Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@04:29:46 GMT

«وال-ای» زیباترین انیمیشن تاریخ

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۲۸۹۸۹

«وال-ای» زیباترین انیمیشن تاریخ

استودیو پیکسار یکی از پیشگامان انیمیشن‌سازی سه بعدی به حساب می‌آید. این شرکت آمریکایی تعدادی از برترین آثار انیمیشنی تاریخ سینما را تولید کرده و به‌طور میانگین ۶۲۰ میلیون دلار برای هر فیلم تولیدی خود درآمد کسب کرد است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، انیمیشن محبوب «وال-ای» کی از پویانمایی های جذاب و پرتحرک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انیمیشن در سال ۲۰۰۸ میلادی اکران شد و از دیگر آثار به یاد ماندنی بود که استودیو پیکسار می‌ساخت. انیمیشن وال-ای با استقبال فراوان مردم و منتقدان مواجه شد و توانست جایگاه خود را به عنوان یکی از بهترین انیمیشن های جهان به دست آورد.

داستان انیمیشن در مورد ۷۰۰ سال پس از ترک انسان‌ها از زمین است. تنها چیزی که در زمین باقی مانده کوه‌های زباله، پسماند و آهن پاره است. یک ربات به نام «وال-ای» در زمین باقی مانده که وظیفه مادام العمر او جمع آوری و پِرِس کردن این زباله‌هاست. یکی از روزهایی که وال-ای مشغول پرس کردن زباله‌هاست، یک سفینه غول پیکر به زمین وارد می‌شود و مهمان کوچکش یعنی «ایوا» را در زمین پیاده می‌کند.

ایوا یک ربات فوق پیشرفته است که توسط انسان‌هایی که اکنون در فضا ساکن هستند به زمین فرستاده شده تا زمین را شناسایی کند و در صورت برخورد با موجودات زنده، آن‌ها را به فضا و نزد انسان‌ها ببرد. در این بین اتفاقات جالبی رقم می‌خورد. هنگامی که مأموریت ایوا روی زمین تمام می شود و به فضا باز می‌گردد، وال-ای به دنبال او می‌رود و موجب می‌شود که حیات باری دیگر به زمین برگردد.

نکته جالب در مورد این انیمیشن، سخنان «کریستوفر نولان»، نویسنده و کارگردان بزرگ هالیوود است که گفته: در ساخت فیلم «میان ستاره‌ای» از این انیمیشن الهام گرفته است.

همچنین نکته جالب دیگر در مورد این انیمیشن، حضور فعال شرکت اپل است که گفته می‌شود تبلیغات پنهانی را در این انیمیشن انجام داده.

وال-ای به معنای واقعی از زیباترین انیمیشن‌های تاریخ است و جایزه اُسکار بهترین انیمیشن سال را نصیب خود کرد.

استودیو پیکسار یکی از پیشگامان انیمیشن‌سازی سه بعدی به حساب می‌آید. این شرکت آمریکایی تعدادی از برترین آثار انیمیشنی تاریخ سینما را تولید کرده و به‌طور میانگین ۶۲۰ میلیون دلار برای هر فیلم تولیدی خود درآمد کسب کرد است.

ششم سپتامبر ۲۰۰۹، جایزهٔ شیر طلایی برای یک عمر موفقیت توسط جشنواره فیلم ونیز به مدیران پیکسار، جان لستر (John Lasseter)، بِرَد بِرد (Brad Bird)، پیت داکتر (Pete Docter)، اندرو استنتون (Andrew Stanton) و لی انکریچ (Lee Unkrich) اهدا شد.آثار کمپانی پیکسار نه فقط با زیبایی‌ها و خلاقیت‌های ظاهری، که با داستان‌های احساسی، انسانی و به‌یادماندنی خود شناخته می‌شوند.

انیمیشن‌های شرکت پیکسار از مهم‌ترین بخش‌های فرهنگ عامیانه مدرن محسوب می‌شوند. همه انیمیشن‌های پیکسار شاهکار نبوده‌اند اما تماشاکردن انیمیشن‌های پیکسار به لطف قدرت تخیل مدیران این شرکت برای هر سنی لذت بخش است.

استودیوی پیکسار تا امروز حدود ۲۵ انیمیشن سینمایی را اکران کرده است. پروژه آن‌ها با اکران انیمیشن «داستان اسباب بازی‌ها» در سال ۱۹۹۵ آغاز شده و تا امروز ادامه دارد؛ جایی که انیمیشن جدید پیکسار با نام «لوکا» مدتی پیش در دسترس تماشاگران قرار گرفت. پیکسار در طول همه این سال‌ها بیشتر از ۱۴ میلیارد دلار از اکران انیمیشن‌های خود درآمد داشته است.

کد خبر 592031

منبع: ایمنا

کلیدواژه: انیمیشن پویانمایی پیکسار هالیوود کریستوفر نولان انیمیشن آمریکایی شرکت اپل شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق وال ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۸۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، اسپیس ایکس در ماموریتی که ۴ مارس به فضا انجام داد ۲ ماهواره شرکت آمریکایی هابل نتورک را به مدار زمین برد. این ماهواره ها اکنون به یک ویژگی نوین برقراری ارتباط بلوتوثی با زمین از فاصله بیش از ۶۰۰ کیلومتری است.

شرکت هابل نتورک در سال ۲۰۲۱ میلادی تاسیس شده و هدف آن ایجاد ارتباط بلوتوثی بین ماهواره ها و زمین است. بن وایلد یکی از بنیانگذاران این شرکت که با اینترنت اشیا سروکار دارد، با شنیدن این ایده شوکه شد اما او با توجه به تجربیاتش در خصوص دستگاه های اینترنت اشیا معتقد بود که این ابزارها انرژی زیادی مصرف می کنند، راه اندازی شان بسیار گرانبها است و قابلیت اتصال جهان ندارند.

راه حل این مشکل ارتباطات بلوتوثی بود که شرکت هابل نمایش داد. مدیر ارشد اجرایی شرکت در این باره می گوید: ما با نشان دادن آنکه می توانیم سیگنال هایی به طور مستقیم از تراشه های بلوتوثی در فضا در فاصله ۶۰۰ کیلومتری بفرستیم و دریافت کنیم هزاران کارشناس مردد که مدعی بودند ما می خواهیم به غیرممکن دست یابیم را شکست دادیم.

البته شرکت مذکور فناوری بلوتوث را دوباره اختراع نکرده بلکه ارتباطات ماهواره ای آن با تراشه های بلوتوثی ۳.۵ میلی متری یک به روز رسانی نرم افزاری دریافت کرده اند. این به روز رسانی به تراشه ها اجازه داد تا در مسافتی طولانی تر و با استفاده از انرژی کمتر پل ارتباطی ایجاد کنند.

آنتن های ماهواره ها که مانند یک شیشه بزرگنما عمل می کند، می تواند سیگنال های کم قدرت از تراشه های روی زمین را جذب کند. محققان همچنین باید مشکلات مربوط به تاثیر داپلر و ناهمخوانی فرکانس ها در ارتباطات را حل می کردند زیرا داده ها بین دو شی با سرعت بالا جابجا می شد.

این شرکت ادعا می کند با کاهش ۲۰ برابری تخلیه شارژ باتری و ۵۰ برابر هزینه های عملیاتی، مشکل اتصال جهانی را حل کرده است. هدف این شرکت اتصال یک میلیارد دستگاه در سراسر جهان و متحول کردن صنایع مختلف با فناوری خود است.

هابل تصمیم دارد در سال جاری میلادی سومین ماهواره خود را به مدار زمین بفرستد و پس از آن نیز در ماه های آینده ماهواره چهارم به مدار زمین خواهد رفت. استارت آپ مذکور تصمیم دارد ۳۲ ماهواره را تا اواخر ۲۰۲۵ و اوایل ۲۰۲۶ میلادی به طور یکباره به مدار زمین بفرستد و فرایند احداث خوشه را تکمیل کند.

هنگامیکه خوشه ماهواره تکمیل شود، ارتباط بلوتوثی با یک ماهواره این شرکت حداقل ۸ بار برقرار می شود. شرکت هابل تصمیم دارد سرویس هایی مانند رصد خاک و غیره را ارائه کند.

کد خبر 6096938 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • طبیعت چشم‌نواز دورود لرستان + فیلم
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • قهرمانی رئال مادرید در لالیگا و شادی جالب کارلو آنچلوتی به همراه بازیکنان / انیمیشن عمر مومنی
  • (ویدئو) زیباترین دختر ایران در استادیوم آزادی؛ ندا نویدی‌نسب بانوی پرسپولیسی کیست؟
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است