Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، به مناسبت فرا رسیدن دهه امر به معروف و نهی از منکر دبیر و اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم پیش از ظهر امروز با حضور در سالن محراب حرم مطهر بانوی کرامت با آیت‌الله سید محمد سعیدی تولیت حرم حضرت معصومه(س) دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت الله سید محمد سعیدی در این جلسه طی سخنانی اظهار کرد: قیام امام حسین(ع) یک کار خدایی بود که بعد از گذشت سال‌ها همچنان در یادها مانده است، خاندان بنی‌امیه در آن زمان فقط گناه نمی‌کردند بلکه به دین مبین اسلام نیز تعرض می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: گاهی فرد فقط یک گناه را انجام می‌دهد و با دین کاری ندارد، اما خاندان بنی‌امیه علاوه بر گناه به اصل دین تعرض می‌کردند و در امور شرعی دست می‌بردند و حتی گاهی از خود حدیث جعل می‌کردند.

تولیت حرم حضرت معصومه(س) تصریح کرد: اگر قرار باشد کاری به خواست خدا انجام شود شک نکنید در کل دنیا بلکه در پایگاه دشمن هم نفوذ خواهد کرد، گاندی پیرو دین بودا بود اما قیام امام حسین(ع) در قلب وی نفوذ کرده بود از پیام عاشورا درس‌های مهمی گرفت. این حماسه عظیم نه مرز جغرافیایی و نه زمان خاصی دارد بلکه تمام عصرها و تمام نسل ها و سرزمین ها را پشت سر گذاشته و منحصر به سال ۶۱ هجری نیست.

وی افزود: همه ما می‌دانیم که امام حسین (ع) برای موضوع امر به معروف و نهی از منکر قیام کرد و با خانواده خود راهی کربلا شد، اقدامات خاندان بنی‌امیه یک نمونه بارز از منکر اجتماعی بود که همه مردم را شاکی کرده بود و امام حسین(ع) نیز هدف خود از قیام را، زنده نگه داشتن دین اسلام و امر به معروف و نهی از منکر بیان کردند.

آیت‌الله سعیدی عنوان کرد: مسئله امر به معروف و نهی از منکر هم اگر به خواست خدا انجام شود شک نکنید در کل دنیا به آن توجه خواهد شد، امر به معروف و نهی از منکر تنها مختص به مسلمانان نیست، هر فردی در هرجای دنیا کسی را دید که راه اشتباهی را در پیش گرفته است باید به او تذکر دهد و آن را نهی از منکر کند، عمل به فریضه امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه مردم است و فقط مختص به یک نهاد تخصصی نیست.

وی ادامه داد: در فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید کار فقط برای خدا و مخلصانه باشد که اگر اینگونه شود خداوند نیز برکات آن را مضاعف خواهد کرد و باید حرکت و احیای این فریضه الهی منطبق با فطرت، عقل و شرع باشد.

تولیت حرم حضرت معصومه (س) گفت: امر به معروف و نهی از منکر نیز فقط مختص به ایران اسلامی نیست بلکه این موضوع در ادیان‌ و مذاهب مختلف به گونه‌ای بیان شده است، به عنوان مثال در کشور‌های غربی مانند فرانسه و انگیس محدودیتی در خصوص حجاب وجود ندارد اما کسی اجازه ندارد که برهنه وارد خیابان شود و باید تا حدودی قوانین آنجا را رعایت کند.

امام جمعه قم، خاطرنشان کرد: موضوع مهمی همچون امر به معروف و نهی از منکر باید در تمامی بخش‌های مدیریتی و جامعه به صورت محسوس دنبال شود، گاهی وقت‌ها اقداماتی در این خصوص صورت می‌گیرد اما انعکاسی در جامعه ندارد، بهتر است که هر فعالیتی جهت ارتقا در این زمینه انجام می‌شود آشکارا به اطلاع مردم کشور برسد.

وی گفت:  احیای فریضه امر به معروف از اهداف بلند عاشوراست و ماه محرم فرصت مناسبی برای پرداختن به ابعاد مختلف این فریضه دینی است.

انتهای پیام/۷۸۰۳۰

منبع: فارس

کلیدواژه: آیت الله سعیدی امام جمعه قم ستاد امر به معروف قم امر به معروف و نهی از منکر حرم حضرت معصومه س امر به معروف و نهی از منکر فریضه امر به معروف امام حسین آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، قرآنی که برفراز دروازه وردی شمالی شیراز معروف به دروازه قرآن گذاشته شده، منتخبی از برخی سوره‌های کلام الله وحی است.

دروازه قرآن یکی از شش دروازه اصلی شیراز بوده که در دوره عضدالدوله دیلمی ساخته و به دلیل وجود قرآن ۱۷ من مشهوری که در آن بوده، به دروازه قرآن معروف شده است.

قرآن ۱۷ من معروف دروازه قرآن، هم اکنون در موزه پارس شیراز نگهداری می‌شود و به گفته مسئولان سال‌ها به جای آن قرآن دیگری قرار داده می‌شد.

هم اکنون شهرداری قصد دارد هر سال یک قرآن را در دروازه قرآن قرار دهد و قرآن قبل را به بزرگان استان فارس اهدا کند.

دروازه قرآن در سال ۱۳۷۵ در فهرست آثار ملی ثبت شد.

این بنا بین دو کوه چهل مقام و باباکوهی در تنگه الله اکبر واقع شده است.

دیگر خبرها

  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم
  • حوزه‌های علمیه در مقابل اهداف دشمن رسالت سنگینی دارند
  • تعویض قرآن دروازه ورودی شیراز
  • آیین تشییع پیکر مطهر دو شهید گمنام در قم
  • امام جمعه قم: تظاهر کنندگان اسرائیلی تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند
  • تظاهر کنندگان اسرائیلی تصویر رهبر انقلاب را حمل کردند /سپاه محاسبات چندین ابرقدرت را بهم ریخت
  • امام جمعه قم: در اسرائیل تظاهر کنندگان تصویر رهبر معظم انقلاب را حمل کردند و شعار دادند ما را از دست نتانیاهو نجات دهید