Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، حسینعلی محمدی سرپرست مدیریت بحران مازندران امروز درباره آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق سیل‌زده استان، با اشاره به برگزاری دومین جلسه مدیریت بحران، اظهار کرد: طی این جلسه هم تصمیمات جدید گرفته شد و هم مصوبات  جلسات قبل پیگیری شد.

وی با اشاره به اینکه امروز در صورت مساعد بودن شرایط هوایی بحث امداد هوایی به ۴ روستای بالادست منطقه مرزن‌آباد را خواهیم داشت، افزود: روز گذشته تیم‌های امداد کوهستان را نیز برای نجات مصدومان اعزام کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سرپرست مدیریت بحران مازندران با بیان اینکه بازگشایی محور دزبن نیز با توجه به قولی که به مردم دادیم با ۳۳ دستگاه ماشین‌آلات سنگین درحال انجام است، اضافه کرد: تاکنون یک کیلومتر  از مسیر بازگشایی شده است و امروز به دو روستای تخریب شده پولادکوه و واسکول می‌رسیم و بحث امداد ثانویه را در دستور کار است.

محمدی با اشاره به احداث پل‌های موقت به روستاها بالادست، بیان کرد: در مسیر ناتر به دلیر بحث پاک‌سازی را کاملا انجام دادند و شبکه برق را داریم دنبال می‌کنیم تا با شبکه‌گذاری، پایدارسازی شبکه برق اتفاق بیفتد.

وی در پایان گفت:  براساس آخرین بررسی‌ها سیلاب تاکنون ۶ فوتی و ۱۲ مفقودی برجای گذاشت.

انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ ج

منبع: فارس

کلیدواژه: حسینعلی محمدی سرپرست مدیریت بحران مازندران سیلاب خسارت مازندران امداد هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که هلال‌احمر استان کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بابک محمودی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت در اولین جلسه ستاد مدیریت استان کرمانشاه که با حضور محمد حسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد به زیرساخت‌های خوب کرمانشاه در بحث امداد و نجات اشاره کرد.

وی از نامی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درخواست کرد که که هلال احمر استان کرمانشاه به مرکز منطقه غرب کشور تبدیل شود.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور اظهار کرد: اگر کرمانشاه هاب منطقه برای مدیریت بحران شود با توجه به زیرساخت‌هایی که دارد می‌تواند به صورت تخصصی استان‌های ایلام، همدان و کردستان را پوشش دهد.

محمودی اضافه کرد: چنانچه این درخواست مصوب شود سه تا چهار فروند بالگرد دائمی مستقر می‌شود تا پشتیبانی را در حداقل زمان انجام دهد.

وی با اشاره به بحث اربعین و استقبال زائران برای خروج از کشور از طریق مرز رسمی خسروی، تصریح کرد: باید آمادگی امدادرسانی به‌موقع داشته باشیم در این راستا سازماندهی خوبی در کشور صورت گرفته است‌.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال‌احمر کشور با اشاره به افزایش حوادث کوهستانی کرمانشاه، گفت: باید فضای ایمنی در مکوهستان‌ها با علامت‌گذاری و وجود راهنما صورت بگیرد تا علاوه بر اینکه مردم برای طبیعت‌گردی به سمت کوهستان‌ها ترغیب شوند، ایمنی آن‌ها نیز حفظ شود.

کد خبر 748366

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • شهروندان از شنا در آب‌های جمع شده ناشی از رواناب‌ها و سدهای خاکی خودداری کنند
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور راه مقابله با سیلاب است
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود