Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@06:33:51 GMT

راهکارهای دفع خطر سیل در نقاط خارج از شهرها

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۰۸۹۶

راهکارهای دفع خطر سیل در نقاط خارج از شهرها

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، سید محمد آقامیری عضو شورای شهر تهران درباره موضوع سیل در امامزاده داود اظهارداشت: دو مولفه پیش بینی و پیشگیری را می توان در مدیریت سیل موثر دانست می توان با پیش بینی ها سطح آسیب و خطرات سیلاب را کاهش داد؛ برای مثال با استفاده از باران سنج، سد سنج و سامانه آنلاین هشدار سریع می توان جان تعداد کثیری از انسان های در مسیر خطر سیل را نجات داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین تصریح کرد: می‌توان با پاکسازی و بهسازی عمرانی و لایروبی رودخانه ها برای مهار و هدایت و دفع رواناب ها و همچنین توجه به آبخیزداری در مدیریت سیلاب اقدام کرد.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه دولت وظیفه اصلی دفع خطر را در نقاط خارج از شهرها بر عهده دارد، یادآور شد: توده های خاک اشباع از آب و سنگ ها در مسیر رودخانه قرار گرفته و با مدفون کردن اشیاء مسیر خود، گلوگاه سیلابی را رقم زده و منجر به حادثه ای تلخ شده است.

آقامیری تأکید کرد: ضروری است دستگاه های دولتی مربوطه با حضور در صحن شورا، در رابطه با نحوه انجام آبخیزداری در دو بخش نگهداری و توسعه آن و همچنین فرآیند لایروبی، پاکسازی و ایمن سازی، چرایی عدم اجرای طرح ها در مسیر رودخانه کن و مواردی از این قبیل گزارش ارائه کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: گزارش پیشبرد طرح جامع ساماندهی و احیای رودخانه‌های سطح شهر تهران نیز باید از سوی شهرداری تهران ارائه شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر دولت پاکسازی بهسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۰۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است

مجید محبی گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۸۴ مسیر فرعی بازگشایی شده است.

وی تاکید کرد: تمام تلاش ما بر آن است تا ارتباط در مسیر‌های ارتباطی جنوب سیستان و بلوچستان به منظور انجام خدمات امدادی برقرار شود.

مدیرکل ستاد بحران سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به تداوم بارندگی‌ها احتمال بروز سیل با توجه به فعالیت این سامانه بارشی و طغیان رودخانه‌ها وجود خواهد داشت بنابراین از هموطنان تقاضا می‌شود در روز‌های اخیر از توقف و تردد در اطراف رودخانه‌ها و مسیل‌ها بپرهیزند و به هشدار‌ها و توصیه‌های ایمنی توجه کرده و مراقبت‌های لازم را به عمل آورند تا هیچگونه خسارت جانی و مالی متوجه آن‌ها نشود.

وی تاکید کرد: هشدار احتمال وقوع ‏سیلاب کاملا جدی است و شهروندان باید توجه داشته باشند که هر گونه تردد و اتراق در حاشیه ‏رودخانه و مسیل‌ها خطر آفرین و حتی مرگبار است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • ترددهای دریایی با احتیاط انجام شود/ احتمال سیلابی شدن موقت رودخانه‌های فصلی
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم
  • همچنان حدود ۴۵ راه روستایی بلوچستان بر اثر سیلاب بسته است
  • نقاط حادثه خیز رودخانه های مازندران شناسایی می شود
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • راه‌های روستایی متاثر از سیلاب مازندران باز شد
  • رفع آب شستگی جاده امرآباد به شانق اراک تا ۲۴ساعت آتی انجام می شود
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی
  • هشدار هواشناسی به این استان ها بارش‌های اردیبهشتی / سامانه فراگیر بارشی کی از کشور خارج می شود؟