Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: در بخش هایی از سطح استان شاهد حجم بارشی بودیم که در طول ۵۰ سال گذشته بی سابقه بوده و خسارات زیادی به زمین های کشاورزی، منازل، راه های روستایی و محورهای ترانزیتی وارد شده است.

اسماعیل حسین زهی در گفت و گو با ایران اکونومیست، درباره آخرین وضعیت سیل در استان سیستان و بلوچستان، بیان کرد: در حوزه انتخابیه بنده بارندگی که رخ داد در طول سالیان گذشته بی سابقه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بالا دست بالغ بر ۱۰۷ میلی متر بارش گزارش شد. اکثر زمین های مردم از بین رفته است و جاده ها و محورهای مواصلاتی بین شهرستان ها از بین رفته و یا خسارت جدی دیده است.

وی در ادامه اظهار کرد: منازل مردم نیز خسارات زیادی دیده است. از سمت بندرعباس به نصرت آباد شاهد فعالیت سامانه بارشی بودیم که در طول ۵۰ سال گذشته بی سابقه بود. در عرض نیم ساعت، ۴۱ میلی متر بارندگی رخ داد و خسارت زیادی به جاده وارد شد، جاده ترانزیتی بین سیستان بلوچستان به کرمان نیز از بین رفته است.

نماینده مردم خاش در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: در نصرت آباد، کورین و تفتان بارندگی بیشتری رخ داد و خرابی های زیادی برجای گذاشته است. متاسفانه آنطور که باید و شاید به مهار آب های سطحی توجه نمی شود. سیل بندهایی که از قبل ساخته شده بود پس از گذشت ۳۰ سال لایروبی نشده بودند، باید حتما از سال های گذشته وضعیت پل ها و جاده های استان با نگاه کارشناسی مورد بازنگری قرار می گرفت.

حسین زهی تاکید کرد: همان طوری که دولت در بارندگی سال گذشته عنایت ویژه ای داشت، انتظار می رود در خسارات سال جاری نیز با جدیت تامین اعتبار دنبال شود. پل ها و جاده هایی که تخریب شده باید در اسرع وقت ساخته شود. خسارت هایی که به زمین های کشاورزی و دام ها وارد شده است باید جبران گردد. باید بررسی شود که آیا خطای نیروی انسانی هم در وقوع این سیل موثر بوده یا خیر؟

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سیل سیستان و بلوچستان ، سیل تابستانی ، مجلس یازدهم ، استانی سیاسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیل سیستان و بلوچستان سیل تابستانی مجلس یازدهم استانی سیاسی جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۱۹۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟

آخرین وضعیت محورهای کشور برای امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، آخرین‌های کشور تا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ به شرح زیر است:

بر اساس آخرین داده‌های ترافیکی، تردد روان در محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه، آزادراه تهران - شمال و آزادراه قزوین - رشت (رفت و برگشت) برقرار و محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

همچنین ترافیک در آزادراه قزوین - کرج - تهران حدفاصل مهرویلا تا پل کلاک و محدوده گرمدره، در آزادراه ساوه - تهران حدفاصل اورین تا دهشاد و در محور شهریار - تهران در برخی از مقاطع سنگین است.

محورهای مسدود غیرشریانی

۱- هشتگرد - طالقان

۲- کمربندی جدید خرانق - یزد

۳- اسپکه - بمپور

۴- یزد - دربید

۵- حاجی آباد - آهنگران

۶- رباط پشت بادام - بیاضه

۷- گلشن - سراوان

آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به آخرین وضعیت جوی در کشور اظهار کرد: امروز در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، فارس، بعضی نقاط کرمان و جنوب یزد، ابرناکی و رگبار پراکنده باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: یکشنبه این شرایط در ارتفاعات کرمان و بعضی مناطق بوشهر و غرب هرمزگان ادامه خواهد داشت و دوشنبه در بیشتر مناطق کشور جوی آرام انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تصریح کرد: سه‌شنبه سامانه بارشی از غرب کشور وارد و در ایلام کرمانشاه، کردستان، لرستان و جنوب آذربایجان غربی منجر به بارش می‌شود.

ضیائیان ادامه داد: چهارشنبه سامانه بارشی ضمن تقویت، نوار غربی و بخش‌هایی از استان‌های بوشهر و فارس را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد و طی سه روز آینده در نوار شرقی کشور ورزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد موجب خیزش گرد و خاک خواهد شد.

کد خبر 748304

دیگر خبرها

  • انجام عملیات راه‌سازی محورهای مختلف استان/۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت / تردد روان در محورهای شمالی
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان
  • خط‌کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟