Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: سرمایه گذاران ایرانی و خارج خواهان صدور مجوز در حوزه صادرات سنگ در مرز ماهیرود هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند، حسین زارعی صبح امروز در دیدار با رایزن ایران در امور افغانستان اظهارداشت: منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی از محدود استان‌هایی است که دارای منطقه ویژه قطعه منفصله در مرز ماهیرود است که جزو مزیت‌های نسبی منطقه به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از درخواست گروه‌های متعددی برای سرمایه گذاری در سایت مرزی منطقه ویژه خبر داد و افزود: یکی از مشکلات نبود ایکس ری بود که خوشبختانه این امر هم در حال تحقق است و امیدواریم با جریان ایکس ری روال کاری بیشتر و بهتر شود چرا که ترانزیت عام با راه‌اندازی ایکس ری محقق خواهد شد.

دو سوم صادرات سنگ ایران به صورت خام است/ هیچ برنامه استراتژیک در بخش معدن نداریممحدودیت‌های صادرات سنگ آهن لغو شد/ وزارت صمت با ابلاغیه جدید بخشنامه‌های قبلی را ملغی کرد + جزئیاتکاشان| دولت برای گسترش صادرات سنگ‌های تزئینی اقدام عملی برنداشته است

زارعی بیان کرد: تنها منطقه ویژه اقتصادی هستیم که دارای سایت اصلی در مجاروت مرز استان و قطعه منفصله در نقطه صفر مرزی هستیم که این امکانات می‌تواند ترغیبی برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی باشد.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه درصد زیادی از مبادلات تجاری در منطقه ویژه اقتصادی انجام می‌شود که کامیون‌ها با سرعت خوبی تخلیه می‌شوند افزود: هرچند در این سالها تاکنون کار و اقدامات زیادی در منطقه ویژه و سایت مرزی رقم خورده اما هنوز جای کار زیاد است.

وی با بیان اینکه در یکی دو هفته اخیر از سوی تجار افغان درخواست‌های زیادی مبنی بر فراهم شدن زمینه صادرات مواد معدنی هستیم گفت: چند وقتی است که درخواست‌های زیادی از سوی سرمایه گذاران ایرانی و خارجی برای صدور مجوز صادرات مواد معدنی داریم که اگر این مجوز صادر شود گام بزرگی در امر فعالیت دوسویه مرز خواهد بود.

زارعی با بیان اینکه در حال حاضر مواد معدنی کشور افغانستان به سمت پاکستان می‌رود افزود: اگر مجوز صادرات مواد معدنی فراهم شود از نظر حجم صادراتی برای کشور افغانستان هم خوب می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در کشورمان در بحث مواد غذایی و خشکبار گاهی مشکلاتی وجود دارد در حالی که کشور افغانستان از نظر خشکبار، مواد غذایی و میوه و تره‌بار شرایط بسیار خوبی دارد که اگر زمینه واردات فراهم شود در این حوزه برخی از مشکلات کم می‌شود افزود: درحال حاضر معبر مرزی ماهیرود یکی از بهترین نقاط مرزی در کشور است که در خراسان جنوبی در اختیار داریم اما حواسمان باید باشد که فرصت‌ها را از دست ندهیم.

زارعی ادامه داد: از ابتدای راه‌اندازی سازمان منطقه ویژه اقتصادی در استان تاکنون شعارمان این بوده که معبر مرزی ماهیرود بعد از بندر شهید رجایی معبری برای صادرات و واردات باشد.

وی با بیان اینکه از درخواست‌هایی که داریم این است که خراسان جنوبی پایگاهی در هرات داشته باشد حال چه از طریق اتاق بازرگانی و یا منطقه ویژه اقتصادی یک اتاقی را تحویل بگیرد تا از آن طریق تجار بهتر بتوانند مراودات داشته باشند.

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: جهش معدنی در افغانستان شکل گرفته و باید از فرصت همسایگی کشور افغانستان به خوبی استفاده کرد چرا که بازار افغانستان بازاری است که اگر تلاش نکنیم به سرعت کشورهای مختلف جایگزین ما می‌شوند.

زارعی با بیان اینکه یکی از درخواست‌هایی که کشور افغانستان دارد اینکه واردات کالا هم داشته باشند این مزیت و فرصت را داریم که کالاها به مرز وارد شده و بعد از فرآوری و تبدیل مجدد به افغانستان صادر شود افزود: خراسان جنوبی استانی با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوان است که می‌تواند بیشتر و بهتر از این در سطح کشور معرفی شود.

انتهای پیام/254/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشور افغانستان سرمایه گذاران مواد معدنی صادرات سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۳۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی های ساخت مسکن خبر داد و گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

ابوالفضل شالی بگ در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به توسعه زیرساخت‌های شهری در سطح منطقه یک اظهار کرد: با توجه به فراهم آوردن شرایط توسعه زیرساخت‌های گوناگون شهری در سطح منطقه یک اراک، هم اکنون شاهد افزایش قابل ملاحظه ساخت و ساز در محدوده غربی شهر هستیم که این امر بخش کوچکی از تلاش‌های همکارانم در سطح منطقه است.

وی ادامه داد: در سال گذشته منطقه یک شهرداری اراک با بررسی ۱۶۷ عدد مجوز ساخت مسکن حدود ۱۲۰ هزار متر پروانه ساختمانی جدید صادر کرد که نسبت به دوره‌های قبل و در مقایسه با سایر مناطق شهری بسیار قابل توجه است.

سرپرست منطقه یک شهرداری اراک از همکاری گسترده این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن خبر داد و افزود: به‌دنبال افزایش همکاری‌های این منطقه با تعاونی‌های ساخت مسکن که شرایط آن از سال ۱۴۰۲ آغاز شده بود، هم اکنون شاهد صدور مجوزهای مختلف برای ساخت صدها واحد مسکونی جدید هستیم.

شالی‌بگ گفت: تنها در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ با بررسی و تأیید ۱۸ مجوز ساخت بیش از ۱۰ هزار متر پروانه ساختمانی توسط شهرداری منطقه یک صادر شد.

وی ادامه داد: امید می‌رود طی سال جاری این آمار روز به روز افزایش پیدا کند تا در ارائه خدمات مناسب به شهروندان بتوانیم موفق تر از هر زمانی فعالیت کنیم.

کد خبر 748864

دیگر خبرها

  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • تکذیب مسدود شدن گذرگاه های فراه و نیمروز
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • معرفی ۱۱۰ فرصت اقتصادی خراسان جنوبی به سرمایه‌گذاران
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاران در جویم فارس