Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین، چهار اسکادران میگ-۲۱ نیروی هوایی ارتش هند، تا سال ۲۰۲۵ زمین‌گیر می شوند.

 چهار اسکادران موجود از میگ-۲۱ (MiG-۲۱) تک موتوره قدیمی که اولین جنگنده های واقعا مافوق صوت بودند که در سال ۱۹۶۳ توسط نیرو هوایی هند (IAF) معرفی شدند اما در سال های بعد با نرخ بالای تصادفات نگران کننده مواجه شدند، سرانجام تا سال ۲۰۲۵ بازنشسته و زمین‌گیر خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل کاهش کمبود تعداد اسکادران های جنگنده نیروی هوایی هند و تأخیر زیاد در افزودن جنگنده های جدید، به روزرسانی هواپیماهای جنگی بارها به تعویق افتاده است.

هواپیماهای جنگی میگ-۲۱ ناکارآمد و قدیمی همراه با تعمیر و نگهداری نامناسب، کنترل کیفیت ضعیف قطعات یدکی و آموزش ناکافی، ترکیبی مرگبار را تشکیل می دهند.

عصر پنجشنبه، فرمانده رانا و ستوان پرواز ادویتیا بال، بر اثر سقوط هواپیمای آموزشی MiG-۲۱ Type ۶۹ در حین پرواز شبانه در منطقه بارمر راجستان کشته شدند. حداقل ۶ فروند میگ-۲۱ از ژانویه سال گذشته سقوط کرده و پنج خلبان آن کشته شده اند.

همانطور که برای اولین بار توسط تایمز آف ایندیا گزارش شد، بیش از ۴۰۰ فروند از ۸۷۲ میگ-۲۱ که به تدریج از دهه ۱۹۶۰ تولید شد، از سال ۱۹۷۱-۱۹۷۲ در سوانح هوایی نابود شده اند و بیش از ۲۰۰ خلبان و ۵۰ غیرنظامی روی زمین کشته شده اند.

حتی قبل از سقوط روز پنجشنبه، نیروی هوایی هند طرح حذف تدریجی را برای حدود ۷۰ فروند MiG-۲۱ Bison و مربیانی که هنوز در ناوگان رزمی خود هستند، تهیه کرده بود. یک مقام نیروی هوایی، روز جمعه گفت اسکادران '۵۱ Sword Arms' مستقر در سریناگر اولین اسکادرانی خواهد بود که در سپتامبر امسال، کنار گذاشته خواهد شد.

سه اسکادران دیگر MiG-۲۱ در پایگاه های صورتگر، اوتارلای و نال در راجستان، طی سه سال آینده بازنشسته خواهند شد. اسکادران ۵۱ نقش مهمی در خنثی کردن عملیات نیروی هوایی پاکستان یک روز پس از حملات هوایی پیش از سپیده دم نیروی هوایی ارتش به تأسیسات جیش محمد در بالاکوت در ۲۶ فوریه ۲۰۱۹ داشت.

کاپیتان گروه آبیناندان وارتامان که در آن زمان فرمانده بود، به دلیل سرنگونی یک F-۱۶ یک نشان شجاعت دریافت کرد، در حالی که میگ-۲۱ او نیز در جریان درگیری هوایی در آن روز سقوط کرد.

میگ-۲۱های دوران شوروی نقش بسیار خوبی در عملیات هوایی به عنوان رهگیرهای مافوق صوت در ارتفاع بالا، به ویژه در طول جنگ های ۱۹۶۵ و ۱۹۷۱ ایفا کردند اما مدت ها از تاریخ بازنشستگی آنها گذشته است.

با این حال، نیروی هوایی هند, بدون دریافت جایگزین چه کاری می تواند انجام دهد؟ یک افسر ارشد گفت: نیروی هوایی در حال حاضر تنها با ۳۲-۳۳ اسکادران جنگنده (هر کدام با ۱۶-۱۸ جت) دست و پنجه نرم می کند که حداقل ۴۲ اسکادران برای رویارویی با تهدید چین و پاکستان مورد نیاز است.

۳۶ جنگنده جدید همه‌ تحت قرارداد ۵۹۰۰۰ کرور روپیه با فرانسه به ثبت رسیده‌اند و چندین برابر میگ ۲۱ توانمندتر هستند. اما اعداد محض نیز مهم هستند و اینجاست که Tejas باید با نرخ تولید بسیار بالاتر وارد عمل شود. کمتر از ۳۰ فروند از ۱۲۳ جت تجاس سفارش داده شده از هندوستان ایرونوتیکس، با هزینه کلی ۵۵۷۰۰ کرور روپیه تاکنون تحویل داده شده است.


/انتهای پیام

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: نیروی هوایی هند میگ ۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۴۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد

پایگاه خبری «خلیج آنلاین» با اعلام این خبر اضافه کرد: روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل از یک مقام اماراتی نوشت که کشورش محدودیت هایی را برای عملیات جنگنده های آمریکا علیه اهدافی در عراق و یمن اعمال کرد.

این مقام اماراتی که به نام وی اشاره ای نشده است، خاطرنشان کرد که این تصمیم ناشی از ایده دفاع از خود اتخاذ شده است.

این مقام اماراتی اظهار داشت که از حملات جنگنده های آمریکایی مستقر در پایگاه الظفره به عراق و یمن جلوگیری شد زیرا پس از حمله شبه‌نظامیان در این کشورها در آغاز سال ۲۰۲۲، آمریکا برای اتخاذ اقدامات برای دفاع از امارات به کُندی عمل کرد.

در همین حال، مقامات آمریکایی گفتند که این موضع امارات، فرماندهان آمریکایی را بر آن داشت تا هواپیماهای بیشتری را به پایگاه هوایی «العدید» در قطر ارسال کنند.

وال استریت ژورنال نوشت که وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون)، انتقال جنگنده‌های جت، پهپادهای مسلح و سایر هواپیماها را به قطر آغاز کرد و در مورد تمرکز نیروها برای دور زدن محدودیت‌های اعمال شده برای حملات هوایی از پایگاه هوایی در امارات که واشنگتن از مدت‌ها پیش از آن استفاده می‌کرد، تجدید نظر کرده است.

این روزنامه آمریکایی تصریح کرد که این اقدام، نشاندهنده تنش بین واشنگتن و برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس است که نیروهای آمریکایی در آنها پایگاه نظامی دارند.

به نوشته وال استریت ژورنال، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس بیم آن دارند که جنگی که ۸ ماه است در غزه ادامه دارد، گسترده و به یک درگیری منطقه ای کشیده شوند.

این روزنامه آمریکایی به نقل از مقامات ابوظبی اضافه کرد که امارات متحده عربی به طور فزاینده ای نسبت به احتمال اینکه این کشور از سوی نیروهای مقاومت در منطقه به عنوان کمک کننده آمریکا در انجام عملیات نظامی محسوب شود و هدف نیروهای مقاومت در منطقه قرار گیرد، نگران است.

وال استریت ژورنال به نقل از یک منبع آگاه اشاره کرد که آمریکا در روزهای اخیر با قطری ها برای آوردن جنگنده ها، هواپیماهای شناسایی و پهپادهای مسلح اضافی به پایگاه العدید هماهنگ شده است.

مقامات آمریکایی اظهار داشتند که واشنگتن افزون بر انتقال عملیات به قطر، در حال بررسی حملاتی از سوی جیبوتی در شرق آفریقا است.

بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، پایگاه هوایی العدید در قطر افزون بر اینکه مرکز فرماندهی منطقه‌ای نیروی هوایی ایالات متحده است یکی از بزرگترین مراکز جنگنده های نیروی هوایی آمریکایی نیز به حساب می‌آید.

پایگاه العدید به عنوان بزرگترین پایگاه های آمریکایی در منطقه به حساب می آید و حدود ۱۰ هزار نظامی آمریکایی را در خود جای داده است.

قطر یکی از متحدان اصلی آمریکا در خارج از ناتو محسوب می شود و به حل و فصل بسیاری از پرونده های پیچیده واشنگتن از جمله پرونده افغانستان کمک کرده است.

دوحه در حال حاضر نیز نقش برجسته ای در تلاش های میانجی گری بین حماس و رژیم اسرائیل ایفا می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • «شاهین مبارز» چند نبرد موفق داشته است؟
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!
  • واشنگتن، جنگنده‌ها و پهپادهایش را به قطر منتقل کرد
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه