Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-02@06:41:18 GMT

فیلم «زنجیر کارما»؛ جستجوی گنج در زندگی‌های قبلی!

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۴۳۹۵

فیلم «زنجیر کارما»؛ جستجوی گنج در زندگی‌های قبلی!

‍‍‍‍‍‍

فرارو- وقتی عبارت «علمی‌تخیلی» را می‌شنویم معمولا ذهنمان به سمت سفینه‌های فضایی یا شهر‌های مدرن آینده می‌رود. اما فیلم «کارمالینک» یا «زنجیر کارما» یک اثر علمی‌تخیلی است که شاید خیلی با تصویر ذهنی ما از این ژانر مطابقت نداشته باشد. ماجرای این فیلم در کشور کامبوج اتفاق می‌افتد و مضمون آن پیوندی میان مضامین آیین بودایی و علم جدید است؛ داستانی ماجراجویانه که پر است از رویا، گنج‌های گمشده و بیداری معنوی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش فرارو؛ داستان فیلم در آیندۀ نزدیک در شهر پنوم‌په (پایتخت کامبوج) جریان دارد. شخصیت اصلی فیلم پسر نوجوانی به اسم لنگ هنگ است. هنگ به همراه خانوادۀ پر جمعیتش در محله‌ای زندگی می‌کند که قرار است به زودی برای ساختن یک ایستگاه قطار سریع‌السیر دچار تغییرات زیادی بشود؛ تغییراتی که زندگی خانواده‌های ساکن آنجا را به هم خواهد ریخت و کسب و کار‌های آن‌ها را از بین خواهد برد. هنگ شب‌ها رویا‌های عجیبی می‌بیند که در آن‌ها با زندگی‌های قبلی خودش مواجه می‌شود و گفتگو می‌کند. در همۀ این رویا‌ها اثری از یک مجسمۀ کوچک طلایی از بودا دیده می‌شود. او در رویا می‌بیند که یک نفر این مجسمه را از یک معبد دزدیده و آن را پنهان کرده است. حالا هنگ فکر می‌کند که این رویا‌ها مثل یک جور نقشۀ گنج هستند که او را به این مجسمۀ طلایی می‌رسانند و خوشبختی و آیندۀ او وخانواده‌اش را تضمین می‌کنند. او برای پیدا کردن این گنج از یک دختر باهوش بی‌خانمان به اسم سری لیک کمک می‌گیرد.   سری لیک با ارتباطاتی که دارد موفق می‌شود امکان استفاده از «نانوباگ» را برای هنگ فراهم کند. نانوباگ‌ها ابزار‌هایی الکترونیکی هستند که روی پیشانی نصب می‌شوند و به شخص اجازه می‌دهند که وارد یک دنیای واقعیت مجازی شود و رویاهایش را به صورتی آگاهانه تجربه کند. در این رویا‌ها پای یک دکتر عصب‌شناس به میان می‌آید که از سال‌ها قبل کسی از او خبری نداشته است. ظاهرا این دکتر به دنبال این است که از طریق واقعیت مجازی نوع دیگری از وجود را کشف کند که متفاوت از زندگی در دنیای واقعی است.   فیلم «کارمالینک» اثری بسیار عمیق و تامل‌برانگیز است که مضامینی دینی، فلسفی و علمی را در دل داستان جذاب و پیچیدۀ خودش جای داده است. این فیلم علاوه بر اینکه تصویری از نگاه عرفانی به ماهیت هستی را به ما نشان می‌دهد، می‌تواند استعاره‌ای از گسترش دنیای مجازی و زندگی در عصر رسانه و اینترنت هم باشد. شاید جلوه‌های ویژۀ خیلی خارق‌العاده‌ای در این فیلم به کار گرفته نشده باشد، اما با اینحال تصاویر فیلم زیبا و خیال‌انگیز و رنگارنگ هستند و از این‌جهت کاملا با فضای مفهومی فیلم مطابقت دارند. بازی‌های طبیعی و معصومانه‌ای هم که از بازیگران نوجوان گرفته شده، علاوه بر اینکه گیرایی و باورپذیری داستان را بیشتر کرده، عمق عاطفی خوبی هم به فیلم بخشیده است.   مرز‌های تخیل و واقعیت در این فیلم دائما جابه‌جا می‌شوند؛ هیچ معلوم نیست که بیداری واقعیت بیشتری دارد یا رویاها. خلاقیت تحسین‌برانگیز این فیلم در این جاست که مفاهیمی از قلمرو‌های عصب‌شناسی و تکنولوژی را با دوگانگی‌های عرفانی میان واقعیت و مجاز ترکیب کرده و یک مجموعۀ پیچیده و خیال‌انگیز از مضمون‌ها را پدید آورده است؛ ضمن اینکه در همۀ این احوال یک داستان جذاب و ماجراجویانه هم وجود دارد که مخاطب مشتاق پی‌گیری آن است. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کارگردان: جیک واچل (Jake Wachtel) فیلمنامه‌نویسان: جیک واچل، کریستوفر لارسن (Christopher Larsen) بازیگران: لنگ هنگ پراک (Leng Heng Prak) سری لیک چیت (Srey Leak Chhith)

منبع: فرارو

کلیدواژه: رویا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه جوان نوشت: خاطرات خوبی از واگذاری تیم‌های ریشه‌دار نداریم. اما حالا با وجود تمام سروصدا‌ها و «به‌به» و «چه‌چه» کردن‌های آقایان کت‌وشلوارپوش ورزش بابت این واگذاری (که هنوز هم نمی‌دانیم چگونه چند ساعته انجام شد!) باید خیلی سخت نگران آینده دو باشگاه استقلال و پرسپولیس باشیم.

یکی از شرایط واگذاری سرخابی‌ها، اهلیت مالکان جدید سرخابی‌ها بود، مسئله‌ای که نوع نگاه و برخورد مالکان جدید دو باشگاه در همین چند روز اول آن را زیر سؤال می‌برد؛ اینکه یکی از تغییر شهر حرف به میان آورد و دیگری از تغییر نام صحبت کند، حتی اگر تکذیب هم شود، نشان از این واقعیت تلخ دارد که مالکان جدید سرخابی‌های پایتخت نه‌تن‌ها کوچک‌ترین شناختی نسبت به فوتبال باشگاهی نداشته و ندارند که بدتر از آن اصلاً متوجه نیستند چگونه باید با ظرفیت مردمی این دو باشگاه روبه‌رو شوند.

هنوز جوهر مهر واگذاری خشک نشده که یکی از مالکان تقاضای غیرحرفه‌ای خرید تمام بلیط‌های بازی را می‌کند. یا خبر می‌رسد که مالک آن تیم دیگر در ردیف شرکت‌های تحریمی است. درست است که چنین مواردی خیلی زود تکذیب شد، اما با توجه به اینکه همیشه گفته‌اند: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها» نشان از آن دارد که واگذاری سرخابی‌های پایتخت به کنسرسیوم بانکی و هلدینگ پتروشیمی مانند بسیاری دیگر از طرح‌ها و برنامه‌ها بدون مطالعه و صرفاً برای از سر بازکردن کار بوده است. آقایان فقط می‌خواستند واگذاری این دو تیم در کارنامه عملکرد خودشان ثبت شود.

پرسپولیس و استقلال تیم‌های تهران هستند با خیل عظیمی از هواداران، در این شکی نیست که این دو تیم در جای‌جای ایران علاقه‌مند دارند، اما هیچگاه نباید فراموش کنیم سرخابی‌ها تیم‌های پایتخت هستند، خاستگاهشان تهران بوده و در پایتخت هم باید بمانند. شوخی این ادعا هم قشنگ نیست که پرسپولیس به مشهد برود یا اینکه نام استقلال اول تغییر کند و بعد از آن شهرش هم عوض شود، چون خواهند گفت: «استقلال خلیج فارس» در تهران چه می‌کند؟

این موارد طی همین یکی، دو روز رخ داده و همه فقط نظاره‌گر بوده‌اند. مواردی که امروز تکذیب می‌شوند، اما باید نگران تکرار شدن آن‌ها و در نهایت به وقوع پیوستن‌شان باشیم. واقعیت این است که جامعه فوتبال از پیشکسوتان گرفته تا هواداران دو باشگاه هنوز این واگذاری را درک نکرده‌اند و به این مسئله با شک و تردید نگاه می‌کنند. این را می‌توان از میان حرف‌ها و اظهارنظر‌های آنان متوجه شد. واقعیت این است که. این زنگ خطر خیلی زود با خبر‌هایی که از نوع نگاه مالکان جدید آن‌ها به گوش می‌سد، به صدا درآمده، اما آیا کسی هست که صدای این زنگ را بشنود؟

دیگر خبرها

  • جستجوی مغروق مفقودی نازلو چای در روز ششم هم ناکام ماند
  • رونمایی از کتاب در جستجوی آداب آبادانی در یزد
  • فیلم| آخرین وضعیت عملیات جستجوی یسنا، کودک مفقود شده در کلاله
  • شانا و جبهه پایداری در جستجوی ۳ کاندیدا /لیست مشترک قطعی شد؟
  • مدارا با طالبان بدون خط قرمز! / معلمان و دغدغه معیشت/رویا فروشی برای کسب ثروت 
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • هشدار درباره وضعیت پرسپولیس و استقلال
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • جزئیات جدید از ماجرای دستگیری زنجیر کش بی آرتی