Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: امروز حدود ۱۰۰ نیرو از ارتش جمهوری اسلامی با تجهیزات و جیره غذایی برای امدادرسانی به سیل‌زدگان وارد استان می‌شوند، باتوجه به درگیر بودن استان‌های کشور، امکان درخواست تجهیزات از استان‌های مجاور وجود ندارد.

غلامعلی حیدری  ۹ مردادماه در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری با اشاره به وقوع سیل در تعدادی از استان‌های کشور، اظهار کرد: متاسفانه این سیل خسارت فراوانی را بر جای گذاشت، بنابراین باید آمادگی دستگاه‌های امدادی، خدماتی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

... بالا برود تا شاهد به حداقل رسیدن خسارات در حوادث باشیم.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: خوشبختانه با پیش‌بینی‌های صورت گرفته از وارد آمدن خسارات عمده و تلفات جانی جلوگیری شد، قطعا حفظ جان افراد برای تمامی مسئولان استان در اولویت است، فرمانداران نیز با مدیریت میدانی در مناطق سیل‌زده حضور داشتند که این مسئله جای تقدیر دارد.

وی با تاکید بر اینکه امدادرسانی در ساعات اولیه وقوع بحران در کاهش خسارات و تلفات بسیار موثر است، خاطرنشان کرد: برای مثال به محض شدت گرفتن بارش‌ها گردشگران حاشیه امامزاده به سرعت تخلیه و به مکان‌های امن هدایت شدند.

حیدری ادامه داد: پل ورودی به امامزاده روستای بارده استاندارد نبود و همین مسئله باعث شد تا در پی وقوع سیلاب آب وارد این مکان شود، باید پیش‌بینی لازم برای پاکسازی مسیل‌ها، جوی و جداول و ... صورت بگیرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه چند شهرستان در استان از نظر وقوع سیل  در حالت بحرانی قرار دارند، عنوان کرد: هر کدام از معاونین با همراهی نماینده تام‌الاختیار مدیران‌کل عضو ستاد بحران در یک شهرستان برای بررسی روند خدمت‌رسانی حضور پیدا کنند، معاونانی که در معیت معاون استاندار هستند باید اختیار تام داشته باشند.

وی بیان کرد: امروز حدود ۱۰۰ نیرو از ارتش جمهوری اسلامی با تجهیزات و جیره غذایی برای امدادرسانی به سیل‌زدگان وارد چهارمحال و بختیاری می‌شوند، باتوجه به درگیر بودن استان‌های کشور، امکان درخواست تجهیزات از استان‌های مجاور وجود ندارد.

حیدری با اشاره به اینکه موادغذایی، نان، آب معدنی، خوراک دام و سایر اقلام امدادی در اختیار مردم آسیب‌دیده از سیل قرار بگیرد، توضیح داد: بازدید میدانی از مناطق آسیب دیده از سیل در دستور کار قرار دارد.

استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: برای جمع‌آوری کمک‌های مردمی افراد از دادن شماره حساب شخصی خودداری کنند، تنها شماره حساب از جمعیت هلال‌احمر و کمیته امداد امام خمینی اعلام شود تا جلوی سوءاستفاده افراد در این مسئله گرفته شود.

وی تصریح کرد: مدیرکل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری سخنگوی ستاد مدیریت بحران است، فرمانداران از ارائه خسارات سیل خودداری کنند تا آمار دقیق از سوی این شخص اعلام شود و شاهد تناقص در آمار ارائه شده نباشیم.

باید در اسرع وقت برای اصلاح شبکه آبیاری باغات و اراضی کشاورزی اقدام شود

در ادامه علی حیدری- سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برخی اقدامات عمرانی برای جلوگیری از بروز خسارت در حوادث به‌علت مشکلات اجتماعی معطل می‌ماند، اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی مانند منابع‌طبیعی، سازمان حفاظت از محیط‌زیست و ... باید همکاری لازم را داشته باشند.

وی بیان کرد: برخی از سربندها، قنوات، چاه‌های تامین آب و کانال‌های کشاورزی به‌علت سیل دچار خسارت شده‌اند، باید در اسرع وقت برای اصلاح شبکه آبیاری باغات و اراضی کشاورزی اقدام شود، زیرا امکان دارد در هفته‌های آینده حجم وسیعی از این اراضی خشک و به کشاورزان خسارت وارد شود.

حیدری تاکید کرد: بلافاصله پس از پایان بحران، دستگاه‌های اجرایی برای رفع نقاط حادثه‌خیز در سیل، سربند و .... اقدام کنند، البته باتوجه به حجم بارش‌ها بروز خسارت در برخی نقاط دور از انتظار نیست.

روستای بارده هم‌چنان در معرض خطر سیلاب است

در پایان محسن حسین‌میرزایی- سرپرست معاون امنیتی سیاسی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه از مدت‌ها قبل سازمان مدیریت بحران و سازمان هواشناسی هشدار لازم برای وقوع سیلاب را داده بود، اظهار کرد: می‌‍توانستیم در این مدت عملکرد بهتری در مدیریت بحران داشته باشیم.

وی بیان کرد: روستای بارده هم‌چنان در معرض خطر سیلاب است، باید با انحراف سیلاب از ورود آب به روستا و خسارت بیش‌تر جلوگیری کنیم، این روستا برای تخلیه آب و گل و لای از منازل نیازمند  لجن کش است.

حسین‌میرزایی در پایان گفت: باید برآورد خسارات سیل در چهارمحال و بختیاری با سرعت و دقت انجام شود.

انتهای پیام