Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه یزد گفت: مهم است که شرایط و حالت های پیشگیری از بحران و کنترل بحران در شرایط عادی، بررسی شود که در شرایط بحرانی مانند سیل اخیر مورد استفاده قرار گیرد تا از بروز بحران های دیگر جلوگیری شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده ولی فقیه در استان یزد، آیت الله محمد رضا ناصری با حضور در مرکز کنترل و پاسخگویی مدیریت بحران شهرداری یزد و بررسی وضعیت سیل و بازسازی اظهار داشت: امید است با اندیشیدن تدابیر لازم در راستای انتقال آب های جمع شده ناشی از سیل و بارندگی به مناطق مناسب، هر چه سریعتر آسایش را به زندگی مردم بازگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مهم است که شرایط و حالت های پیشگیری از بحران و کنترل بحران در شرایط عادی، بررسی شود که در شرایط بحرانی مانند سیل اخیر مورد استفاده قرار گیرد تا از بروز بحران های دیگر جلوگیری شود.

امام جمعه یزد با اشاره به نقش مردم در زمان بحران، تصریح کرد: در زمان بحران نیاز است که مردم با صبر و شکیبایی، آرامش خود را در زمان بحران حفظ کنند تا بتوانند از محیط اطراف خود مراقبت کنند.

 ناصری بهبود نقشه فاضلاب شهری و طراحی مسیرهای عبور آب در سطح شهر را الزامی دانست و عنوان کرد: باید در سطح شهر مسیرهایی برای عبور آب در نظر گرفته شود تا در این شرایط، آب از طریق مسیرهای موجود به نقطه مورد نظر برسد و از تجمع در سطح شهر جلوگیری شود.

وی افزود: با توجه به تجربه سیل اردیبهشت ماه و شکسته شدن سیل بندها در آن زمان و شناخت نقاط ضعف استان در این زمینه، در تجربه سیل روزهای گذشته شاهد بهبود عملکرد سدها و سیل بندها نسبت به اردیبهشت ماه بودیم و این خود بیانگر این است اگر در طول سال نقاط ضعف و قوت استان در موارد زیرساخت های شهری و کنترل بحران مورد بررسی قرار گیرد و نسبت به بهبود آن اقدام شود، به طور قطع در شرایط بحرانی در آینده دیگر شاهد بروز اتفاقات ناگوار نخواهیم بود.

ارسال 64 تانکر آب‌رسانی به اصفهان و یزد در پی وقوع سیل فرمانده سپاه یزد: یک سوله برای وسایل منازل تخریب شده اختصاص یافت نماینده یزد: ساختمان‌هایی که احتمال خسارت دارند تخریب شوند/با یک باران شدید اثری از خانه‌های تاریخی نمی‌ماند آبخیزداری خسارت سیل های اخیر را کاهش داد

امام جمعه یزد تصریح کرد: امید است در آینده با بهبود زیرساخت های استان، از آب ناشی از سیل بتوان در راستای بهبود و احیا قنات ها استفاده بهتری شود.

ناصری با تاکید بر اهمیت صبر در شرایط بحرانی اظهار کرد: زمانی که اتفاق و حادثه ای پیش می آید، به سرعت خرابی به بار می آورد اما ساخت و آباد کردن این خرابی ها بسیار زمان بر است، بنابراین از مردم خواستاریم تا با صبر و حفظ آرامش خود در این روزها با مسئولان همکاری نمایند و از مسئولان درخواست میکنم نسبت به جبران خسارت های وارد شده به مال و جان مردم هر چه سریعتر اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام/781/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرایط بحرانی امام جمعه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۱۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ جعفری افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در خصوص آیین نامه فعالیت دانش بنیان ها و سکوهای سلامت، وزارت بهداشت ملزم به دارو رسانی از طریق سکوها به مصرف کننده نهایی است.

وی ادامه داد: در خصوص عرضه دارو از طریق سکو‌های اینترنتی اختلاف نظری وجود داشت که این آیین نامه به منظور رساندن دارو از تامین کننده به داروخانه هاست یا شامل رساندن دارو از داروخانه‌ها به مصرف کننده نهایی هم می‌شود.

جعفری گفت: در حقیقت دغدغه اصلی مردم و فعالان این حوزه این بود که دستورالعمل رساندن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی ابلاغ شود. پس از یکسال و هشت ماه در نهایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پذیرفت با همکاری وزارت ارتباطات این آیین نامه اجرا شود.

وی افرود: برای اینکه طعم شیرین دارو رسانی توسط سکو‌ها از داروخانه به مصرف کننده نهایی برای مردم احساس شود؛ لازم است چند نکته لحاظ شود؛ اول اینکه تاخیری که برای ابلاغ این دستورالعمل اتفاق افتاد برای عملیاتی شدن آن تکرار نشود. دوم اینکه مطابق سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش دولتی نباید رقیب بخش خصوصی شود و ما امیدواریم بخش دولتی رقیب بخش خصوصی در دارورسانی نشود؛ یعنی سکو‌های خصوصی برای فراهم کردن شرایط مناسبتر برای دارو رسانی به مردم در رقابت باشند و این امکان در انحصار سکو‌های دولتی نباشد.

جعفری اظهار کرد: طبق ماده ۱۲ آیین نامه، نهایتا ۶ ماه پس از ابلاغ این دستورالعمل باید اجرایی شود چرا که در هیئت ۷۷ ام مقررات زدایی گفته شده، همه سکو‌های دارای مجوز از اتحادیه کسب و کار‌های مجازی و یا سایر نهاد‌های مرتبط برای فعالیت در حوزه عرضه دارو به مصرف کننده نهایی نیاز به اخذ مجوز مجدد ندارد؛ در حالیکه در این آیین نامه آمده، علاوه بر کسب مجوز از اتحادیه کسب و کار مجازی باید عضو سازمان صنفی یارانه‌ای کشور هم بشوند، که این ماده نیاز به اصلاح دارد.

معاون مرکز کسب و کار وزارت اقتصاد پیش بینی کرد که فضای رقابتی خوبی بین سکو‌ها با توجه به ظرفیتی که در این دستورالعمل وجود دارد ایجاد میشود که این مهم سبب تسهیل دسترسی مردم به این خدمت میشود.

دیگر خبرها

  • تقدیر از کارگران یک مجموعه تولیدی در خوشاب توسط امام جمعه شهرستان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • دیدار امام جمعه اردبیل با سه معلم پیشکسوت اردبیلی
  • حمایت امام جمعه خلیل آباد از طرح «نور»
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی
  • دیدار روسای اتحادیه های صنفی با امام جمعه شهرکرد