Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@17:22:57 GMT

شیوع سویه دیگری از آبله میمون در هند

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۱۶۵۹

شیوع سویه دیگری از آبله میمون در هند

ایسنا/خراسان رضوی بر اساس گزارش‌های توالی ژنوم در مورد مبتلایان به آبله میمون در هند مشخض شد آنان با سویه A.۲ از ویروس آلوده شده‌اند که با سویه شیوع آبله میمون در اروپا یعنی سویه B.۱ متفاوت است.

به نقل از نیوز، سویه A.۲ که عمدتا در ایالات متحده و تایلند یافت شده، به شیوع خوشه اصلی B.۱ در بخش‌های بزرگی از اروپا مرتبط نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال هنوز هیچ مدرکی مبنی بر اینکه کدامیک از این سویه‌ها عفونی‌تر است، وجود ندارد.

وینود اسکاریا، دانشمند توالی‌یابی ژنوم در انستیتوی ژنومیک و زیست‌شناسی تلفیقی(IGIB)، گفت: داده‌های توالی‌یابی ژنوم ۲ بیمار آبله میمون از کرالا در هند نشان می‌دهد آنان به سویه A.۲ آلوده هستند که با دودمان B.۱ در بخش‌هایی از اروپا متفاوت است.

به گفته این دانشمند، انتقال پایدار ویروس آبله میمون از انسان به انسان در حال حاضر از طریق رویدادهای سوپرشایر در اروپا اتفاق افتاده و اکنون بیش از ۱۶هزار مورد در بیش از ۷۰ کشور گسترش یافته است.

وی اظهار کرد: بسیاری از ژنوم‌ها در سراسر جهان به‌عنوان دودمان B.۱ ویروس نشان داده می‌شوند و دودمان غالب ژنوم‌ها در سال ۲۰۲۲ را در بر می‌گیرند، با این حال، تعداد بسیار کمی از ژنوم‌ها به خوشه A.۲  تعلق دارند.

وی افزود: «اولین نمونه در این خوشه از ایالات‌متحده و در واقع مربوط به سال ۲۰۲۱ است که نشان می‌دهد این ویروس برای مدتی طولانی و زودتر از رویدادهای اروپایی در گردش بوده است».

در همین حال، دکتر پریا آبراهام، مدیر موسسه ملی ویروس‌شناسی  ICMR توضیح داد که همه ویروس‌ها در طول زمان دچار تکامل آهسته می‌شوند و شاخه‌های تکاملی مختلفی را تشکیل می‌دهند، از این رو، هیچ دلیلی برای وحشت یا هشدار وجود ندارد.

هنوز خیلی زود است که جزئیاتی در مورد دو نوع عفونت آبله میمون یعنی A.۲ و B.۱. ارائه دهیم و نمونه‌هایی که ما از کرالا ارسال کرده بودیم تحت ابتلا با A.۲ قرار دارند.

دکتر پراگیا یاداو، دانشمند ارشد در NIV پونا گفت: ارائه نتایج مطالعه در مورد نمونه‌ها و رفتار جهش‌ها مدتی طول می‌کشد.

آبله میمون از طریق تماس نزدیک با شخص یا حیوان آلوده یا مواد آلوده به ویروس به انسان منتقل می‌شود. سازمان بهداشت جهانی گفته است که علائم این بیماری بین دو تا چهار هفته طول می‌کشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آبله میمون هند آبله میمون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • ۱۰ فیلم جنگی پادآرمانشهری جذاب و پرتنش که باید ببینید
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند