Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-07@18:02:19 GMT

مشکل بهزیستی در تامین «سمعک» ناشنوایان

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۱۹۳۹۰

مشکل بهزیستی در تامین «سمعک» ناشنوایان

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه طی سال جاری ردیف بودجه تجهیزات توانبخشی با روند افزایشی همراه بوده و ماه گذشته حدود ۶۰ درصد اعتبارات در این زمینه به استان‌ها ابلاغ شده است تا زودتر خرید‌های موردنیاز خود را انجام دهند، گفت: تامین «سمعک» از مهم‌ترین نیاز‌های سازمان محسوب می‌شود، چراکه در زمینه تولید سمعک تولیدکننده داخلی نداریم و سازمان بهزیستی در این زمینه دچار مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصغر کاظمی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات بهزیستی برای سهولت دسترسی مددجویان به تجهیزات توانبخشی، بیان کرد: طی سال جاری ردیف بودجه تجهیزات توانبخشی با روند افزایشی همراه بوده است و ماه گذشته حدود ۶۰ درصد اعتبارات در این زمینه به استان‌ها ابلاغ شده است تا زودتر خرید‌های موردنیاز خود را انجام دهند، چراکه ممکن است قیمت‌ها افزایش یابد، حداقل خریدهایمان را از قبل انجام داده باشیم.

وی گفت: لذا در حال حاضر انبار‌های مراکز استان مملو از ویلچر است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد، هرچند که در لحظه نیاز پیش می‌آید.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ویلچر‌های برقی در چه شرایطی به مددجویان تخصیص می‌یابد، اینگونه توضیح داد: ویلچر برقی موردنیاز بسیار محدود است و شاید سالانه حدود ۱۰۰۰ ویلچر برقی کافی باشد. این نوع از ویلچر‌ها میان افراد دارای معلولیتی توزیع می‌شود که امکان تحرک نداشته باشند. زمانی که فردی بتواند با قدرت دست ویلچر را به حرکت درآورد، ویلچر برقی به وی ارائه نمی‌شود، زیرا از نظر علمی و توانبخشی فرد پس‌رفت می‌کند.

کاظمی تاکید کرد: فردی که از نظر توانی امکان تحرک اندام فوقانی را داشته باشد، اما از ویلچر برقی استفاده کند، عضلات او تحلیل می‌رود، لذا ویلچر برقی به افرادی ارائه می‌شود که علاوه بر اینکه توان تحرک کلی را ندارند، نتوانند اندام فوقانی خود را حرکت دهند. بسیاری از افراد دارای معلولیتی که توان حرکت دارند نیز از ما تقاضای ویلچر برقی دارند و این درحالیست که از نظر علمی این موضوع اشتباه است.

وی یادآور شد: البته به دلیل اینکه قیمت ویلچر برقی بالاست، سازمان بهزیستی در تهیه آن دچار مشکل است، اما اغلب استان‌ها با کمک خیرین از پس نیاز سالانه‌شان برمی‌آیند و چندان پشت نوبتی در این زمینه وجود ندارد.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور گفت: سازمان بهزیستی به طور کلی برای تجهیزات توانبخشی تا سقف ۳۳ میلیون تومان برای ۵ وسیله، کمک هزینه پرداخت می‌کند.

کاظمی با اشاره به اینکه تهیه ویلچر برقی یکی از نیازمندی‌های مهم سازمان بهزیستی است، اما در عین حال سمعک از مهم‌ترین نیاز‌های سازمان محسوب می‌شود، گفت: در زمینه تولید سمعک تولیدکننده داخلی نداریم و عمدتا سمعک‌ها وارداتی است و با تغییر نرخ ارز قیمت آن دچار نوسان است لذا سازمان بهزیستی در تامین سمعک دچار مشکل است چراکه در این زمینه رانت‌هایی وجود دارد که گاهی اوقات بازار از سمعک خالی می‌شود؛ در این راستا سازمان بهزیستی از تولیدکننده‌های داخلی به شدت حمایت می‌کند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: سمعک تجهیزات توانبخشی سازمان بهزیستی ویلچر برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم فوتسال زیر ۲۱ سال ناشنوایان عراق در شاهرود اردو زد

علی‌محمدی گفت: این اردوی آمادگی با حضور ۱۲ فوتسالیست و چهار نفر کادر فنی از امروز در شاهرود آغاز شد.

وی با اشاره به اینکه هدایت تیم ملی فوتسال ناشنوایان عراق بر عهده «علی زندی‌ پور» از مربیان استان سمنان است، ابراز کرد: نعیم باقری مربی سابق تیم ملی ناشنوایان ایران و پوریا محسنیان مربی مقاومت تهران، به عنوان دستیار مربی در این اردو حضور دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • ۴ هزار مددجوی بهزیستی اصفهان شاغل شدند
  • مشکل تامین منابع اعتباری پروژه راه آهن لرستان حل شد
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • تیم فوتسال زیر ۲۱ سال ناشنوایان عراق در شاهرود اردو زد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • مشکل تامین برق روستای سیل زده«تختان» دهلران حل شد