Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@22:14:41 GMT

حفظ جان مردم از حفظ آثار تاریخی مهمتر است

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۶۴۴۸

حفظ جان مردم از حفظ آثار تاریخی مهمتر است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدصالح جوکار، عصر شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اسکان خانواده هایی که در سیل اخیر با مشکل مواجه شده اند، اظهار داشت: اولین نکته ای که باید در بحث اسکان خانواده ها در نظر گرفت، تکمیل اطلاعات در خصوص منازل تخریب شده است.

وی با بیان اینکه در رابطه با تخریب ها، برخی از ساختمان ها فاقد سکنه بوده اند، گفت: باید توجه شود که در برخی از این ساختمان هایی که به علت سیل تخریب شد، کسی زندگی نمی کرد اما اطلاعات به درستی بیان نمی شود و برخی مدعی سکونت در آنها هستند، به همین دلیل ابتدا باید اطلاعات کافی از این ساختمان ها بدست آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیازمند اطلاعات دقیق از ساختمان های تخریب شده در جریان سیل اخیر هستیم

وی عنوان کرد: برخی از این ساختمان ها استیجاری و برخی هم مالکین ساکن بوده اند و عمدتاً افرادی با مشکل مواجه شده اند که غیربومی و در بافت تاریخی زندگی می کردند که نیازمند اطلاعات جامعی در این زمینه هستیم تا بتوانیم برنامه ریزی برای ساماندهی اسکان این خانواده ها داشته باشیم.

جوکار افزود: زمانی که اطلاعات کامل را در اختیار داشته باشیم می توانیم نسبت به سکونت این افراد و خانواده هایشان اقدام کنیم و این کار در سریعترین زمان امکان پذیر خواهد بود.

نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس با تاکید بر اینکه مساجد و حسینیه ها اصلاً جای مناسبی برای سکونت مردم نیستند، اضافه کرد: اسکان مردم در مساجد و حسیینه‌ها خوب نیست و مردم نمی‌توانند در شرایطی که همه در یک سالن هستند احساس آرامش نمی کنند.

وی افزود: باید خوابگاه های دانشجویی را برای اسکان خانواده هایی که با مشکل مواجه شده اند، اختصاص دهیم به شرط اینکه مشکلی برای دانشجویان ایجاد نشود.

جوکار عنوان کرد: برخی از خانواده هایی که اجاره نشین بودند حاضرند تا خانه دیگری برایشان اجاره شود تا بحث اسکانشان حل شود.

حفظ جان مردم از هر چیزی بالاتر است، حتی آثار تاریخی

جوکار با تاکید بر اینکه امنیت جامعه و حفظ جان مردم از هر چیزی بالاتر است، افزود: فوتی هایی یزد برایمان بسیار سنگین است و نباید این اتفاق می افتاد. امنیت جان شهروندان از هر چیزی بالاتر است، اگر در جایی بحث آثار تاریخی و جان مردم مطرح بود، اولویت ما حفظ جان مردم است.

وی بیان اینکه آب دشمن اصلی بافت تاریخی است و باید فکری شود زیرا با یک باران دیگر، اثری از این بافت تاریخی و جهانی نخواهد بود، اضافه کرد: نباید شاهد چنین اتفاقات ناخوشایندی باشیم، باید بودجه بگیرید و نسبت به افزایش ایمنی بافت تاریخی اقدام کنید. آقای وزیر که می‌گویند من نسبت به بافت میراثی دغدغه خاطر دارم حتی یک حکم هم برای این بافت به مجلس ارائه نکرده که در بودجه قرار گیرد.

اجازه دهید ایمنی ساختمان های بافت تاریخی افزایش یابد

جوکار با تاکید بر اینکه باید اجازه تعمیر به ساکنین بافت تاریخی داده شود، عنوان کرد: باید به مردم اجازه دهیم تا ورود کنند و نسبت به افزایش ایمنی خود ساختمان های خود در بافت تاریخی اقدام کنند. درخواست داریم که زیاد به این خانواده ها سخت گرفته نشود تا با این کار بتوانیم بافت تاریخی را حفظ کنیم.

امکانات دستگاه های استان باید برای حل مشکلات مردم پای کار باشند

جوکار تاکید کرد: در شرایط کنونی امکاناتی که در اختیار دستگاه های مختلف در استان یزد است باید پای کار مردم باشد تا بتوانیم مشکلات را در سریعترین زمان رفع کنیم.

وی با اشاره به بحث شبکه فاضلاب شهر یزد، گفت: توافقنامه ای تنظیم شده ولی کار اجرایی آن شروع نشده، این کار باید هر چه سریعتر انجام و اولویت گذاری شود که از کدام منطقه کار اجرایی آن صورت پذیرد زیرا در برخی از نقاط شهر یزد مثل حسن آباد، با یک بارندگی کوچک شاهد مشکل های بزرگ برای مردم هستیم.

طرح رینگ شهری یزد سریعتر اجرایی شود

نماینده مردم شریف یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس عدم توزیع آب کیفی و کمی در شهر یزد را از جمله مشکلات اساسی مردم دانست و افزود: طرح اجرایی کردن رینگ شهری مطرح شده ولی این کار نیاز به بودجه دارد و ما انتظار داریم تا بودجه مناسب برای این امر اختصاص یابد.

وی ادامه داد: اکنون در بسیاری از مناطق شهر یزد مشکل فشار آب داریم و غالباً وقتی در مساجد حضور پیدا می کنیم، اکثر مردم محلات نسبت به بحث فشار آب اذعان مشکل می کنند و درخواستشان رفع این معضل است.

کد خبر 5551583

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد محمدصالح جوكار مجلس شورای اسلامی بافت تاریخی یزد وقوع سیلاب سیلاب محرم 1401 بوشهر وقوع سیلاب ویروس کرونا ماه محرم مدیریت بحران بارش باران کرمانشاه سیل کرمان همدان خطبه های نماز جمعه سی امین سفر استانی دولت آمار کرونا حفظ جان مردم بافت تاریخی خانواده ها ساختمان ها شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۶۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا حیدری بیان کرد: در حین حفاری در عمق یک و نیم متری در این خیابان یک دیواره تاریخی مشاهده شد که قدمت آن هنوز مشخص نشده است.

وی ادامه داد: میراث‌فرهنگی به این موضوع به عنوان یک پتانسیل نگاه می‌کند و چه بسا پس از آشکارسازی آثار، سایت موزه دیگری در مرکز شهر همدان در معرض دید گردشگران داشته باشیم.

۱۰ اردیبهشت‌ماه سال‌جاری عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر با حضور اعضای شورای شهر و مدیران شهرداری آغاز شد.

عملیات پیاده راه‌سازی خیابان باباطاهر به عنوان سومین خیابان و در ادامه پیاده‌راه شدن خیابان‌های منتهی به میدان تاریخی همدان با یکصد میلیارد ریال اعتبار آغاز شده است.

در پی بازدید میدانی خبرنگار مهر از پروژه، متوجه نمایان شدن شواهدی از آثار تاریخی در حین اجرای این عملیات شده و انتظار می‌رود هماهنگی و همکاری بین شهرداری و اداره کل میراث‌فرهنگی همدان سبب حفظ این آثار شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • ترک‌خوردگی‌ها و فرونشست عجیب نقش جهان
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • دسترسی به بافت تاریخی و حرم‌های مطهر با پروژه تقاطع غیرهمسطح قائم-رحمت-احمدی
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور
  • ۹۴۰ اثر تاریخی زنجان در فهرست آثار ملی ثبت شده است