Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از اداره‌کل استاندارد استان تهران، «عباس نوری» در خصوص رواج نوعی زعفران تقلبی در بازار،  توضیح داد: این نوع زعفران تقلبی که اساساً زعفران نیست، از مخلوط پودر قند با رنگ‌های مصنوعی و اضافه کردن اسانس زعفران، طعم، رنگ تشکیل شده و عطر زعفران دارد که به‌عنوان زعفران آسیاب‌شده در بسته بندی‌های فاقد موارد نشانه‌گذاری عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مصرف رنگ‌های مصنوعی برای سلامتی عاری از خطر نیست، افزود: برخـی از عـوارض ایـن رنگ‌هـا شـامل اثـرات سـرطان‌زایـی، تضعیـف سیسـتم ایمنـی، ایجـاد آلـرژی و کهیـر، اختـلالات رفتـاری و بیـش‌فعالـی در کـودکان، آســیب‌هــای جــدی کبــدی و اختــلال در متابولیســم  و آســم است.

مدیرکل استاندارد استان تهران توصیه‌کرد: مردم از خرید زعفران‌های مذکور خودداری کرده و از فرآورده‌های بسته‌بندی شده، دارای نشان استاندارد ملی ایران و کد ردیابی ۱۰ رقمی که قابلیت استعلام از سامانه پیامکی ۱۵۱۷ را داراست، استفاده کنند.

افزودن رنــگ‌هــای مصنوعــی بــه زعفــران به‌منظور افزایــش قــدرت رنگــی آنهــا است کــه معمــول‌تریــن ایــن رنــگ هــا شــامل تارترازیــن، سان ست یلو،کینولین یلو، کارموزین و غیره است؛ این گونه رنگ‌های سنتتیک برای رنگ آمیزی مواد ناخالص افزوده شده به زعفران  و همسان‌سازی مواد ناخالص از نظر رنگ ظاهری با زعفران اصل است.

برچسب‌ها ماه محرم استان تهران اداره کل استاندارد استان تهران زعفران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماه محرم استان تهران اداره کل استاندارد استان تهران ماه محرم استان تهران اداره کل استاندارد استان تهران زعفران استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است

به گزارش «تابناک» به نقل از رویداد ۲۴، سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم گفتگوی اکرمی با رویداد ۲۴، را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • عضو روحانیت مبارز: بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است
  • ببینید | لحظه تکان‌دهنده خودکشی یک زن در سالن تیراندازی / حاوی تصاویر ناراحت‌کننده
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • با 7 بمب منیزیم آشنا شوید
  • آخرین وضعیت تالاب بندعلیخان
  • آموزش روز سوم، خورش مرغ و گردو
  • سبزی‌های بی‌نظیر برای کنترل قند خون
  • تولید زعفران به ۲۳۰ تن رسید
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • قتل مرد کامیون‌دار با ضربه چاقو در خزانه