Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرس کل استان کردستان گفت: سال گذشته بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان فرار از پرداخت حقوق دولتی معادن شناسایی شده که بیشتر از درآمدهای مالیاتی استان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سقز، عیسی هواسی، بازرس کل استان کردستان پیش‌ازظهر امروز با همراهی جمعی از معاونان و سربازرسان و بازرسان این دستگاه نظارتی؛ به شهرستان سقز سفر کرده و در جریان این سفر ابتدا نشست‌هایی با امام جمعه، فرماندار ویژه، رئیس دادگستری و دادستان سقز داشتند و در ادامه در بازدید از فرودگاه، نهضت ملی مسکن، طرح ذوب آهن و تعدادی از واحدهای صنعتی واقع در شهرک صنعتی از نزدیک به مسائل و مشکلات آن‌ها پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جلسه شورای اداری شهرستان سقز با بیان اینکه سازمان بازرسی کل کشور بر اساس اصل 174 قانون اساسی وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور را دارد، اظهار داشت: اولویت این سازمان، پیشگیری بوده و اعتقاد بر آن است که نظارت باید هدایت‌گر و پیشگیرانه باشد، سازمان بازرسی به دنبال آن است که منابع محدود حیف و میل نشوند و بیشتر از بازرسی، تأکید بر نظارت است.

بازرس کل استان کردستان در تشریح شیوه‌های نظارت افزود: نظارتی کارآمد است که راهگشا باشد نه مانع توسعه؛ چراکه نه گفتن و دستور بر انجام ندادن کار آسان‌ترین شیوه نظارت است، اما مشکلات مردم و جامعه با انجام نشدن کار حل نخواهند شد، بنابراین از همه مدیران اجرایی می‌خواهیم که راهگشا باشند.

وی در زمینه اجرای صحیح قوانین تصریح کرد: در کشور ما قوانین به خوبی راه را نشان داده‌ و انجام وظایف و خدمت به مردم با ظرفیت‌های قانونی فراهم است، تنها مدیران باید با این ظرفیت‌ها آشنا و آن را اجرایی کنند.

هواسی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم گفت: از همه مدیران می‌خواهیم که نسبت به تکریم ارباب رجوع اهتمام ورزیده و مراجعلن را توجیه کنند و با رعایت  اصل مردمی بودن،در میان مردم بوده و درب اتاق‌های مدیریتی را بر روی مردم نبندند.

وی در خصوص توجه به شکایات مردمی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون ارتقاء نظام سلامت اداری کلیه دستگاه‌های اجرایی مکلفند به شکایات مردمی پاسخ دهند و در این رابطه سامانه شکایت سازمان بازرسی کل کشور را نیز مدنظر داشته باشند.

بازرس کل استان کردستان با ذکر اینکه تأکید همه مسئولان نظام، گره‌گشایی و رفع مشکلات مردم است، اظهار کرد: نظارت همگانی و مردمی از اصلی‌ترین راهبردهای سازمان بازرسی کل کشور است که در این راستا سامانه گزارشگران فساد در سازمان بازرسی طراحی و اجرا شده و همه مردم بدون دغدغه می‌توانند نسبت به سوت‌زنی فساد اقدام کنند، کما اینکه موسسات مردم‌نهاد و بازرسان افتخاری در این زمینه  می‌توانند نقش کلیدی ایفا کنند.

وی در تبیین گزارش‌های هشداری سازمان بازرسی بیان کرد: سازمان بازرسی کل کشور بر اساس قانون تشکیل و آیین‌نامه اجرایی آن، گاهی گزارش‌های هشداری برای دستگاه‌های اجرایی ارسال کرده و هدف آن جلوگیری از بروز بحران‌های اجتماعی، سوء استفاده، حیف و میل منابع و ... است.

بازرس کل استان کردستان با بیان اینکه سازمان بازرسی از مدیران توانمند، جهادی و ریسک‌پذیر حمایت می‌کند، عنوان کرد: ما در سازمان بازرسی با مدیران دست به عصا مشکل داریم؛ نه این که مدیر کار غیرقانونی انجام دهد، بلکه مدیر باید با شناخت ظرفیت‌های قانونی و در حدود اختیارات و منابع به موقع و شجاعانه تصمیم بگیرد.

وی در بیان ظرفیت‌های شهرستان سقز یادآور شد: این شهرستان از ظرفیت‌های بسیار بالایی برخوردار است و از مصادیق آن تعداد 57 معدن غنی سنگ آهن، طلا، سیلیس و ... بوده که باید به دنبال استفاده از ظرفیت‌ها باشیم.

هواسی در تبیین نظام مسئله محور در انجام بازرسی‌ها اعلام کرد: سازمان بازرسی در استان کردستان 30 مسئله کلان شناسایی کرده و بر اساس آن بازرسی‌ها تعریف و انجام می‌شود که از مصادیق آن مسئله آب است. استان کردستان 8 درصد آب‌های جاری کشور را در بر دارد، اما به دلیل این که آب در دسترس زیاد بوده، پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های مدیریتی برای تأمین آب پایدار انجام نشده است که این امر از مصادیق مشکلات مدیریتی بوده و کمترین ارتباط با  اعتبارات دارد.

وی ابراز داشت: در شهرستان سقز 1600 چاه غیر مجاز وجود دارد و تقریباً معادل چاه‌های مجاز بوده و این امر نیز از مسائل مدیریتی است. برداشت غیرمجاز از آب‌های زیر زمینی بدترین نوع خسارت وارده به انفال است. در استان سد احداث شده اما به دلیل ضعف‌های مطالعاتی و عدم طی شدن مراحل اولیه از قبیل مطالعات زیست محیطی از حیض انتفاع خارج شده است. بنابراین بازرسی استان به تمام این موارد رسیدگی و با هرگونه قصور و تقصیر برخورد خواهد کرد.

بازرس کل استان کردستان در زمینه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی در شهرستان سقز گفت: خانه باغ سازی به صورت افراطی انجام شده و حتی به حریم  تأسیساتی راه‌ها نیز تجاوز شده  و تغییر کاربری اراضی زراعی نیز مشهود است و در مواردی ساختمان‌های چند طبقه و به تعبیری کاخ در اراضی زراعی ساخته شده‌اند که دستگاه‌های اجرایی متولی، هیچ اقدامی در این زمینه انجام نداده‌اند و همه مسائل را متوجه بخش قضایی کرده‌اند که این امر سبب شده تا کل هزینه‌های اجرایی و اجتماعی مختص دستگاه‌های قضایی شود.

وی اضافه کرد: بازرسی استان هیئت بازرسی را با موضوع بررسی عملکرد دستگاه‌های اجرایی در خصوص نحوه تغییر کاربری اراضی زراعی مأموریت داده تا در سطح استان بررسی کامل انجام و بدون اغماض با تمام موارد برخورد کرده و گزارش نهایی به صورت شهرستانی برای رؤسای دادگستری و دادستان‌های شهرستان‌ها ارسال خواهد شد.

بازرس کل استان کردستان به وضعیت بخش معادن اشاره کرد و افزود: سال گذشته بیش از 1400 میلیارد تومان فرار از پرداخت حقوق دولتی معادن شناسایی شده که بیشتر از درآمدهای مالیاتی استان است، ما در استان دنبال نهضت مقابله با خام فروشی در بخش معادن هستیم و خام فروشی را با عدم  اشتغال در ارتباط می‌دانیم.

وی همچین در زمینه راه‌های استان بیان کرد: کریدور اصلی شمال غرب به جنوب و مرکز کشور از شهرستان سقز عبور کرده و یکی از نقاط حادثه‌خیز استان مسیر سقز به بوکان و سقز به دیواندره است که رفع این نقاط از مطالبه‌های ماست. همچنین وضعیت آسفالت راه‌های شریانی استان نیازمند توجه جدی است.

هواسی در زمینه تأمین زمین برای نهضت ملی مسکن اظهار داشت: جانمایی‌ طرح ها دارای هزینه بسیار سنگین آماده سازی است که باید از جیب مردم پرداخت شود که با اهداف ایجاد مسکن با قیمت تمام شده پایین در تعارض است.

وی تصریح کرد: برخی از دستگاه‌های اجرایی زمین مازاد در اختیار دارند که طبق قانون باید در اختیار نهضت ملی مسکن قرار دهداما رعایت نمی‌کنند که قطعاً این موارد گزارش خواهند شد.

بازرس کل استان کردستان در پایان به موضوع ساخت و سازهای غیر مجاز نیز اشاره کرد و یادآور شد: جرایم و اقدام‌های شهرداری در برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز پیشگیرانه نیست و جریمه‌های ماده 100 به عنوان منبع درآمدی تلقی شده است که باید این رویکرد تغییر یابد.

گزارش| خام‌فروشی بلای جان سنگ‌تراشی‌های "سریش‌آباد" / باطله‌ معادن کردستان دلاری به کارگاه‌های داخلی فروخته می‌شود + فیلموزیر صمت: اختصاص 15 میلیارد تومان سود حاصل از معادن به توسعه کردستان/ 28 درصد معادن کشور غیر فعال است

بازرس‌کل استان کردستان: موانع پروژه ذوب آهن سقز برطرف شود

هواسی همچنین در بازدید از طرح‌ در حال ساخت ذوب آهن سقز، خام فروشی را یکی از اصلی‌ترین مسئله‌های بخش معدن و صنایع مرتبط با آن در کردستان عنوان کرد و اظهار داشت: توسعه طرح‌های پایین دست در زنجیره ارزش مواد معدنی در استان، بهترین تجویز برای رفع این معضل بوده که سازمان بازرسی کل کشور در راستای منویات مقام معظم رهبری و تأکیدهای رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور، بررسی حلقه‌های مفقوده و بی‌توجهی به تکمیل زنجیره‌ها را در دستور کار قرار داده است.

وی در بیان اهمیت ایجاد ارزش افزوده در بخش معادن فلزی استان گفت: احداث و بهره‌برداری از طرح ذوب آهن سقز یکی از گام‌های بسیار مؤثر و آغازگر در ایجاد نهضت مقابله با خام فروشی بوده و رفع موانع این طرح از سوی دستگاه‌های اجرایی و تسریع در مراحل احداث از سوی سرمایه‌گذاران، مورد تأکید سازمان بازرسی کردستان خواهد بود.

بازرس کل استان کردستان در زمینه تأمین زیرساخت‌های طرح افزود: تأمین منابع آب و دیماند پایدار برق برای اهداف طرح باید از همین امروز پیگیری و تعیین تکلیف شود تا در آینده و زمان بهره‌برداری چنین مشکلاتی اهداف طرح را تحت تأثیر قرار ندهند.

هواسی تصریح کرد: شرکت آب منطقه‌ای، سازمان صمت، شرکت برق منطقه‌ای غرب و دیگر دستگاه‌های اجرایی می‌بایست اقدام‌های حمایتی را در چارچوب قانون انجام و به طور مرتب مراحل اجرای کار را گزارش دهند.

مدیرعامل این پروژه نیز در این بازدید در گزارشی کامل از وضعیت پیشرفت فیزیکی و افق اشتغال طرح، زمان بهره‌برداری طرح را 30 ماه و ارزش کل سرمایه‌گذاری طرح را 520 میلیون یورو اعلام کرده که تاکنون حدود 20 میلیون یورو هزینه شده است.

همچنین فرماندار ویژه سقز و جمعی از مسئولان سازمان صمت و ادارات شهرستان سقز نیز در این بازدید به ارائه گزارشی از عملکرد و بیان مشکلات پیش‌روی این طرح پرداختند.

انتهای پیام/481/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازرس کل استان کردستان سازمان بازرسی کل کشور دستگاه های اجرایی شهرستان سقز اراضی زراعی خام فروشی ظرفیت ها بر اساس ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۱۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا از تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور با مشارکت پلیس راهور، معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری های کشور و شرکت‌های دانش‌بنیان تا خرداد ماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی در سی و پنجمین نشست کمیسیون حمل و نقل و ترافیک مجمع شهرداران کلانشهرهای ایران که در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان برگزار شد با گرامی داشت یاد و خاطره شهید استاد مرتضی مطهری و تبریک روز معلم گفت: مجموعه مدیریت حمل و نقل و ترافیک کلانشهرها به نوعی مدرسه تربیت کاربران ترافیک است. رانندگانی که در جاده ها تردد می‌کنند کسانی هستند که در شهرها و کلانشهرها شخصیت رانندگی آنان شکل می گیرد و اگر ما بتوانیم در شهرها و کلانشهر یک قواعد درست و منظمی را حاکم کنیم، محصول این محیط منظم کاربرانی هستند که می‌توانند در هر جایی رفتارهای درست از خود بروز دهند و بنابراین تصمیماتی که در این گونه جلسات گرفته می‌شود می تواند برای ارتقای ایمنی حمل و نقل کشور چه در سطح جاده‌ها و چه در سطح شهرها مؤثر باشد.

تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور

رئیس پلیس راهور فراجا در ادامه از تاسیس مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک در کشور خبر داد و گفت: تمام مراحل راه اندازی این مؤسسات انجام شده و در حال اخذ مجوز از مراجع قانونی و ذی صلاح  هستیم و به عبارتی می‌توان گفت که پلیس راهور شاید اولین دستگاهی خواهد بود که با این کار به شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم جامه عمل می‌پوشاند.

حسینی ادامه داد: این مؤسسات توسط کارشناسان بازنشسته پلیس راهور که دارای تجربه‌های فراوان هستند و همچنین کارشناسان مجموعه معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری‌های کشور و همچنین توسط شرکت‌های دانش بنیان در کل کشور راه‌اندازی می‌شود و یک بخش جغرافیایی در معابر شهری و در جاده‌ها به این مؤسسات واگذار می‌شود و آنها  در موضوع اجرای مقررات و کنترل تخلفات با ابزارهای هوشمندی که ما در اختیار آنها قرار می‌دهیم  به ما کمک می‌کنند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال بزرگراه شهید خرازی در کلانشهر اصفهان را به یکی از این مؤسسات واگذار می‌کنیم و این مؤسسه موظف است در طول بزرگراه به طور رفت و برگشت به تعداد مورد نیاز و کافی دوربین هوشمند دستی که مجهز به سیم کارت است دریافت کرده و با استفاده از آنها تخلفات رانندگی در این محدوده را ثبت، آن را به راننده متخلف پیامک و دیتای آن را نیز به سرور ما در تهران ارسال کند.

رئیس پلیس راهور فراجا عنوان کرد: علاوه بر این  مؤسسات مذکور می‌توانند با جذب کارشناسان پلیس راهور که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و تجهیز آنها به تبلت‌های هوشمند مخصوص ترسیم کروکی در جمع آوری تصادفات هم به ما کمک کنند.

رئیس پلیس راهور فراجا ادامه داد: همچنین نرم افزاری شبیه به نرم افزار تاکسی‌های اینترنتی طراحی می‌شود و در این نرم افزار هرکس که تصادف کرد می‌تواند یا مانند سابق با مرکز فوریت های پلیسی 110 تماس بگیرد یا از این نرم افزار استفاده کند. سازو کار حق الزحمه کارشناسی که در خدمت آن مؤسسه است را هم با بیمه مرکزی توافق کردیم.

تغییر در نحوه پرداخت حق بیمه خودروها

حسینی با بیان اینکه براساس توافقی که با بیمه‌ها صورت گرفته  دیگر حق بیمه افراد براساس یک فاکتور تصادف نخواهد بود گفت: این عادلانه نیست که یک فرد زرنگی در سال ده‌ها و صدها تخلف کند اما تصادف نکند او یک میزان حق بیمه پرداخت کند و یک فرد بدشناس و بخت برگشته‌ای که در اولین تخلفش تصادف می‌کند هم یک میزان حق بیمه بدهد و آن وقت تاوانش را بیمه بدهد.در همین راستا با بیمه ها هماهنگ کردیم، سامانه‌ها و دیتاها را در اختیارشان قرار دادیم و از این پس حق بیمه براساس نمره منفی و تعداد جریمه ها باید پرداخت شود.

وی افزود: کمک دیگری که مؤسسات خدمات هوشمند ترافیک می توانند انجام دهند  پوشش ترافیکی پیرامون مراکز تجاری است و در این خصوص  مصوبه آن را از هیئت دولت می‌گیریم که مراکز تجاری موظف شوند با یکی از این مؤسسات قرار داد ببندند تا کارشناسان این مؤسسات با دست افزاری که از ما می‌گیرند ترافیک پیرامونی آن مرکز تجاری را پوشش دهند و ان‌شاء‌الله این اتفاق به زودی رخ می‌دهد.

حسینی خاطرنشان کرد: ان‌شاء‌الله به زودی و نهایتاً تا خرداد ماه  راه اندازی این مؤسسات رابه صورت رسمی اعلام کرده و فراخوان آن را هم می‌دهیم. انتظار ما این است که حداقل در کلانشهرها شهرداری ها به میدان بیایند و این اتفاق را رقم بزنند.

رئیس پلیس راهور فراجا با تاکید بر اینکه نگاه  و رویکرد پلیس راهور فقط سلبی و مجازاتی و متکی به جریمه نیست گفت: ما به دنبال این هستیم که با ابزارهای تشویقی و ایجابی و سازوکارهای هوشمند تخلفات را کنترل کرده و در یک نظام دقیق تشویق و تنبیه در اصلاح رفتار کاربران ترافیک تلاش کنیم.

رتبه بندی رانندگان و پیگری برای اعطای وام براساس تخلف  و تصادف هر راننده

وی با بیان اینکه موضوع رتبه بندی رانندگان را به جد دنبال می کنیم  تصریح کرد: معتقدم  اگر این کار به سرانجام برسد یک انقلاب بزرگ در اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان رخ می‌دهد و ما می‌توانیم به راحتی در یک بازه زمانی دو تا سه ساله حداقل به میزان 50 درصد از تصادفات، جانباختگان و مصدومان را کاهش دهیم و حتی  با انجام درست همین چند کار کشته های حوادث رانندگی را به زیر 10 هزار نفر برسانیم.

حسینی همچنین از توافق با بانک مرکزی مبنی بر ارائه تسهیلات بانکی به رانندگان براساس میزان تخلفات و تصادفات آنان خبر داد و گفت: در این طرح سوابق تخلفات افراد را در اختیار بانک مرکزی قرار می دهیم و مطمئناً وقتی فردی ببیند با رفتار درست رانندگی توانسته با آسان‌ترین راه ممکن تسهیلات مورد نیاز خود را دریافت کند و فردی که تخلفات زیادی کرده برای گرفتن تسهیلات بانکی باید مرتب پله های بانک مرکزی و پلیس راهور را طی کند  در رفتار ترافیکی خود تجدید نظر کرده و باعث می شود که ما به اهدافی که در این حوزه داریم، دست پیدا کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • نانوایی متخلف در یزد شناسایی شد
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی
  • تاکید سازمان بازرسی بر تسریع در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • شورای راهبردی بازرسی هلدینگ‌های صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود