Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، سید نصرت الله موسوی در گردهمایی دانشجویان جهادگر دانشگاه های علوم پزشکی در خزرآباد ساری گفت: بیانیه ۹ ماده‌ای مقام معظم رهبری درخصوص توجه گروه‌های جهادی به حوزه اجتماعی سلامت از اهمیت خاصی برخوردار است و توجه گروههای جهادی به موضوع سلامت که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، باید همواره مدنظر جهادگران باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر ستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت به بخشی از توصیه های رهبر معظم انقلاب در خصوص توجه به فعالیتهای جهادی اشاره کرد وگفت: رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیات دولت دوازدهم در تاریخ ۴ شهریور ۹۶ به این نکته اشاره کردند که «به حرکت های مردمی که غالبا خودجوش است اعم از فرهنگی، اقتصادی و خدماتی همچون گروه های جهادی یا فرهنگی، کمک و مساعدت کنید.»

موسوی تاریخچه ای از فعالیتهای جهاد دانشگاهی، اهداف و برنامه‌های پیش روی حوزه جهادی را تشریح کرد و افزود: سال ۹۴ فعالیتهای چهادی دانشگاههای علوم پزشکی به صورت ساختارمند در وزارت بهداشت شکل گرفت و خوشحال هستیم که با توسعه فعالیتهای جهادی، دانشجویان ما به رشد و بلوغ فکری لازم دست یافته اند.

وی خاطرنشان کرد: یکی از موضوعات مهم در عرصه فعالیت های جهادی این بود که در سال ۹۸ گروه های جهادی در سطح دانشگاه های علوم پزشکی آرام آرام رشد یافتند و تعداد زیادی از گروه های جهادی در عرصه های مختلف تشکیل شدند.

دبیر ستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت گفت: این جهادگران از دانشجویان و اعضای هیات علمی و اساتید بوده و هستند و مایه خرسندی است که که در عرض ۵ سال، فعالیتهای جهادی به رشد قابل توجهی رسیده و این موضوع نشانگر آن است که دانشجویان علوم پزشکی افرادی دغدغه مند، اندیشه ورز و دارای بلوغ فکری بالا هستند و میل خدمت به مردم در آنها زنده است.

وی با اشاره به تدوین و ابلاغ آیین نامه فعالیت های جهادی دانشگاهیان وزارت بهداشت در اسفند ۹۵ اظهار داشت: تشکیل ۴۷ کانون مستقل فعالیتهای جهادی در دانشگاههای علوم پزشکی از ابلاغ اساسنامه تاکنون از برکات فعالیت های اردوهای جهادی است. همچنین تشکیل بیش از ۳۶۵ جلسه ستاد فعالیتهای جهادی در ۵۸ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی از ابتدای سال ۹۶ تاکنون از دیگر ظرفیت های این فعالیتهاست.

موسوی مروری بر روند تدوین نخستین گزارش فعالیتهای جهادی شش ماه اول سال۹۶ کرد و گفت: تاکید بر تشکیل کانون های فعالیت های جهادی دانشگاهیان، تاکید بر تشکیل ستادهای دانشگاهی فعالیتهای جهادی،تاکید بر برگزاری همایش و جشنواره های تقدیر از جهادگران سلامت و ... از جمله فعالیتها در عرصه اردوهای جهادی است.

وی گفت:تدوین برنامه جامع فعالیت های جهادی دانشگاهیان، راه اندازی سامانه هوشمند جامع فعالیت های جهادی دانشگاهیان، تدوین شیوه نامه اجرایی فعالیت های جهادی، تدوین بسته های آموزشی مجازی و مکتوت برای خدمت دهندگان و خدمت گیرندگان، برنامه ریزی برای انجام طرح های سراسری با استفاده از توانمندی فعالان جهاد سلامت و... از جمله برنامه های ستاد است.

دبیر ستاد مرکزی فعالیت های جهادی وزارت بهداشت به سند اسلامی شدن دانشگاهها مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره کرد و گفت: در بند ۷ راهبرد ۱۰ بر نهادینه سازی فرهنگ مطالعه، کار، تلاش و فعالیتهای جهادی تاکید شده است. همچنین در راهبرد ۱۳ این سند، به گسترش فرهنگ جهاد، ایثار، شهادت و ترویج ارزشهای دفاع مقدس و زمینه سازی برای خدمت رسانی به مستضعفین در دانشگاهها تاکید شده است.

کد خبر 5551911

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری گروههای جهادی دانشگاه های علوم پزشکی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه فنی و حرفه ای دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه صنعتی شریف آزمون دستیاری دانشگاه های علوم پزشکی دیپلماسی علمی وزارت علوم محرم 1401 دانشجویان خارجی غلامرضا حسن زاده فعالیت های جهادی دانشگاهیان فعالیتهای جهادی علوم پزشکی گروه های جهادی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۱۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟

به گزازرش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: علت فوت فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی در دست بررسی است و شایعات در فضای مجازی صحت ندارد.

او ادامه داد: فرزانه اکبری پزشک متخصص پوست و مو و عضو هئیت علمی دانشگاه علوم پزشکی چهارم اردیبهشت در جهرم به خاک سپرده شده است و پزشکی قانونی علت فوت او را محرمانه به اطلاع خانواده اش خواهد رساند. او همسر دکتر فرید شهریور فوق تخصص چشم بود که هفته پیش درگذشت.

در چند روز اخیر خبرهایی مبنی بر مصرف مشروبات الکی تقلبی و مسمومیت ۲۹ پزشک در جهرم در یک میهمانی منتشر شده است که تاکنون هیچ منبع موثقی این خبر را تایید نکرده است‌. 

در این خبر آمده است که چند پزشک، کلیه خود را از دست داده اند و چند پزشک هم در کما هستند‌.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز و جهرم بستری بودن پزشکانی تحت این عنوان را نیز تایید نکردند.

امروز هم برخی رسانه ها در فضای مجازی از دستگیری عوامل فروش مشروبات الکی تقلبی در جهرم خبر دادند که پلیس هنوز این موضوع را تایید نکرده است.

دیگر خبرها

  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • برگزاری اردوی جهادی در روستا‌های بخش روداب سبزوار
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • علت فوت پزشک متخصص در جهرم چه بود؟
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان