Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در نظام‌­های سنجش و پذیرش قدرتمند دنیا سنجش محصول آموزش و پرورش بوده و پذیرش محصول دانشگاه است، گفت: نباید حوزه سنجش هم کار آموزش و پرورش را انجام دهد و هم نقش دانشگاه را بازی کند، همچنین کمیته جذب دانشجو باید بیش از گذشته به موضوع نخبگان توجه کنند تا شاهد خروج تعداد زیادی از آن‌ها از کشور نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا؛ سعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در سفر استانی به همدان، در جمع اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه بوعلی سینای همدان و همچنین نماینده دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش گفت: دنیا در حال تحول بوده و تاکنون تغییر و تحولات زیادی در سطح جهان اتفاق افتاده است؛ سرعت جهانی شدن به شکلی است که بین 2 دهه به اندازه 2 قرن در حوزه جهانی شدن تالیف و تحقیق شده است. مسیر تولید سرمایه تغییر کرده و امروز از ده شرکت برتر جهان، 9 شرکت در حوزه فناوری اطلاعات قرار دارند.

وی افزود: ما انقلاب کردیم و انقلاب ما ماهیت نقد بزرگ به رژیم پهلوی و نظام سرمایه داری غرب داشت. علت موفقیت ما حضور مردم و رهبر الهی امام امت و در ادامه آن، استمرار حضور توانمند مردم به رهبر الهی و فاخر حکیم انقلاب اسلامی بود. بله نگاه انقلابی از یک نگاه انتقادی برخوردار است و در عین حال امیدوار به آینده است و از سرمایه داشته برای تعمیق و توسعه موفقیت‌ها بهره می‌گیرد. در ادامه مسیر انقلاب ضمن حفظ روحیه انقلابی، لازم است به یافته‌ها و دارائی و سرمایه شکل گرفته ناشی از انقلاب اسلامی توجه کنیم. همانطور که رهبر حکیم انقلاب در بیانیه گام دوم بر این سرمایه عظیم با نگاه افتخار و مباهات به برجسته‌سازی پرداختند. این یک قاعده است که امیرالمومنین می‌فرمایند: التوفیق ممد العقل، موفقیت و البته احساس موفقیت مددکار عقل است. از آن سو، شکست و احساس شکست، ضعیف کننده عقل و حکمت است. پس مواظبت کنیم که در نگاه انتقادی افرایط نکنیم و دائما بر ابعاد منفی تاکید نکیم.

عاملی تصریح کرد: بعنوان مثال ما در حوزه آموزش و پژوهش و پرورش استعدادهای علمی و نخبگانی موفق بوده‌ایم. امروز بیش از 700 مدال المپیادی به دانش آموزان ما تعلق گرفته است. حتما یک دانش آموز مثلا رشته ریاضی با معدل 18 می‌تواند در بهترین دانشگاه‌های جهان قبول شود.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در پایان ضمن اشاره به طرح تحول شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: طرح تحول جمع بندی و نهایی شده و به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده است. این طرح ناظر بر تحول در شورای عالی و شرح وظایف و ماموریت‌های شورای عالی و همچنین روابط و مناسبات آن با سایر قواست.

لازم بذکر است دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در سفر استانی به استان همدان، ضمن بازدید از پارک علم و فناوری همدان با اعضای هیأت علمی و برخی فعالان فرهنگی استان دیدار و گفتگو داشت. در این سفر که همزمان با سفر استانی هیأت دولت بود، با حضور رئیس جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی از برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی استان همدان به عنوان هشتمین استان دارای برش استانی رونمایی شد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش شورای عالی انقلاب فرهنگی دانشگاه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۱۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • تاثیر ۶۰ درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری سال آینده