Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: هواپیماهای چهار کشور را در ایران تعمیر می‌کنیم که امکان نام بردن از آنها وجود ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست، محمد محمدی بخش در حاشیه مراسم تقدیر از دست اندرکاران حج ۱۴۰۱ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هواپیماهای چهار کشور برای تعمیر به ایران می آیند که امکان اعلام اسامی این کشورها به دلیل طبقه بندی اطلاعات وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه کارهای تعمیر هواپیماها در کشور انجام می‌شود و هشت ماه است که هیچ هواپیمایی برای تعمیرات به کشورهای دیگر اعزام نکرده‌ایم اما در حوزه تأمین اقلامی که باید از کارخانه سازنده تأمین شود با شرایط سختی رو به رو هستیم اما این اتفاق رخ می‌دهد.

معاون وزیر راه گفت: سازمان هواپیمایی کشوری با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، نهضت تأمین اقلام مصرفی هواپیماها را راه اندازی کرده است اما کماکان برخی از قطعات وارد می‌شوند.

محمدی بخش ادامه داد: پروازهای چارتری را مدیریت کرده‌ایم و قصد ما حذف کامل پروازهای چارتری نیست بلکه مسیرها و شرکت‌های هواپیمایی که مجاز به فروش پروازهای چارتر هستند مشخص و به ایرلاین‌های مربوطه ابلاغ شده است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بنا نداریم برای پروازهای اربعین بلیت چارتری داشته باشیم و شرکت‌های هواپیمایی مستقیماً بلیت‌های اربعین را به فروش برسانند. در حال مذاکره با طرف عراقی هستیم تا دو و نیم میلیون تومانی که بابت هر مسافر در عراق اخذ می‌شود برای ایام اربعین حذف شود.

وی در خصوص ادعای سخنگوی شرکت هواپیمایی پاکستان مبنی بر وقوع رویداد همجواری سه هواپیمای پاکستانی در آسمان ایران گفت: اظهار نظر سخنگوی ایرلاین پاکستانی غیرکارشناسی و غیرحرفه ای بود و باید سازمان هواپیمایی کشوری که این رویداد در آن اتفاق افتاده آن را اعلام می‌کرد که در ایران رخ داده و ما باید آن را اعلام می‌کردیم ولی گزارش سخنگوی شرکت هواپیمایی پاکستان غیرواقعی بود.

وی ادامه داد: ما نوار مکالمات خلبان با مرکز کنترل فضای کشور را پیاده سازی کردیم، خلبان برداشت اشتباهی از درخواست کنترلر داشتند و اقدام به کاهش ارتفاع به صورت خودسر کرده بود. ما در این خصوص اقدام قانونی در مجامع بین المللی خواهیم کرد.

معاون وزیر راه در خصوص ورود ناوگان جدید گفت: مستمرا هواپیما و هلی کوپتر وارد ناوگان می‌شود، همچنین هواپیماهای زمین گیر را سرخط می‌آوریم. خرید هواپیمای نو را در دستور کار داریم همه این اقدامات به موازات هم انجام می‌شود.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: سازمان هواپیمایی کشوری ، محمد محمدی ، اربعین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان هواپیمایی کشوری محمد محمدی اربعین سازمان هواپیمایی کشوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۱۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: تعمیر واحد سیار فرآورشی (اسکید مونتد) با ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز با رعایت همه الزام‌های ایمنی و فنی پس از پنج سال انجام شد.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت نفت و گاز اروندان، رضا طرفی درباره تعمیرات اساسی واحد سیار فرآورشی بیان کرد: با توجه به اینکه راهبری این واحد عملیاتی در سال ۱۴۰۲ به شرکت نفت و گاز اروندان تحویل شد، همسو با برنامه‌های کلان شرکت ملی نفت ایران برای برداشت هرچه بیشتر و افزایش تولید از میدان‌های مشترک، پس از تحویل‌گیری این تأسیسات از سوی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان، برنامه‌های تعمیرات اساسی در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه این واحد تولیدی با ظرفیت بیش از ۵۰ هزار بشکه نفت در روز، پنج سال عملیاتی بوده و پیش از این تعمیرات اساسی روی آن انجام نشده است، افزود: بر همین اساس، شرکت نفت و گاز اروندان برنامه‌های خود را برای اصلاح، تعمیر، نگهداری و بازرسی مخازن موجود به‌منظور افزایش تولید و کارایی بهتر تجهیزات فرایندی آغاز کرد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی گفت: در نشست‌های مشترک در همه بخش‌ها الزام‌های مورد نیاز در نظر گرفته شد و پس از صدور مجوزهای قانونی و دستورعمل‌های اجرایی و ایمنی از سوی مدیریت شرکت نفت و گاز اروندان به پیمانکار، کار تعمیرات اساسی از ۱۹ فروردین‌ امسال با نظارت و مدیریت ما آغاز شد.

طرفی با بیان اینکه تعمیرات اساسی روی پنج مخزن نفت شامل سه مرحله تفکیک‌گر و دو مرحله نمک‌گیر انجام شد، ادامه داد: مراحل تمیزکاری و تعمیر با خارج‌کردن ۶۰۰ قطعه داخلی آغاز شد و مرحله بستن آن‌ها طی روزهای اخیر پایان یافت.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و راه‌اندازی دوباره ردیف نخست این واحد تصریح کرد: پیش از راه‌اندازی دوباره همه برنامه‌های ایمنی، PSSR (بازبینی ایمنی پیش از راه‌اندازی) و موارد مربوط به الزام‌های پیش از راه‌اندازی در نشست‌های تخصصی بررسی و با اجرای همه الزام‌های ایمنی دوباره راه‌اندازی شد.

سرپرست واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی اظهار کرد: در این تعمیرات اساسی ۶۰۰ مترمربع از مخازن و تجهیزات، ۶۰۰ قطعه، همه شیرآلات فرایندی، پمپ‌ها و دیگر تجهیزات مربوط به ردیف نخست کارخانه شست‌وشو، سرویس و تعمیر شد.

وی بیان کرد: در مدت این فرآیند، تعمیر همه مراحل کار با هماهنگی، نظارت بازرسی و اچ‌اس‌ئی انجام شد و هیچ‌گونه حادثه‌ای رخ نداد و رعایت نکات ایمنی را در درجه اول اهمیت کار قرار دادیم.

دیگر خبرها

  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • واحد سیار فرآورشی آزادگان جنوبی تعمیر شد
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی