Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سید منصور تقوی در حاشیه بازدید از داروخانه‌ها، افزود: هدف از اجرای طرح «دارویار» افزایش تعداد داروهای تحت پوشش بیمه است و باید هزینه‌های مربوط به بیماران «به نوعی پرداخت از جیب مردم» کاهش یابد.

تقوی اظهار داشت: توزیع یارانه دارو متناسب با نیاز بیماران، بهره مندی همه دهک‌های درآمدی از یارانه دارو، عدم تغییر پرداخت از جیب بیماران و در مواردی کاهش آن، برقراری پوشش بیمه‌ای برای داروهایی که پیش از این تحت شمول حمایت‌های بیمه‌ای نبودند در طرح دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کاهش کمبودهای دارویی، منطقی شدن تجویز و مصرف دارو و حمایت ویژه از داروهای مصرفی بیماری‌های مزمن، خاص و صعب العلاج از جمله مهمترین مزایای اجرای طرح «دارویار» است.

وی ادامه داد: داروهایی که تهیه آنها نیاز به نسخه پزشک ندارند «oTC» افزایش قیمتی نخواهند داشت لذا تعداد ۱۲۰ قلم از این داروها که مصرف بیشتری دارند، تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.

تقوی گفت: بنابراین پرداخت از جیب مردم برای این داروها اگر در مسیر بیمه‌ای تهیه شوند، کاهش می‌یابد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه در پایان با دستور ویژه به مسئول بازرسی این شبکه، اعلام عمومی قیمت دارو در برنامه کاربردی «تی تک و سایت رسمی سازمان غذا و دارو» و امکان گزارش موارد تخلف از طریق سامانه ۱۹۰ را سه اقدام مهم برای تضمین بهره مندی مردم از یارانه دارو و عدم افزایش پرداخت از جیب بیماران برشمرد.

کد خبر 5551740

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح دارویار شبکه بهداشت و درمان دارو سیلاب محرم 1401 بوشهر وقوع سیلاب ویروس کرونا ماه محرم مدیریت بحران بارش باران سیل کرمان کرمانشاه همدان خطبه های نماز جمعه سی امین سفر استانی دولت آمار کرونا پرداخت از جیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی

محمد مهدی ناصحی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ افزود: سازمان بیمه سلامت برای بیماران خاص نیازمند تجهیزات حرکتی، تا سقف ۲۵ میلیون تومان از محل صندوق بیماران خاص برای تهیه دست و پای کربنی پرداخت می‌کند، اما برای سایر افرادی که در سوانح و تصادفات دچار قطع عضو می‌شوند سهم هر دستگاه تقسیم شده است و توافقاتی با محوریت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته که بر اساس ابلاغ این معاونت سهم بیمه سلامت ۳۰ درصد و سهم سازمان بهزیستی ۳۰ درصد در نظر گرفته شده است که ما منتظر اجرایی شدن این مصوبه در سال جاری هستیم. وی ادامه داد: قرار است سازمان بهزیستی متولی این امر باشد تا دست و پای کربنی که در شرکت‌های دانش بنیان داخلی تولید شدند بر اساس این مصوبه مورد حمایت قرار گیرند.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای کربنی
  • اجرایی شدن پوشش بیمه‌ای دست و پای کربنی
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد