Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-27@19:55:48 GMT

ارز دیجیتال سولانا به بازار نوبیتکس اضافه شد

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۶۶۹۵

ارز دیجیتال سولانا به بازار نوبیتکس اضافه شد

با توجه به پیچیدگی‌های شبکه سولانا، می‌توان گفت نوبیتکس تنها اکسچنجی است که با رعایت استانداردهای نگهداری، مکانیزم آفلاین ترنزاکشن را برای نگهداری کلد سولانا پیاده کرده است.

شبکه سولانا و توکن این شبکه(sol) برای پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و برنامه‌های غیرمتمرکز ایجاد شده‌اند.

توکن سولانا در کل ساز و کار پلتفرم سولانا ایفای نقش می‌کند و کاربران برای پرداخت هزینه کارمزد تراکنش هنگام انجام نقل و انتقالات یا برای تعامل با قراردادهای هوشمند در شبکه سولانا، به توکن SOL نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارندگان SOL همچنین می‌توانند اعتبارسنج شبکه باشند. درست مثل اتریوم، سولانا به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تا قراردادهای هوشمند بسازند و پروژه‌هایی بر اساس بلاک‌چین ایجاد کنند.

سولانا در نظر دارد تا مقیاس‌پذیری بلاکچین را به‌گونه‌ای حل کند که به امنیت و غیرمتمرکز بودن شبکه هیچ لطمه‌ای وارد نشود.

بسیاری از شبکه های بلاکچینی پس از رشد و استقبال کاربران نمی‌توانند پاسخگوی نیازهای بی‌شمار باشند. کاربران در زمان شلوغی شبکه با مشکلاتی از جمله انجام نشدن به‌موقع تراکنش‌ها، بالا رفتن زمان انتظار برای تائید تراکنش، افزایش سرسام‌آور کارمزد و… در شبکه مواجه می‌شوند. افزایش مقیاس‌پذیری بدون قربانی کردن امنیت و غیرمتمرکز بودن شبکه، چالش‌هایی است که سولانا با وعده حل آن‌ها پا به میدان ارزهای دیجیتال گذاشت.

سولانا با استفاده از روشی ابتکاری به نام اثبات پیشینه می‌تواند تا 65 هزار تراکنش در ثانیه را به سرانجام برساند.

سولانا نسل سوم از بلاک چین‌های مبتنی بر اثبات سهام Proof of Stake است. این پروژه برای تعیین زمان تراکنش‌ها از راه‌حلی منحصر به فرد استفاده می‌کند که ساز و کاری بی‌نیاز به اعتماد (Trustless) است. نام این راه‌حل اثبات پیشینه یا Proof of History است.

در شبکه بیت‌کوین تمامی گره‌ها باید تراکنش‌ها را تائید کنند و این مسئله فرایندی زمان‌بر است. بنابراین زمان انتظار برای تایید بلوک ها طولانی می شود.

شبکه سولانا با استفاده از تابع هش، زنجیره‌ای طولانی و ناگسستنی از تراکنش‌های هش‌شده را به وجود می‌آورد. در نتیجه یک ترتیب واضح، منظم و قابل تائید از تراکنش‌ها ایجاد شده و این مسئله کار اعتبارسنج را برای تائید این تراکنش‌ها آسان می‌کند و دیگر نیازی به مهر زمانی مرسوم برای تراکنش‌ها وجود ندارد. اعتبارسنج می‌تواند بر اساس همین ترتیب، تراکنش‌ها را به یک بلوک اضافه کند. از آنجایی که عملیات هش کردن به زمان مشخصی برای تکمیل شدن نیاز دارد؛ اعتبارسنج‌ها می‌توانند به راحتی زمان هش شدن را نیز مورد بررسی قرار دهند.

وقتی تراکنش‌ها منظم باشند؛ اعتبارسنج‌ها اطلاعات کمتری را در هر بلوک پردازش و ارسال می‌کنند. بنابراین می‌توان با استفاده از نسخه هش شده آخرین وضعیت تراکنش‌ها، زمان تائید بلوک جدید را تا حد بسیار زیادی کاهش داد.

در اصل باید بدانید که اثبات تاریخ یک مکانیسم اجماع نیست بلکه روشی نوآورانه برای بالا بردن بازده زمان صرف شده برای تائید ترتیب تراکنش‌ها است.

اگر این روش با اثبات سهام ترکیب شود، انتخاب اعتبارسنج بعدی برای یک بلوک بسیار آسان‌تر خواهد بود چرا که گره‌ها به زمان کمتری برای اعتبارسنجی ترتیب تراکنش‌ها نیاز دارند و شبکه یک اعتبارسنج جدید را سریع‌تر انتخاب می‌کند.

به‌طورکلی توکن SOL دو کاربرد اصلی دارد: پرداخت هزینه کارمزد تراکنش‌ها و قراردادهای هوشمند و دیگری استیکینگ یا سهام‌گذاری به‌عنوان بخشی از مکانیسم اجماع اثبات سهام.

دارندگان توکن SOL می‌توانند توکن‌های خود را به‌عنوان بخشی از مکانیسم اجماع اثبات سهام PoS در این بلاکچین به اشتراک بگذارند. اعتبارسنجی که موفق به تأیید یک تراکنش می‌شود، پاداش آن را با کسانی که روی او سهام‌گذاری کرده‌اند تقسیم می‌کند.

در حال حاضر پذیرش و استفاده از شبکه سولانا هنوز در مراحل ابتدایی قرار دارد، اما با توجه به کاربردهای آن در قراردادهای هوشمند و همچنین سرعت بالای تراکنش‌ها، می‌توان روندی امیدوارکننده برای آینده آن انتظار داشت، ولی برای ورود به هر بازاری، با در نظر گرفتن ریسک‌های بازار باید وارد شد و از معامله با کل سرمایه خودداری کرد.

برای خرید و فروش سولانا، بیت‌کوین، اتریوم و سایر ارزهای دیجیتال، می‌توانید در نوبیتکس، بزرگترین و نخستین پلفرتم تبادل رمزارز در ایران ثبت نام کنید.

کد خبر 1656815

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: قراردادهای هوشمند شبکه سولانا اثبات سهام تراکنش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۶۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند

در حال حاضر، ۶ بانک کشاورزی، تجارت، ملت، ملی، آینده و صادرات تحت پوشش این طرح قرار دارند. تعداد بانک ‌های این طرح در حال افزایش است و به زودی تمامی بانک ‌های کشور به آن ملحق خواهند شد. طرح «کهربا» تحولی نوین در نظام پرداخت کشور است که می‌ تواند به نفع مصرف‌کنندگان و فعالان اقتصادی باشد.

تلفن همراه، جایگزین کارت ‌های بانکی فیزیکی 

به گزارش عرشه آنلاین، طبق گفته های بانک مرکزی در مورد طرح «کهربا»، مشتریان شبکه بانکی می ‌توانند کارت بانکی فیزیکی خود را در برنامه ‌های هوشمند مبتنی بر تلفن همراه تعریف کنند.

نسخه الکترونیکی ایمن کارت ‌های بانکی جایگزین کارت ‌های فیزیکی بانکی روی دستگاه‌ های پایانه فروشگاهی مجهز شده، مطابق با آخرین فناوری و استانداردهای روز خواهد شد. در ضمن انجام تراکنش‌های خرید با استفاده از نسخه الکترونیکی ایمن کارت ‌های بانکی امکان‌ پذیر می ‌شود.

مزایای طرح حذف کارت های بانکی فیزیکی 

امنیت: نسخه ‌های الکترونیکی کارت ‌های بانکی از امنیت بالاتری نسبت به کارت‌ های فیزیکی برخوردار هستند.

راحتی: با استفاده از نسخه‌ های الکترونیکی کارت ‌های بانکی، نیازی به همراه داشتن کارت‌ های فیزیکی نخواهد بود.

بهداشت: در شرایط کنونی که بیماری‌ های واگیردار همچنان شیوع دارند، استفاده از نسخه‌ های الکترونیکی کارت‌ های بانکی می‌ تواند به حفظ بهداشت کمک کند.

رایگان: این موضوع برای مردم هزینه خاصی ایجاد نمی کند بلکه طرح «کهربا» با حذف کارت های بانکی فیزیکی، هزینه‌ های مردم برای دریافت و تعویض کارت های فیزیکی را کاهش می دهد

جزئیات و نحوه جایگزینی موبایل با کارت بانکی اعلام شد. 

  طبق اعلام معاون فناوری‌های نوین بانک‌مرکزی، امکان پرداخت پول از طریق موبایل به جای استفاده از کارت (NFC) در کشور عملیاتی شده است و در حال حاضر پنج بانک به این شبکه پیوسته‌اند.

از مهر ماه سال گذشته مدیر اداره نظارت بر نظام‌های پرداخت بانک مرکزی اطلاعاتی درخصوص پروژه کهربا ارائه داده و اعلام کرده بود: طرح کارت هوشمند همراه بانکی ( کهربا ) که به "تراکنش‎های حضوری بدون کارت" معروف هستند با هدف ارتقای استانداردهای امنیتی به شبکه پرداخت کشور متصل می شود.

وی هدف‎گذاری اصلی این پروژه را ارتقای استانداردهای امنیتی شبکه پرداخت کشور و کارت های بانکی عنوان کرد و افزود: در این روش باتوجه به عدم نیاز به حضور فیزیکی کارت در زمان انجام تراکنش‎های حضوری، مخاطره کپی شدن کارت بانکی تقریباً از بین می ‎رود.

وی با بیان اینکه امنیت پرداخت با اخذ اثر انگشت مشتری طی چندین مرحله روی برنامک هوشمند تا حد قابل ملاحظه ای افزایش می یابد، ‌تصریح کرد: علاوه بر این تراکنش نیز از آخرین استاندارهای امنیتی روز برخوردار است و روی برنامک هوشمند چندین کارت به صورت الکترونیکی و غیرحضوری امکان استفاده دارد، این ویژگی ها موجب جذابیت هرچه بیشتر این روش پرداخت می شود.

در عین حال باتوجه به افزایش ایمنی که اتفاق می افتد، این امکان فراهم است که مشتری خود انتخاب کند که تراکنش از مبلغی پایین تر بدون رمز کارت و تنها با اثر انگشت خود مشتری انجام شود.

مقام مسئول بانک مرکزی درخصوص چگونگی و روند انجام تراکنش با این شیوه خاطرنشان کرد: در پروژه کهربا مشتریان یک بار نسبت به فعالسازی و نصب یکی از برنامک های حوزه پرداخت اقدام کرده، کارت های بانکی خود را بر روی این برنامک ثبت می کنند و البته این کار تنها یک بار انجام می شود.

سپس در هر تراکنش خرید، مشابه تراکنش های خرید کارتی دیگر، بر روی پایانه فروشگاهی مبلغ تراکنش درج می شود، بعد از تأیید مبلغ توسط پذیرنده، تلفن همراه هوشمند که کارت بر روی آن ثبت شده است به صورت غیرتماسی در کنار پایانه قرار می گیرد و بلافاصله عملیات تأیید تراکنش آغاز می شود و رسید الکترونیکی بر روی تجهیز پایانه فروشگاهی و نیز برنامک هوشمند در اختیار مشتری قرار می گیرد. 

در حال حاضر امکان پرداخت پول از طریق موبایل به جای استفاده از کارت (NFC) در کشور عملیاتی شده است و در حال حاضر پنج بانک به پروژه کهربا متصل شده و بانک‌های دیگر نیز در حال پیوستن به این پروژه هستند.

 قابلیت‌ (Near Field Communication) NFC یا «ارتباط حوزه نزدیک» یک ارتباط کوتاه‌ برد است که به گوشی‌ها، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ها و ...  اجازه می‌دهد به‌راحتی داده‌ها را با سایر دستگاه‌های مجهز به NFC به اشتراک بگذارند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • برگزاری روز ملی خلیج‌فارس با نگاه نمایش اقتدار ایران در بوشهر
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • «قرارداد سلف ارزی» چگونه به ثبات بازار ارز کمک می‌کند؟
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند