Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای بوشهر روز شنبه به نقل از علی محمدی افزود: در نتیجه فعالیت این سامانه بارشی در استان بوشهر تا امروز ظهر  سدهای سنا ۱.۲ میلیون مترمکعب، قیز قلعه یک میلیون مترمکعب، خاییز ۶۰۰ هزار مترمکعب و تنگ ارم ۳۰۰ هزار مترمکعب آبگیری شده است.

وی اضافه کرد: همچنین سازه های تغذیه مصنوعی دهرود، بوشکان، آردو، لاور و سازه های جنوب استان بوشهر بویژه در شهرستان های کنگان و دیر در مجموع سه میلیون مترمکعب آبگیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی ادامه داد: با صدور هشدار فعالیت سامانه مونسون همه واحدها و اداره‌های شهرستانی این شرکت در حالت آماده باش قرار گرفته و نسبت به اجرای مفاد نظام نامه سیلاب اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای بوشهر افزود: با برنامه ریزی و عملکرد به موقع، تا کنون بیش از ۱۲ میلیون مترمکعب آب به شبکه های آبیاری تنگستان و دشتستان تزریق شده است تا در گرم ترین فصل سال، نخیلات استان بوشهر از این موهبت الهی برخودار شوند.

وی اظهار کرد: با وجود ثبت بیشترین میزان بارندگی سامانه مونسون در شهرستان دشتستان و ایجاد برخی خسارات، بهره برداری حداکثری از رواناب‌های حاصل از این سامانه در استان بوشهر صورت گرفت.

محمدی افزود: فعالیت این سامانه و تاثیر آن در رودخانه ها، آبراهه ها و تاسیسات آبی به صورت میدانی پایش و نسبت به مدیریت بهینه رواناب‌ها تصمیم‌گیری شد.

خسارت های سیلاب به تاسیسات آبی استان بوشهر ۲۷ میلیارد تومان برآورد شد

وی با اشاره به کنترل و هدایت سیلاب به شبکه های آبیاری، اذعان کرد: خسارت‌های وارد شده  به تاسیسات و بناهای آبی در ۲ شهرستان تنگستان و دشتستان که به دلیل ورود گل و لای به تاسیسات آبی، تخریب دریجه‌ها و آسیب به جاده‌های دسترسی و کانال‌های آبیاری اتفاق افتاده تاکنون ۲۷ میلیارد تومان برآورد شده است.

سامانه بارشی مونسون از عصر سه‌شنبه فعالیت خود را در استان بوشهر آغاز کرده و بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی همچنان در این استان فعال است.

برچسب‌ها بوشهر بارندگی دشتستان شرکت آب منطقه ای سیل خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر بارندگی دشتستان بوشهر بارندگی دشتستان شرکت آب منطقه ای سیل خسارت مالی میلیون مترمکعب استان بوشهر تاسیسات آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • سه میلیون متر مکعب روان آب در سدهای خراسان جنوبی ذخیره‌ شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات
  • لایروبی حوضچه‌های ذخیره آب بخش شعیبیه شوشتر