Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@03:15:22 GMT

کشاورز و کشاورزی گرفتار ریسک بالا

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۵۲۳۱

کشاورز و کشاورزی گرفتار ریسک بالا

مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزی با تاکید بر اینکه بخش کشاورزی یکی از بخش‌های پر ریسک است گفت: حوادث و سوانح طبیعی باعث شده ریسک‌های بخش کشاورزی متمایز از ریسک در بخش‌های دیگر باشد و به همین دلیل بیمه کشاورزی مورد اقبال قرار نمی‌گیرد. محمد ابراهیم حسن نژاد در گفتگو با خبرنگار پول نیوز به تشریح ریسک در صندوق بیمه کشاورزی پرداخت و گفت: ریسک‌های بخش کشاورزی هم بی وقت بروز می‌کنند، هم به صورت گسترده بروز می‌کنند، هم بروز آن‌ها سیستمی است، هم  مناطق وسیعی را در بر می‌گیرد، هم دوره ماندگاری ریسک‌ها چندین ساله است که به همین دلیل بخش زیادی از کشاورزان را سالیان سال تحت تاثیر خودش قرار می‌دهد و محصولات کشاورزان را از بین می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با ابراز تاسف از اینکه بیمه کشاورزی به دلیل گستردگی ریسک، مورد اقبال دیگری بیمه‌ها قرار نمی‌گیرد گفت: از سال ۱۳۱۶ که قانون بیمه مرکزی تصویب شد، بیمه‌های دیگر هم مجاز شدند به بیمه کردن بخش کشاورزی ورود کنند و همانطور که خطرات دیگررا پوشش می‌دهند، بایستی خطرات بخش کشاورزی که از نوع انفال است را نیز پوشش دهند.

مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزی افزود: از جهت اینکه میزان بروز خسارت و نحوه و گستردگی در بخش کشاورزی با دیگر بیمه‌ها تفاوت چشمگیری دارد و معمولا ریسک‌هایی هستند که برای بیمه گران زیانده هستند، در نتیجه شرکت‌های بیمه به بیمه کشاورزی ورود نکرده و نمی‌کنند.

وی با اشاره به واکنش دولت و مجلس پس از بی رغبتی شرکت‌های بیمه برای بیمه کشاورزی گفت: بعداز آنکه تا سال ۱۳۶۳ بیمه‌های دیگر به سوی بیمه کشاورزی نیامدند، مجلس شورای اسلامی ناچار شد، قانونی حمایتی را تصویب کند و صندوق بیمه کشاورزی راتشکیل دهد تا با حمایت دولت بتواند بخش‌های بزرگی از بحران‌های کشاورزی را پوشش بیمه‌ای دهد.

حسن نژاد با تاکید بر اینکه بیمه کشاورزی برای پوشش ریسک‌های بخش کشاورزی تشکیل شده گفت: هدف از تشکیل صندوق بیمه کشاورزی این بود که با همکاری دولت، زیان‌های ناشی از خشکسالی، طوفان، سیل و دیگر حوادثی که منجر به بحران برای کشاورازان می‌شود را جبران کند.

وی با اعلام اینکه دولت در تمامی سالها، ردیفی را برای صندوق بیمه کشاورزی در بودجه مشخص می‌کند گفت: صندوق بیمه کشاورزی با اتکا به آن ردیف بودجه، زیان‌های کشاورزان را جبران می‌کند و البته بخشی هم توسط کشاورزان درقالب حق بیمه پرداخت می‌شود تا بخشی از ریسک‌های بیمه پوشش داده شود.

مدیر عامل صندوق بیمه کشاورزی در خصوص تعهداتی که صندوق به تولیدکنندگان و کشاورزان در قالب خطراتی که محصولات کشاورزی را تهدید میکند می‌دهد گفت: به جهت بزرگی ریسک و تکرار ریسک ها، ناچار هستیم بخشی از خسارت را به کشاورزان پرداخت کنیم
حسن نژاد با تاکید بر اینکه باید حق بیمه سهم کشاورزان به نوعی تعیین شود که قابل تحمل باشد گفت: باید حق بیمه‌ها به نوعی تعیین شود که هم دولت و هم کشاورزان قادر باشند سهم حق بیمه خودشان را بپردازند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: کشاورزی بیمه صندوق خشکسالی طوفان صندوق بیمه کشاورزی بخش کشاورزی ریسک ها بیمه ها حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت

به گزارش خبرنگار مهر، «محمدعلی نیکبخت» وزیر جهاد کشاورزی، امروز در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رصد این وزارتخانه روی محصولات اظهار کرد: برنامه تولید و تنظیم را بررسی می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌هایی که صورت می‌گیرد، اگر مازاد بر نیاز داشته باشیم، بدون هیچ‌گونه محدودیت، صادرات محصولات کشاورزی را در دستور کار خود قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به خرید تضمینی محصولات کشاورزی اظهار کرد: تمام تلاش ما این است که محصولات کشاورزی را با صنعت، بازرگانی و تجارت گره بزنیم؛ این موضوع در سال ۱۴۰۲ در دستور این وزارتخانه بود و امسال هم با جدیت دنبال می‌شود.

نیکبخت اضافه کرد: با توجه به تجربه‌ای که در سال ۱۴۰۲ به دست آوردیم، در آینده با حداقل خطا این پروژه را اجرا خواهیم کرد؛ صنایع غذایی هم به عنوان بخشی از زنجیره تولید که مسوولیت فرآوری خام محصولات کشاورزی را برعهده دارد، مورد توجه ما است و باید در خدمت تولیدکننده باشد.

وزیر جهاد کشاورزی در ادامه گفت: با هماهنگی با صاحبان صنایع، به دنبال آن هستیم که آن‌ها به سمتی حرکت کنند که محصولات مازاد کشاورزان را خریداری کنند.

نیکبخت گفت: در مورد برخی محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای و دانه‌های روغنی، سیاست ما این است که تا می‌توانیم دولت به عنوان خرید تضمینی، ورود پیدا نکند تا بازرگان‌هایی که کار واردات این محصولات را انجام می‌دهند یا کارخانجاتی که محصولات در این حوزه تولید می‌کنند، محصولات کشاورزان را خریداری و فرآوری کنند.

کد خبر 6094180

دیگر خبرها

  • رئیس اتاق اصناف کشاورزی مشکلات کشاورزان را به معاون وزیر منتقل کرد
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی