Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی هاشمی طبا درباره پیش‌بینی عملکرد دولت سیزدهم تا ۱۴۰۴ گفت: خیلی نمی‌خواهم درباره مسئله تورم صبحت کنم، ولی به نظر می‌آید که وضعیت زیستی و اجتماعی مملکت به لحاظ تولید و کشاورزی رو به پایین است و در حوزه زیست محیطی نیز نه تنها تقریبا کاری نمی‌شود بلکه حتی حرفش را هم نمی‌زنند.

به گزارش نامه نیوز، وی با بیان اینکه خیلی نگاه مثبتی به ۳ سال آینده کشور ندارم، درباره احتمال ناتمام ماندن دولت سیزدهم، افزود: مهم نیست که این دولت بماند یا نماند، مهم این است که مملکت بماند و شاداب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معتقدم دولت باید به موضوع زیستگاهی کشور رسیدگی کند، چون اصراف منابع طبیعی در کشور به شدت وجود دارد و هیچ حرکتی برای اصلاح این وضعیت دیده نمی‌شود.

این فعال سیاسی با اشاره به وضعیت نامطلوب ژئوپلیتیک ایران، گفت: امروز می‌بینیم همسایگان ایران نوعا با رژیم صهیونیستی وارد تعامل شدند و مرز‌های ما کاملا در خطر است. در مجموع چندان چشم انداز خوبی را نمی‌بینم.

هاشمی‌طبا با اشاره به اوضاع نامساعد اقتصادی افزود: مسئله تورم و پایین آمدن ارزش پول خیلی سرعت گرفته است. فرد وقتی خرید می‌رود می‌فهمد پولش خیلی بی ارزش شده است و این وضعیت متأسفانه ادامه دارد. گرچه پیش از این صحبت می‌شد که معیشت مردم قدری بهتر شود، اما الان دیگر صحبتی از این مسئله هم نمی‌شود. ائمه جمعه که همیشه درباره معیشت مردم اظهار نگرانی می‌کردند حالا این موضوع را به خدا واگذار کردند یا عامل پدید آمدن وضعیت کنونی را فسق و فجور خود مردم می‌دانند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: هاشمی طبا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • گردهمایی منطقه ای ائمه جمعه در بهمئی
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان
  • چین، آمریکا را تهدید به اقدام تلافی جویانه کرد
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • پنجشنبه یا شنبه؛ کدامیک آخر هفته تعطیل می‌شود؟
  • حمله عجیب روزنامه جوان به مدافعان تعطیلی شنبه: پیـام پنهان دارد | از بعد نمادین روزها غفلت نکنید!