Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ در دنیای کارآفرینی خلاقیت حرف نخست را می زند، در این دنیا دیگر خبری از انتظار برای استخدام در ادارات دولتی و یا صرفا پشت میزنشینی نیست، دنیای کارآفرینی نه تنها برای صاحب ایده درآمد ایجاد می کند بلکه موجب اشتغال برای دیگران می شود و به سفره آنان برکت می بخشد.

داشتن ایده خاص و کاربردی تنها یک جنبه از کارآفرین شدن است، این ایده برای به ثمررسیدن و تجاری سازی حمایت و پشتکار می خواهد، افزایش رقابت، بالارفتن تولیدات، یافتن بازارهای جدید گوشه ای از جاذبه های دنیای کارآفرینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین همت زنانی که وارد عرصه کسب و کار می شوند و به چرخ اقتصادی چندین خانوار رونق می دهند ستودنی است، این کارآفرینان به دلیل مشکلات متعدد که بروکراسی اداری بخشی از آن است، شاید بارها خسته شده و پشیمانی به سراغشان آمده است ولی تسلیم نشده اند و تنها امید و پشتکار باعث به ثمررسیدن ایده آنان شده است.

زنان کارآفرین کرمانشاه در سال‌های اخیر بیش از هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی عمدتا برای زنان سرپرست خانوار و بد سرپرست و خانواده‌های زندانی ایجاد کردند. ایجاد این تعداد اشتغال برای استان ما کار بسیار بزرگی است و ما باید قدردان باشیم چرا که در این راه با پشتکار و اراده قوی این میزان اشتغال را ایجاد کردند.

«رویا چهری»، مدیرعامل شرکت مهرفناوران تابش است که محصولی به نام طراحی و ساخت ماشین آلات صنایع تبدیلی مشاغل خانگی را به ثمر رسانده است. این دستگاه ها شامل چرخ پشم ریسی با قابلیت کنترل مغناطیسی قابل استفاده جهت تبدیل پشم، مو و پنبه و نخ جهت مصارف صنایع دستی، خصوصا فرش بافی و پوشاک است.

این اختراع در احیای صنایع دستی گرانبها و ارزآور همچون فرش، گلیم، جاجیم و غیره نقش دارد و توان حضور پررنگ در بازارهای بین المللی را دارد.

اختراعی که موجب علاقمندشدن جوانان به ریسندگی شد

این مخترع جوان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این شرکت از واحدهای فناور پارک علم و فناوری استان کرمانشاه است که در زمینه صنایع تبدیلی و اشتغال روستایی مشغول به کار است، در این شرکت چند نمونه تولید وجود دارد که برخی اختراع شرکت است و به ثبت رسیده است.

چهری با بیان اینکه ایده این طرح، را با پارک علم و فناوری کرمانشاه در میان گذاشته ایم، ادامه داد: با همکاری کارشناسان پارک علم و فناوری، این ایده خام و ابتدایی تکمیل، تجاری سازی و وارد بازار شد.

وی از صادرات محصول این شرکت خبر داد و گفت: دستگاه نخ ریسی پشم را به نخ تبدیل می کند و همان کار دوک دستی را با همان راندمان و سرعت بالاتر انجام می دهد که اختراع این دستگاه موجب علاقمند شدن نسل جوان به کار ریسندگی شده است.

این کارآفرین کرمانشاهی افزود: نخی که از این دستگاه تولید می شود در گلیم، گبه، فرش و برخی از لباس های محلی استفاده دارد.، بعد از تولید دستگاه نخ ریسی، برخی از لوازمی که احساس کردیم مکمل این دستگاه است را طراحی و تولید کرده ایم که کلاف کن نمونه ای از آنست.

چهری ادامه داد: در راستای تولید این دستگاه، عشایر خیلی از شهرها و روستاها و حتی برخی از کشورها همچون افغانستان که با مشکل برق مواجه اند با ما تماس می گرفتند و متقاضی این دستگاه که به صورت خورشیدی و مکانیکی طراحی کرده ایم، شده اند.

چهری یادآور شد، در گذشته نخ با دوک ریسیده می شد و افراد خبره نزدیک به ۵۰۰گرم می توانستند در روز نخ بریسند که این دستگاه تولید روزانه را به پنج برابر رسانده است که به دلیل نوع پشم متفاوت است.

چهری از دستگاه نساجی به عنوان یکی دیگر از تولیدات شرکت یاد کرد و گفت: با این دستگاه می توان انواع شال، روسری، پارچه و حوله را بافت که این تولیدات را می توان با توجه به نیاز بازار با مواداولیه اندک تهیه کرد.

وی با بیان اینکه مشابه این دستگاه وجود دارد، افزود: برخی از معایب دستگاه های مشابه در این طرح تصحیح شده و مزایای دیگری به آن افزوده شده است و حتی افراد معلول نابینا و ناشنوا و یا افرادی که دچار اختلال تکلم هستند می توانند از این دستگاه در خانه استفاده کنند.

جرقه تولید دستگاه مدرن نخ ریسی

وی اضافه کرد، در زمینه ایده اولیه دستگاه نخ ریسی باید بگویم که همسرم دامپزشک است و برای انجام کارهایش، همراه وی در سفر به روستاها متوجه شدم خانم ها با دستگاه بسیار ابتدایی که طراحی کرده بودند به تاباندن نخ می پرداختند که با سختی های زیادی همراه بود از همین رو نمونه اولیه دستگاه را طراحی کردیم و با آزمون و خطا و گرفتن مشاوره، این دستگاه را تکمیل کردیم و به روستا برده و مورد آزمایش و به رفع ایراد پرداختیم و سرانجام امروز به این دستگاه رسیدیم که مدل بیست و هشتم از سری دستگاه های نخ ریسی است و اکنون به دیگر کشورها صادر می شود.

اشتغالزایی خُرد برای بیش از ۶هزار نفر

این مخترع کرمانشاهی از اشتغالزایی برای ۶ نفر در این شرکت خبر داد و اظهار کرد، علاوه براین، دورکاری موجب اشتغالی خارج از کارگاه شده است و در چند سال اخبر بیش از هفت هزار دستگاه تولید کرده ایم و بالای ۶ هزار شغل خُرد خانگی ایجاد کرده ایم که باعث افتخار ما است.

چهری ادامه داد: بسیاری از خانواده های بی سرپرست و بدسرپرست مناطق مختلف از این دستگاه استفاده می کنند و مخارج روزانه را تامین می کنند و اعتقاد داشتیم به اینکه در مسیر درست قرار گرفته ایم و به بندگان خدا خدمت می کنیم.

وی گفت: یکی از دلایلی که موجب ماندگاری شرکت ما در این عرصه شده این است که به دنبال پیشرفت هستیم برای رفع ایراد دستگاه ها، هزینه می کنیم، برنامه های زیادی داریم و درصدد هستیم دستگاه نخ ریسی را با رفع نقایص قدرتمندتر کنیم و سایر دستگاه هایی که برای نخ ریسی نیاز است همانند دستگاه حلاجی را در حال طراحی هستیم و می خواهیم به تولید انبوه برسانیم.

وی معتقد است، باید نیاز بازار را سنجید و با فکر و اندیشه و طراحی چالش را رفع کرد و با ارگان های حمایتگر همکاری کرد.

مسیر تولید گل و بلبل نیست

چهری معتقد است، مسیر تولید مسیر سختی است، لذتی که در نهایت می بریم، حقوقی که برای پرسنل واریز می کنیم، و فکر به اینکه بسیاری از افراد در قبال کاری که انجام می دهیم صاحب درآمد می شوند، سختگی را کاهش می دهد.

وی ادامه داد: مسیر تولید پر از گل و بلبل نیست و فراز و نشیب  زیادی در این مسیر وجود دارد و بارها موجب خستگی من می شد ولی با حمایت های همسرم دلگرم می شدم و گاه خود حمایتگر همسرم در این مسیر می شدم.

چهری افزود: شکست جزیی از کار ما بود ولی توانستیم این صنعت را احیا کنیم و شیرینی که در نهایت از خدمت به خلق نصیب می شود برای ما رفع خستگی می کرد.

این کارآفرین افزود: باوجود اینکه سازمان های حمایتگر وجود داشتند ولی برخی دیگر از ارگان ها از طرف استاندارد، مالیات و غیره به دلیل برخی قوانین سنگ اندازی هایی ایجاد می شد با این وجود حمایت ارگان هایی همچون پارک علم و فناوری کرمانشاه را به خاطر خواهیم داشت.

وی توصیه کرد، از افراد صاحب ایده می خواهم که نترسند و اگر به کار خود اعتقاد دارند خدا را در نظر بگیرند که موفق خواهند شد و بسیاری از حلقه های گم شده تولید در مسیر پیدا و حل خواهد شد.

دغدغه ای به نام بروکراسی اداری

در ادامه مدیرعامل شرکت داده پردازی پیشگامان ایده نگار زاگرس نیز به ایرنا، گفت: از سال ۹۲ فعالیت خود را در حوزه نرم افزاری آغاز کردیم و اکنون در پارک علم و فناوری کرمانشاه مستقر هستیم.

«آزاده کرمی» که به همراه برادرش«محسن» این شرکت را راه اندازی کرده است، ایده اولیه از وی بوده که اکنون رشد کرده است و در حال حاضر چهار نفر نیروی ثابت و ۲ نفر به صورت پاره وقت با آنان همکاری دارند.

کرمی ادامه داد: کار اصلی ما طراحی و اجرای نرم افزارهای تحت وب است که می توان به وب سایت ها و فروشگاه های اینترنتی اشاره کرد و نرم افزارهای سفارش مشتری در بستر وب نیز شامل فعالیت های ما است.

این کارآفرین ادامه داد: نسبت به شرایط اقتصادی بازار کار مناسب است البته جای پیشرفت دارد، ارتباطات با مشتری، مشکلات در حوزه روابط بین سازمان ها پاره ای از دغدغه ها است و برای بانوان برخی مشکلات بیشتر و برخی کمتر است.

کرمی افزود: اصلی ترین مشکلی که اکثر شرکت ها دارند سخت گیری های اداره مالیات و تامین اجتماعی است و این سخت گیری ها روند توسعه شرکت های دانش بینان را کم تر می کند.

وی با تاکید بر اینکه درصدد توسعه بازار کار هستیم، افزود: اکنون پروژه های خارج از کشور را می پذیریم و ۲ نرم افزار ما در سطح کشور فعال است.

وی از توسعه بازار کار و رقابت با شرکت های بزرگ به عنوان یکی اهداف یاد کرد و گفت: شرایط برای ایجاد کسب و کار به انگیزه و پشتکار بستگی دارد یعنی اینکه بخواهیم کاری را واقعا انجام دهیم، و اگر برای کاری تلاش کنیم به نتیجه خوبی خواهیم رسید.

کارآفرینی نمونه در تولید زعفران

«چنور محمدی»، از شهرستان روانسر ساکن روستای جورآباد دارای مدرک کارشناسی در رشته کشاورزی است و ۱۲سال است که در زمینه کشاورزی فعالیت دارد.

وی که سالهاست در مناسبت های متعدد از وی گزارش های خبری تهیه شده و به عنوان کارآفرین و جوان نمونه استان و شهرستان معرفی شده است، هنوز خود را کارآفرین نمی داند و معتقد است در حضور کارآفرینان شاگردی می کند.

«چنور» که در شرکت دیار زاگرس روانسر مشغول به فعالیت است به ایرنا گفت: با وامی که در سال ۹۶ از سوی کمیته امداد امام خمینی (ره) اخذ کردیم به همراه یکی از اساتید دانشگاه رازی به نام استاد کریمی، در زمینه کشت زعفران شروع به کار کردیم ، ناگفته نماند در سال ۹۱ به این عرصه وارد شدم اما تجربه کافی نداشتم و از سال ۹۶ با انجام کار حرفه ای تجربیات متعدد کسب کرده و توانستیم در سطح وسیع به کشت زعفران بپردازیم به گونه ای که سطح کشت از نیم هکتار به سه هکتار توسعه یافت.

در راه کارآفرینی بسیار زمین خورده‌ام

محمدی یادآور شد، در این زمینه خواهران و مادرم نیز در این اشتغالزایی فعال هستند و موفق شده ایم به ازای هر هکتار برای ۱۰۰نفر به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی کنیم، پاکسازی و جمع آوری زعفران به نیروهای انسانی متعددی نیاز دارد و این اشتغالزایی برای بسیاری از بانون بدسرپرست و یا بی سرپرست است.

وی با بیان اینکه بی شک شرکت تعاونی روستایی در این کار تاثیرگذار است، گفت: از سوی دیگر کار اصلی ما از اتحاد موجود در خانواده رونق گرفت و مهم تر از همه لطف خدا شامل حال ما شد، برای کار خود هدف داریم و حاضریم برای تحقق آن سختی ها را به جان بخریم، در طول این سالها بسیار زمین خورده ایم اما به خاطر هدف جنگیدیم و تحمل کردیم.

این کارآفرین تاکید کرد، بانوان روستایی در همه عرصه ها با وجود کمبود و یا حتی نبود امکانات ثابت کرده اند که توانمند هستند و با وجود اینکه امکانات نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است اما باز هم تفاوت بسیاری با شهر وجود دارد.

محمدی تاکید کرد، کمبود امکانات موجب نشده تا بانوان روستایی از عرصه کار و تلاش دست بکشند و هرچه شرایط سخت تر باشد افراد مقاوم بهتر کنار می آیند و برای تغییر شرایط پای کار هستند.

زنان کارآفرین کرمانشاه در زمینه پرورش گیاهان دارویی، زعفران، نخ رسی، محصولات کشاورزی، میوه خشک و سبزی خشک، پوشاک، فرش و دیگر رسته ها عملکرد بسیار خوبی دارند که نیاز به حمایت دارند

برچسب‌ها دانشگاه رازی بیکاری رونق تولید تولید داخلی اشتغال زایی کارآفرینی کرمانشاه پارک علم و فناوری مدیریت زنان زاگرس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه رازی بیکاری رونق تولید دانشگاه رازی بیکاری رونق تولید تولید داخلی اشتغال زایی کارآفرینی کرمانشاه پارک علم و فناوری مدیریت زنان زاگرس کارآفرین کرمانشاه پارک علم و فناوری دستگاه نخ ریسی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دین اسلام مدافع اصلی حقوق زنان است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) که به دعوت مسلمانان برزیل برای شرکت در همایش «اسلام؛ دین گفت‌وگو و زندگی» به این کشور سفر کرده است، در جمع تعدادی از بانوان مسلمان منطقه آمریکای لاتین، با اشاره به ویژگی‌های منحصر به‌فرد زنان اظهار کرد: زن دارای توانمندی‌های شخصی و جمعی است که یکی از این توانمندی‌های شخصی، بحث تربیت است. عاطفه‌ای که در وجود زن قرار دارد، نمونه‌ای از مهر الهی است، البته مهر الهی خودش هزاران برابر بیشتر از مهر مادری است. نقش تربیتی در خانواده به زن داده شده و نقش تربیتی مادر، بسیار برجسته است و این موارد به بخش توانمندی فردی زنان برمی‌گردد. در زمینه سلوک الهی و تلطیف هم، روح زن می‌تواند رشد زیادی داشته باشد. در بخش توانمندی اجتماعی زنان هم می‌توان گفت اگر مجموعه‌ای از ظرفیت‌های مربوط به زنان در فعالیت‌های اجتماعی جمع شود، یک قدرت شکست‌ناپذیر خواهد شد.

وی ادامه داد: هر کدام از شما حاضران در این نشست می‌توانید در جای خودتان، یک سری فعالیت‌های فردی داشته باشید، اما اگر این فعالیت‌های فردی با هم جمع شود، تبدیل به فعالیتی عمیق و گسترده اجتماعی خواهد شد و لازمه‌اش این است که انسان دنباله‌رو تشکلی باشد. چرا بانوان آمریکای لاتین در برابر کشته شدن یک سری از زنان که بی‌گناه کشته می‌شوند، نباید موضع بگیرند؟ زنان آمریکای لاتین که می‌بینند بچه‌های بی‌گناه کشته می‌شوند، چرا از آنها دفاع نکنند و صدای خودشان را به جهان نرسانند؟ چرا به دنبال این نباشند که استیفای حقوق زنان در جامعه بشری را به صورت حقوقی دنبال کنند؟ آنها در صورت ایجاد تشکل می‌توانند نشست‌های علمی با موضوع زن، زن در اسلام، زن در غرب در همه کشورهای منطقه آمریکای لاتین برگزار کنند.

دین اسلام؛ مدافع اصلی حقوق زن

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) افزود: در یک قرن اخیر آخرین دفاعی که در غرب از زنان شده، در حوزه فمینیسم بوده که شما مطلع هستید هنوز هم امروزه دست به استفاده ابزاری از زنان می‌زنند. اگر آنها خودشان را پیشرفته می‌دانند، به قوانین مونتسکیو و جاهای دیگر مراجعه کنید تا ببینید در مورد زن چه گفته‌اند. باید در این خصوص مطالعه کنید و بگویید که مدافع اصلی حقوق زن در اسلام، تعریف شده است. اصطلاحات حقوقی را یاد بگیرید و در جلسات سازمان‌های بین‌المللی، شرکت کنید و بگویید که اسلام تنها دینی است که می‌تواند از حقوق انسان و از جمله حقوق زنان، دفاع کند.

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی با اشاره به رساله حقوق امام سجاد (ع) اظهار کرد: غربی‌ها می‌گویند ما حقوق بشر را پایه‌گذاری کردیم، سابقه این ادعا، صد سال است؛ در حالی که امام سجاد (ع) هزار و دویست و پنجاه سال پیش، رساله حقوق را نوشته است. کلمات پیامبر (ص) و کلمات حضرت امیرالمومنین (ع) در مورد زنان موجود است و همه این محتواها جزو حقوق زنان در اسلام است. باید هویتی که اسلام به زنان داده است را به جامعه غربی و جامعه جهانی معرفی کنید.

وی اضافه کرد: همان طوری که باید شخص خودمان را باور کنیم و به خودباوری فردی برسیم، به لحاظ جمعی هم باید به خودباوری جمعی و خودجمعی برسیم. خودباوری جمعی، یک ظرفیت کمی و کیفی ایجاد می‌کند. زنان یک سرمایه عظیم اجتماعی هستند، البته در طول تاریخ دوران‌های مختلفی بر زنان گذشت، دورانی بود که زنان به عنوان موجودات بی‌هویت معرفی می‌شدند و حتی به لحاظ فرهنگ، کار به جایی رسید که داشتن دختر، ننگ محسوب می‌شد! اینکه دین، داشتن دختر را نعمت می‌داند که اگر نعمت بیاید، برکت بر خانه نازل می‌شود به خاطر آسیب‌هایی بود که در آن زمان نسبت به دختران وجود داشت. بی‌هویتی و استفاده ابزاری، بدترین چالش در مورد زنان بوده و این مسئله در دوران جاهلیت کهنه، بسیار وجود داشت، متأسفانه زمانی بود که بعد از مرگ مرد، زن به عنوان ارث پسر بزرگ دانسته می‌شد. در چنین زمانی، پیامبر اکرم (ص)، خود را مدافع هویت و کرامت زنان دانستند و مدافع حقوق زنان بودند و به یک معنا، قربانی دفاع از حقوق زنان شدند، چون به این خاطر، مشرکان ایشان را ابتر و مقطوع‌النسل معرفی کردند. کار به جایی رسید که پیامبر برای دفاع از این کرامت، دست دخترشان را می‌بوسیدند و تصویر جدید، عمیق و دقیقی را از زن ارائه دادند.

برابری زن و مرد در رسیدن به مقامات معنوی

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) افزود: زن می‌تواند آرام‌بخش جامعه و خانواده و مکمل تربیت نسل بشر باشد، او این نقش اصلی را می‌تواند به خوبی در خانه ایفا کند و این نقش بسیار مهمی است که به زنان داده شده است. مسئولیت زن، فقط ماندن در خانه نیست، بلکه می‌تواند فعال اجتماعی هم باشد و او حتی می‌تواند نه فقط در بخش تربیتی؛ بلکه در بخش‌های فرهنگی و سیاسی هم جریان‌ساز باشد. زن این گونه، هویت عالی پیدا می‌کند و در کنار مردان به آن رشد عالی می‌رسد. حتی برخی از زنان، رشدشان در این بخش از مردان هم بیشتر است، تا جایی که رسول اکرم (ص) می‌فرماید: زدن زنان، کار آدم‌های پست و همسران پست است. تمام مقاماتی که برای مردان مثل حیات طیبه وجود دارد، برای زنان هم هست؛ «مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَی وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً»؛ انسانیت، زن و مرد نمی‌شناسد، بلکه انسانیت به کرامت برمی‌گردد. در روایات آمده است که «عده‌ای از یاران ارشد امام زمان (عج)، از زنان هستند».

حجت الاسلام و المسلمین رمضانی با اشاره به عدم تفاوت زنان و مردان در کمال اظهار کرد: خداوند در آیه ۱۳ سوره حجرات می‌فرماید: «یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاکُمْ مِنْ ذَکَرٍ وَأُنْثَیٰ وَجَعَلْنَاکُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا ۚ إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ». خداوند آن قدر هویت و کرامت زنان را بالا می‌برد که برخی از زنان، توسط پروردگار در قرآن به عنوان الگو معرفی شده‌اند. خداوند به واسطه حضور زن، جریان کوثرگرایی را در برابر تکاثرگرایی در جامعه محقق می‌کند. جریان کوثرگرایی ماهیت توحیدی دارد که این به برکت حضرت زهرا (س) است. از سوی دیگر، افراد در تکاثرگرایی به مالشان می‌نازند. در قرآن درباره زنان از تعابیری استفاده شده که همان تعبیر برای مردان استفاده گردیده و حتی از این تعابیر استفاده نبوت و امامت هم می‌شود، مثل آیه «وَإِذْ قَالَتِ الْمَلَائِکَةُ یَا مَرْیَمُ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَاکِ وَطَهَّرَکِ وَاصْطَفَاکِ عَلَیٰ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ» که در مورد حضرت مریم (س) است.

وی افزود: اسماً همسر جعفر بن ابی‌طالب به حبشه هجرت کرد، زمانی که به مدینه برگشت پرسید: آیا آیه‌ای در مورد زنان آمده است یا نه و اگر آیه‌ای نیامده، همه ما ضرر کردیم. اسماً به نزد رسول اکرم (ص) آمد و از ایشان پرسید: یا رسول‌الله آیا آیه‌ای در مورد زنان نیامده است؟ پیامبر (ص) پاسخ دادند: چرا، آیه ۳۵ سوره احزاب در این خصوص نازل شده که خداوند می‌فرماید: «إِنَّ الْمُسْلِمِینَ وَالْمُسْلِمَاتِ وَالْمُؤْمِنِینَ وَالْمُؤْمِنَاتِ وَالْقَانِتِینَ وَالْقَانِتَاتِ وَالصَّادِقِینَ وَالصَّادِقَاتِ وَالصَّابِرِینَ وَالصَّابِرَاتِ وَالْخَاشِعِینَ وَالْخَاشِعَاتِ وَالْمُتَصَدِّقِینَ وَالْمُتَصَدِّقَاتِ وَالصَّائِمِینَ وَالصَّائِمَاتِ وَالْحَافِظِینَ فُرُوجَهُمْ وَالْحَافِظَاتِ وَالذَّاکِرِینَ اللَّهَ کَثِیرًا وَالذَّاکِرَاتِ أَعَدَّ اللَّهُ لَهُمْ مَغْفِرَةً وَأَجْرًا عَظِیمًا». اسماً از شنیدن این آیه بسیار خوشحال شد. این آیه حکایت از این دارد که همه مقاماتی که برای مردان است، برای زنان نیز می‌باشد و اشاره به برجسته بودن نقش زن دارد.

نقش آرام‌بخشی زن در خانواده

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) ادامه داد: علامه جوادی آملی از بزرگان فقه و حکمت و فلسفه و عرفان هستند و ایشان چهل سال است که تفسیر کل قرآن را می‌گویند و مهمترین تفسیر این زمان، به نام «تفسیر تسنیم» در ۷۵ جلد به نوشته علامه جوادی آملی است. ایشان کتابی به نام «زن در آئینه جلال و جمال» دارند که حتماً بانوان باید این کتاب را بخوانند. علامه جوادی آملی در این کتاب تعبیر لطیفی دارد با این مضمون که مرد مظهر جلال الهی و زن مظهر جمال الهی است. آرامش جمال به جلال، و آرامش جلال به جمال است، لذا خداوند در قرآن می‌فرماید: این‌ها به همدیگر سکونت و آرامش می‌دهند. در انجیل آمده که این آرامش از طرف زن به مرد است، اما علامه طباطبایی (ره) در تفسیر المیزان می‌نویسد: این آرامش هم از طرف زن به مرد و هم از طرف مرد به زن است.

وی در ضرورت هم‌افزایی و همکاری میان فعالان زن خاطر نشان کرد: ما باید به سمت تشکل‌سازی و سازماندهی برویم. جمعیت بانوان اهل‌بیت (ع) در صورت تشکیل می‌تواند برکات زیادی را برای بانوان این منطقه عظیم داشته باشد. این تشکل می‌تواند نشست‌های علمی را در موضوعات مختلف مربوط به زنان داشته باشد و بیانیه‌های متعددی در دفاع از حقوق زنان منتشر کند و جلساتی را به صورت مجازی در مناسبت‌هایی همچون ولادت‌ها و شهادت‌ها برگزار کند و شاهد حضور اعضای تشکل در کنفرانس‌های مختلف باشیم.

دبیرکل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) در پایان با ابلاغ سلام رهبر معظم انقلاب به جوانان و بانوان آمریکای لاتین گفت: من به حاضران در این جلسه توصیه می‌کنم که دیدگاه‌های امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه‌ای را در مورد زنان مطالعه کنند. امام خمینی (ره) می‌فرمودند: ما مأمور به تکلیف و وظیفه هستیم. ما باید به وظایف خودمان به درستی عمل کنیم، چرا که تاریخ در مورد ما قضاوت خواهد کرد.

کد خبر 6093965 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • سال گذشته بیش از ۴۰۰۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد کرمانشاه ثبت شده
  • مانور پیشگیری از آبگرفتگی احتمالی و کمک به دفع آب‌های سطحی در معابر و خیابان‌های اهواز
  • ایجاد چهار هزار شغل جدید در غرب استان سمنان
  • دین اسلام مدافع اصلی حقوق زنان است
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • پیش‌نویس لایحه جامع حمایت از نخبگان ایرانی آماده شد
  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • صفحه نخست روزنامه‌های امروز استان کرمان ـ سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه