکان فعال، یک منبع سرمایه‌گذاری در پیشرفت هرچه بیشتر سرمایه‌های انسانی شهر است.

خسروانی افزود: سیاست ما در شورا این است که برای گسترش میزان تحرک جسمی در سطح شهرها، باید محله محور برنامه‌ریزی و کار کنیم تا شهروندان به خصوص کودکان و نوجوانان برای ورزش کردن، نیاز خاصی به وسیله نقلیه و طی مسافت طولانی و هزینه کرد مالی نداشته باشد و بتواند در محله خودش با امکانات ورزشی که در دسترس دارد فعالیت کند به گونه‌ای که یکی از مهمترین دغدغه کودکان در پارلمان کودک همین در دسترس بودن امکانات ورزشی بود.

وی افزود: امسال هم شورا و شهرداری برای اوقات فراغت برنامه‌های بسیار خوبی تدوین کرده که از طریق رسانه‌ها اطلاع رسانی شده و کودکان و نوجوانان اراکی می‌توانند از برنامه‌های فرهنگی ورزشی که تدارک دیده شده بهره مند شوند.

سخنگوی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: اعضای پارلمان کودک در نشست با مدیر کل ورزش و جوانان استان، دغدغه‌های ورزشی خود را مطرح کردند و ایده‌های بسیار ارزشمندی ارائه شد.

کد خبر 748116

دیگر خبرها

  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • پاسخگویی مدیران شهری شیراز از طریق سامانه ۱۳۷
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • سرای بانو در مشکین‌دشت احداث می‌شود
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • استفاده از توانمندی‌ دانش‌بنیان‌ها برای رشد و توسعه مدیریت شهری اصفهان
  • یک انتصاب جدید‌ و مهم در فدراسیون والیبال ایران