Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از محکوم شدن دستگاه‌های تهدید علیه محیط زیست و بهداشت عمومی در استان خبر داد و گفت: در این راستا مجتمع مسکونی نفتی و ۲ شهرداری در جنوب استان بوشهر محکوم به جزای نقدی و اعمال مدیریت اصولی پسماندها شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، یکی از  موارد مهمی که سلامتی انسان‌‌ها را تهدید می‌کند آلودگی‌های زیست محیطی است که استان بوشهر در معرض انواع این آلودگی‌ها قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکلات فاضلاب شهری، وقوع پدیده ریزگردها، آلایندگی‌های تأسیسات نفتی و گازی از جمله آلودگی‌های زیست محیطی است که تهدیدی برای سلامت انسان‌ها محسوب می‌شود.

عدم دفع صحیح فاضلاب شهری به عنوان یکی از مشکلات زیست محیطی

علاوه بر آلایندگی‌های نفتی، گازی و صنایع گوناگون عدم دفع صحیح فاضلاب شهری به عنوان یکی از مشکلات زیست محیطی استان بوشهر مطرح است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد همه شهرهای استان بوشهر به نوعی با مشکل دفع صحیح فاضلاب دست و پنجه نرم می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تهدید علیه بهداشت عمومی و آلودگی محیط زیست را جرم دانست و اظهار داشت: بر اساس قانون مجازات اسلامی هر اقدام و تهدید علیه بهداشت‌ عمومی جرم شناخته‌ می‌شود که شامل آلوده شدن محیط زیست، سواحل، دریا و عدم دفع صحیح پسماند است.

پرونده‌های متعددی در دستگاه قضا علیه آلوده‌کننده زیست محیطی تشکیل شد

فرهاد قلی‌نژاد با اشاره به شناسایی نقاط دفع صحیح پسماند و فاضلاب در نقاط مختلف استان بوشهر تصریح کرد: اکنون پرونده‌های متعددی در دستگاه قضا علیه آلوده‌کننده زیست محیطی تشکیل شده است.

وی از صدور حکم 3 پرونده در دادگاه تهدید علیه بهداشت عمومی در جنوب استان بوشهر خبر داد و خاطرنشان کرد: با پیگیری اداره کل حفاظت محیط زیست 2 شهرداری در جنوب استان بوشهر به سبب عدم مدیریت دفع پسماند و ایجاد آلودگی‌های محیط زیست محکوم به جزای نقدی و اعمال مدیریت اصولی پسماندها شدند.

میزان آلایندگی‌صنایع پارس جنوبی آنلاین اندازه‌گیری می‌شود آلاینده 100 فلر و دودکش صنایع پارس جنوبی بازیافت می‌شود+فیلم 4 پرونده قضایی آلودگی ساحل و تخلیه فاضلاب به ساحل بوشهر تشکیل شد

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر با اشاره به ارائه اخطارهای متعدد و اعمال مهلت برای مدیریت اصولی پسماندها در محل دفن زباله شهری در 2 شهر جنوب استان افزود: با شکایت اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر شهرداری‌های مذکور به سبب ایجاد آلودگی محیط زیست محکوم شدند.

قلی‌نژاد بیان کرد: این 2 شهرداری محکوم به جزای نقدی و اعمال مدیریت اصولی پسماندها شدند.

محکومیت مدیر مجتمع مسکونی شرکت‌های نفتی در تهدید علیه محیط زیست

وی با اشاره به محکومیت مدیر مجتمع مسکونی شرکت‌های نفتی در تهدید علیه محیط زیست و بهداشت عمومی خاطر نشان کرد: این مجموعه مسکونی در جنون استان بوشهر به سبب عدم مدیریت دفع فاضلاب و پسماندها با شکایت اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر محکوم به جزای نقدی و رفع آلودگی شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر در این خصوص گفت: این مدیریت مسکونی در جنوب استان بوشهر به‌دلیل عدم مدیریت فاضلاب و پسماندها و تهدید بهداشت عمومی با شکایت اداره کل حفاظت محیط زیست استان محکوم و ملزم به رفع آلودگی شدند.

قلی‌نژاد با بیان اینکه پایش‌های زیست محیطی به سبب استقرار صنایع بزرگ نفت و گاز در جنوب استان بوشهر به صورت مستمر انجام می‌شود بیان کرد: واحدهای آلاینده با دقت بیشتر شناسایی و چنانچه متولیان واحدهای صنعتی در مهلت‌های مقرر اقدام به رفع آلودگی نکنند پیگیری قضایی و بر اساس قوانین و مقررات علیه آلوده‌کننده اقدام می‌شود.

وی افزود: اکنون پرونده قضایی گوناگونی علیه آلوده‌کننده محیط زیست در جنوب استان بوشهر تشکیل شده و در حال پیگیری است.

انتهای پیام/190/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اداره کل حفاظت محیط زیست مدیریت اصولی پسماندها محکوم به جزای نقدی جنوب استان بوشهر استان بوشهر بهداشت عمومی علیه بهداشت زیست محیطی تهدید علیه آلودگی ها دفع صحیح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • برخورد قضایی با کشاورزانی که بقایای محصولات را می‌سوزانند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • حل مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه