Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در آئین امضاء و تبادل تفاهم‌نامه چهارجانبه اجرا و پشتیبانی طرح احسان دانش بین وزارت آموزش و پرورش، ستاد اجرای فرمام حضرت امام ( ره) دانشگاه صنعتی شیراز و کانون دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع)، عدالت را موضوع محوری و آرمانی جمهوری اسلامی دانست و با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بر ضرورت تقویت اجرای عدالت در بخش های مختلف، گفت: تاسیس جهاد سازندگی بلافاصله پس از پیروزی انقلاب اسلامی با فرمان امام راحل حرکتی ارزنده برای رفع محرومیت و رسیدگی به مناطق محروم و روستایی و در راستای عدالت گستری بود و جهاد سازندگی در کنار عمران و آبادانی به فعالیت های فرهنگی نیز توجه خاص داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس جمهور با تجلیل از مشارکت و حمایت ستاد اجرایی فرمان امام از اجرای طرح احسان دانش گفت: ستاد اجرایی در کنار کمک‌های مادی که انجام می‌دهد، مسئولیت‌هایی هم در بخش فرهنگی و آموزشی از جمله ساخت مدارس و مساجد در سراسر کشور دارد و طرح احسان دانش پیوست فرهنگی مناسبی برای اقدامات عمرانی و زیرساختی است.

حسینی اجرای طرح احسان دانش را گامی در مسیر عدالت آموزشی توصیف کرد و اظهارداشت: با اجرای این طرح دانش آموزان مستعد مناطق محروم از نعمت یادگیری از معلمان زبده و منابع ارزنده برخوردار می شوند و این حرکت جهادی در کاهش شکاف و فاصله در حوزه تعلیم و تربیت موثر و مفید است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: در دوره کرونا آموزش مجازی با جدیت بیشتری مورد توجه قرار گرفت و زیر ساخت های خوبی فراهم شد که می توان با برطرف کردن نقاط ضعف، اقدامات خوبی در جهت تقویت و ارتقای  آموزش دانش آموزان مناطق مختلف کشور انجام داد.

حسینی با اشاره به حضور و مشارکت کانون دانش آموختگان دانشگاه امام صادق(ع) و مجتمع آموزشی دانشگاه در اجرای این طرح گفت: احساس مسئولیت دانشگاه امام صادق(ع) در این زمینه قابل تقدیر است و این دانشگاه بنا به توصیه مرحوم آیت الله مهدوی کنی، در مسیر تاثیرگذار بودن دانشگاه در سطح کشور و خارج از ایران ، گام گذاشته است که با توجه به تجربیات و برخورداری از نیروی انسانی توانمند و متعهد می تواند در تولید محتوا،‌ نقش مفید و مؤثری داشته باشد.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: طرح احسان دانش نمونه ای از هم افزایی، هماهنگی و تقسیم کار  بین دستگاه های مختلف است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید دارند و مطمئنا این کار در ارتقای کیفیت آموزشی کشور، در شرایط عادی و شرایطی که امکان آموزش حضوی نباشد، موثر است و امیدواریم به فضل الهی جمعیت مورد نظر بعنی بالغ بر سه میلیون دانش آموز  را در مراحل پنج گانه در طی ۳ سال در بر بگیرد.

وی همچنین از توجه ویژه وزیر آموزش و پرورش به اجرای این طرح قدردانی و بر اهمیت توجه به حوزه پرورش در کنار آموزش تاکید کرد.

لازم به ذکر است توجه به دانش آموزان مناطق محروم و کم برخوردار و تحقق عدالت آموزشی از اهداف اجرای طرح احسان دانش اعلام شده که در مرحله اول بالغ بر ۷۰ هزار دانش آموز را در بر می‌گیرد و پیش بینی شده در بازه زمانی ۳ ساله و در ۵ مرحله کل دانش آموزان مناطق محروم را تحت پوشش قرار دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سیدمحمد حسینی احسان دانش دانشگاه امام صادق ع طرح احسان دانش مناطق محروم دانش آموزان رئیس جمهور اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار  محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم که صبح امروز در ستاد فراجا برگزار شد؛ گفت: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا به این شکل است که شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند. ما در راستای بازنگری و به روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی ، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم. همچنین ۲۷۷هیئت علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷هزار و ۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می‌گیرد. همچنین بازنگری های بسیاری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی با رویکرد مهارت محور در دستور کار قرار گرفت.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا هم در درجه و هم آموزش های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

حمیدی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که ان‌شاءالله موثرتر واقع خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • اعتراض دانشجویان دنیا از مقاوت ملت ایران برخواسته است
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • عدالت باید در اجرای پروژه‌های عمرانی خوزستان رعایت شود
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • معاون اول رئیس جمهور: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود