Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس حجت‌الاسلام مسعود عالی روز گذشته و در آستانه ماه محرم در هیأت غریب مدینه مازندران ضمن عرض تسلیت ایام ماه محرم عنوان کرد: باید با برگزاری مراسم عزاداری معرفت را افزایش دهیم. در دهه اول ماه محرم در ملکوت عالم اتفاقی رخ داده است، آن اتفاق این است که معصوم ما که هدف آفرینش است محزون و  اندوهناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: امام رضا (ع) در روایتی به بیان سیره پدر بزرگوارشان امام کاظم (ع) می‌پردازند و می‌فرمایند: «سیره پدرم امام کاظم (ع) این بود که وقتی ماه محرم می‌آمد، خندان دیده نمی‌شد غم بر او غالب بود تا روز دهم که این روز، روز مصیبت و ماتم و گریه‌اش بود و می‌فرمود عاشورا روزی است که امام حسین (ع) به شهادت رسید».

حجت‌الاسلام عالی تصریح کرد: همان‌طور که در روایات فراوانی آمده است اشک ریختن بر ابا عبدالله الحسین (ع) گناهان را پاک می‌کند ما باید سعی کنیم در ایام عزاداری ماه محرم از رزق‌ها و فرصت‌هایی که زود از بین می‌روند استفاده کنیم.

وی ادامه داد: ما باید تهدیدها را تبدیل به فرصت و بلاها را تبدیل به نعمت کنیم و این ما هستیم که با عکس العمل صحیح و یا غیر صحیح فرصت را تبدیل به نعمت و یا بلا می‌کنیم.

این استاد برجسته حوزه علمیه تصریح کرد: عکس‌العمل مناسب در بلا این است که شاکر باشیم، اگر در بلا خط قرمزهای خدا را در نظر بگیریم  و بندگی کنیم آن بلا تبدیل به نعمت می‌شود، هرکس بندگی خدا را کند، خدا گره‌های مشکلات را برای او باز می‌کند.

وی افزود: شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از اشخاصی بود که بلا را تبدیل به نعمت و تهدیدها را تبدیل به فرصت کرد، دشمنان می‌خواستند اسلام را خشن جلوه دهند و قدرت را به دست بگیرند و در این راه هزینه‌های بسیاری کرده بودند، اما حاج قاسم با بندگی و توکل به خدا و نبوغ نظامی که داشت توانست نقشه‌های آنان را نقش بر آب کرد.

حجت‌الاسلام عالی، گفت: وجود مقدس سیدالشهدا (ع) و یارانش با بندگی خدا بزرگترین تهدید را تبدیل به فرصت کردند، ذره‌ای شکایت نکردند. اوج بندگی امام حسین (ع) گودال قتلگاه بود که هر چه داشت در راه خدا عطا کرد.

وی تصریح کرد: امامان بعد از امام حسین (ع) از ذریه ایشان هستند و نسل امام را ادامه می دهند، خدا به امام حکومت پایدار یعنی ظهور را عطا کرد. همچنین قبولی زیارت در زیر قبه امام حسین (ع) و شفا در تربت سید الشهدا از دیگر نعمت‌هایی است که خدا به امام عطا کرده است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه خدا دستگاه امام حسین (ع) راه برکت داده است و در تاریخ شیعه اولین مجلس، مجلس امام حسین (ع) است، گفت: این دستگاه سرباز برای ولیعصر (عج) تربیت می‌کند.

در اربعین وفور نعمت نه فقط برای شیعیان بلکه برای بشریت وجود دارد امام حسین متعلق به همه است؛ دشمنان هزینه‌های بسیاری برای از بین بردن دستگاه امام حسین (ع) می‌کنند اما با حضور پر شور مردم در اربعین و یا مناسبت‌های ایام محرم و ....نقشه های آنان خنثی می‌شود.

در ادامه مراسم ذاکران اهل بیت (ع) حاج حیدر خمسه و کربلایی محمود عیدانیان به مرثیه سرایی و ذکر مصیبت پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مسعود عالی امام حسین اشک بر امام حسین گناه پاک شدن گناهان حجت الاسلام عالی حجت الاسلام مسعود عالی تبدیل به نعمت امام حسین ماه محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به این دانشگاه برای نخستین‌بار در کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده امروز -دوشنبه دهم اردیبهشت- در نشست با محمدرضا حسنی آهنگر، رئیس دانشگاه جامع امام حسین (ع) اظهار کرد: در حوزه‌های پژوهشی و علمی دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) رشد خوبی داشته و در آخرین رتبه‌بندی تایمز این دانشگاه رتبه سوم دانشگاه‌های جامع کشور و رتبه نهم دانشگاه‌های کل کشور را کسب کرده است.

وی افزود: در حوزه دانشگاه‌های قاره آسیا نیز دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ٰره) در رتبه‌های ۲۰۰ تا ۲۵۰ قرار دارد که رتبه‌بندی دقیق آن نیز به زودی اعلام خواهد شد و این رتبه در طول دوران فعالیت این دانشگاه کم‌نظیر بوده است.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با بیان اینکه در حوزه بین‌المللی رشد خوبی در جذب دانشجویان خارجی و تنوع رشته‌ها داشتیم، خاطرنشان کرد: در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی در اتحادیه مختلف علمی به ویژه شبکه آموزشی اروپایی اراسموس، کشورهای جاده ابریشم، اتحادیه خزر و اتحادیه کشورهای اسلامی فعال شدیم. برای نمونه بخش دانشجویی اتحادیه کشورهای خزر را به عهده گرفتیم.

قاسم‌زاده از تخصیص کرسی آینده‌پژوهشی یونسکو به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر ۱۱ نفر دانشمند یک‌درصدی (جزو یک‌درصد دانشمندان برتر جهان) در این دانشگاه داریم که چند نفر از مدیران نیز جزو همین دانشمندان یک‌درصدی هستند، همچنین در جایزه ملی ثریا در چهار رشته و حوزه جوایز به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) رسید.

وی با اشاره به طراحی و اجرای برنامه تحول پژوهشی و علمی در این دانشگاه ادامه داد: در حوزه‌های توسعه کشاورزی کم‌آب‌بر، فلزات غیرکانی و شیشه، چشمه نور (شتابگرها)، ایران‌شناسی، هوش مصنوعی و فن‌آوری‌های نو مأموریت‌های ملی ویژه به دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی واگذار شده است.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) از کسب رتبه دوم کشوری توسط تیم رباتیک این دانشگاه خبر داد و گفت: از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم ۱۰ رشته آموزشی و علمی جدید در این دانشگاه راه‌اندازی شده که عمده آنها در سطح ارشد و دکتری قرار دارند. رشته‌های شتابگر ذرات و علم داده‌ها هم از رشته‌های انحصاری دانشگاه به حساب می‌آیند.

قاسم‌زاده با اشاره به توانمندی‌های دانشگاه جامع امام‌حسین (ع) اضافه کرد: دانشگاه امام‌حسین (ع) در رتبه‌بندی جایگاه دوم دانشگاه‌های کشور را به دست آورده که افتخار ارزشمندی برای دانشگاه امام‌حسین (ع) محسوب می‌شود که دانشگاه نمونه و تراز انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه دانشگاه امام‌حسین (ع) الگوی دانشگاه‌های حکمت‌بنیان به شمار می‌رود، گفت: بازدید از دانشگاه امام‌حسین (ع) و تماشای دستاوردهای این دانشگاه در دستور کار ما قرار دارد که یکی از اردوهای دیدنی راهیان پیشرفت ما خواهد بود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) اجرای طرح بانوی اسوه را از طرح‌های فرهنگی مهم این دانشگاه دانست و تاکید کرد: این طرح برای نخستین بار در سه حوزه دانشجویی، کارمندی و استادی نخستین‌بار در دانشگاه ما طراحی و به وزارت علوم ابلاغ و در نهایت اجرا شد.

قاسم‌زاده ادامه داد: امسال هم برای نخستین‌بار از استادان بین‌المللی برتر تقدیر می‌کنیم که در این برنامه استاد برتر حوزه بین‌الملل را معرفی می‌کنیم تا انگیزه‌ای شود که اساتید با توجه به رسالت دانشگاه فعالیت داشته باشند.

وی از فعالیت ۴۰ استاد تمام در این دانشگاه خبر داد و گفت: در واقع ۱۸۰ نفر دانشیار داریم و بقیه اساتید ما استاد تمام به حساب می‌آیند. پیش از دولت سیزدهم ۱۳ مربی داشتیم که تعداد آنها به چهار نفر کاهش یافته است.

کد خبر 749049

دیگر خبرها

  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • معرفی شهید سرسنگی به عنوان شهید شاخص استان یزد
  • دهه کرامت به یک اقدام روتین تبدیل نشود
  • الگوی مکتب دانشگاهی انقلاب اسلامی را استخراج کردیم
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟