Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با اشاره به آشفته‌بازار معاملات مسکن و خودرو در این استان از هشدار دستگاه قضا به دلالان و مشاوران املاک لرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، بیژن دارایی  صبح امروز در جلسه ساماندهی روابط حقوقی اشخاص در حوزه معاملات وسایل نقلیه و ساماندهی مشاوران (بنگاه‌های) املاک اظهارداشت: بخش قابل توجهی از پرونده‌های واردشده به دادگستری لرستان در خصوص املاک و خودروها ناشی از ابهامات در قراردادهای منعقدشده، عدم ثبت این قراردادها در سامانه جامع و عدم کد رهگیری به‌منظور شناختن مالک اصلی  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایجاد دفاتر مشاوره بدون پروانه در سطح لرستان و عدم انتقال برخی از نمایشگاه‌داران اتومبیل مرکز این استان به شهرک مربوط، دلالی و واسطه‌گری برخی مشاوران دارای پروانه در قراردادها به‌طور مخفیانه به نفع حوزه معاملات خودروهاست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان عنوان کرد: صدور قولنامه‌های فراوان توسط چاپخانه‌های متعدد چه با سفارش مشاوران دارای پروانه و چه در برخی موارد با سفارش دفاتر فاقد پروانه بدون اطلاع و نظارت دستگاه‌های متولی از دیگر آسیب‌های جدی حوزه  مشاوران املاک، اتومبیل و از عوامل گسترش دفاتر بدون پروانه و هرج‌ومرج در حوزه معاملات است.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشاوران املاک با جمع‌نمودن تعدادی افراد واسطه‌گر در اطراف خود و از طریق معاملات صوری قیمت‌هایی غیرواقعی را برای اراضی و مسکن برخی مناطق تثبیت می‌کنند، عنوان کرد: این افراد از این طریق مبالغ هنگفتی به جیب زده و باعث تورم بالای این حوزه و فشار اقتصادی به مردم به‌ویژه طبقه پایین درآمدی شده‌اند.

تورم بالای مسکن و زمین

وی همچنین هرج‌ومرج در فضای مجازی و برخی از سایت‌های خریدوفروش از جمله دیوار را از دلایل عمده تورم بالای مسکن و زمین در لرستان دانست و بیان کرد: عده‌ای به دروغ برخی املاک و اراضی را با تعیین قیمت‌های بالا در این سایت‌ها برای فروش یا اجاره می‌گذارند و بعد از تماس مشتریان اعلام می‌کنند که قبل از شما به فروش رفته یا اجاره داده شده‌است و به‌همین طریق به‌طور غیرواقعی قیمت‌هایی را در برخی مناطق تثبیت و باعث تورم غیر قابل باور به‌ویژه در مناطق شهری شده‌اند.

دارایی ضمن انتقاد از سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و اتحادیه مشاوران املاک و خودرو، علت اصلی تورم بالای مسکن و زمین در لرستان را نابسامانی و عدم نظارت بر مشاوران این حوزه دانست و گفت: ناتوانی دستگاه‌های اجرایی مرتبط در ساماندهی به این وضع باعث چنین وضعیتی شده‌است و برای مردم به‌هیچ عنوان قابل تحمل نیست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با بیان اینکه براساس مواد قانون نظام صنفی از جمله مواد 27و 28 این قانون و آئین‌نامه مربوط و همچنین دستورالعمل نحوه صدور پروانه تخصصی اشتغال برای مشاورین املاک و خودرو، ورود جدی اداره اماکن پلیس اطلاعات و امنیت و تعزیرات و همچنین پلیس فتا به این حوزه ضروری است، تصریح کرد: کمیته‌هایی در این راستا در ذیل  معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری این استان برای تصمیم‌گیری و راهبری این مشکلات تا رسیدن به مطلوب تشکیل می‌شود.

دارایی با اشاره به مصوبات اخیر سران قوا در حدود اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی و دیگر حوزه‌های نظارتی اظهار داشت: این مصوبات ظرفیت بسیار مناسبی برای برخورد با مشاوران و مجازات‌های پیش‌بینی‌شده بسیار بازدارنده در این حوزه است.

200 دفتر مشاوره املاک بدون پروانه در مرکز استان

وی با بیان اینکه حدود 200 دفتر مشاوره املاک بدون پروانه و حدود 100 دفتر مشاوره خودروی بدون پروانه بر اساس بررسی‌های میدانی و استعلام‌های به‌عمل آمده در حال حاضر فقط در مرکز لرستان وجود دارد، افزود: لازم است اتحادیه مربوط و اتاق اصناف به فوریت در جهت شناسایی دقیق و اخطار اولیه اقدام و در نهایت این دفاتر توسط پلیس اماکن پلمب و مراتب به دادستانی مرکز این استان نیز گزارش داده شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان لرستان عنوان کرد: یکی از مسائلی که نظارت بر مشاوران املاک و خودرو را سخت کرده این است که اتحادیه این دو صنف با وجود وسعت در همدیگر تجمیع است و این مسئله چه در انتخاب هیئت مدیره و چه در نظارت‌های بعدی با اختلافات جدی بین اعضا مواجه بوده و در عین حال حجم بالای کار نیز باعث شده‌است که موضوع از توان اتحادیه خارج شود.

وی با اشاره به اینکه بررسی‌های آماری نشان می‌دهد که حدود 965 مشاور املاک دارای پروانه و 100 مشاور خودرو دارای پروانه در حال حاضر فقط در مرکز لرستان وجود دارد، بیان کرد: همین موضوع در کنار مشاوران غیرمجاز نشان از وسعت بالای کار دارد و لازم است موضوع مستقل‌شدن  اتحادیه‌های مشاوران املاک و خودرو با جدیت در دستور کار سازمان صنعت، معدن و تجارت قرار بگیرد.

دارایی گفت: افزایش سطح آگاهی مردم به‌ویژه برای مراجعه به مشاوران دارای پروانه و ثبت وقایع حقوقی خود در سامانه مربوط همراه با گرفتن کد رهگیری، استفاده از مشاوران حقوقی و همچنین افزایش سطح دانش مشاوران دارای پروانه در تنظیم قراردادها یک ضرورت فرهنگی لازم  است.

وی تصریح کرد: به مشاوران غیرمجاز و دلالان و واسطه‌گران این حوزه هشدار قضایی داده می‌شود که چنانچه به مقررات نظام صنفی پایبند نباشند با معرفی آنان به دادستانی مرکز لرستان منتظر عواقب حقوقی رفتار خود باشند.

نظارت بر تمام مشاوران املاک منطقه

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با تأکید به اینکه کمیته‌‌ای با حضور اتحادیه، اتاق اصناف، پلیس اماکن و تعزیرات و با تعیین رئیس اتاق اصناف به‌عنوان مسئول هماهنگی تشکیل و دو روز در هفته به‌طور منطقه‌‌ای بر تمام مشاوران حوزه املاک و خودرو نظارت می‌کند، خاطرنشان کرد: این کمیته ضمن شناسایی مشاوران غیرمجاز و برخورد قانونی لازم به‌صورت ماهیانه نیز مطابق فرم طراحی‌شده از سوی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گزارش خود را به معاونت این استان ارائه بدهد.

فعالیت 80 هزار مشاور املاک غیرقانونی در کشوررشد قارچ‌گونه مشاوران املاک در استان لرستان/ بیش از 500 واحد مشاور املاک مجوز ندارندکلاهبرداری 20 میلیاردی در قالب مشاور املاک در شیراز

دارایی همچنین بر ضروت واگذاری چاپ یکپارچه و توزیع قولنامه‌ها توسط اتاق اصناف بین مشاوران دارای پروانه و حسابرسی از چگونگی صدور آن‌ها و تأثیر آن در فرایند تمدید پروانه‌ها (به‌عنوان یک ضمانت اجرای مؤثر) تأکید کرد و اظهار داشت: لازم است که در این راستا اتاق اصناف با یکی از چاپخانه‌های معتبر وارد مذاکره و به گونه‌‌ای عمل شود که بدون مکاتبه از سوی اتاق اصناف این چاپخانه و دیگر چاپخانه‌ها از چاپ هرگونه قولنامه خودداری کنند.

وی از برای برگزاری دوره‌های آموزشی برای مشاوران املاک و خودرو خبر داد و افزود: در اجرای مصوبات جلسه امروز معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری این استان تلاش می‌کند  تا طی مکاتبه با اداره کل صنعت، معدن و تجارت و پیگیری‌های بعدی تمام این مصوبات را به اجرا درآورد.

انتهای پیام/645/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مشاوران املاک و خودرو دارای پروانه بدون پروانه مشاور املاک اتاق اصناف تورم بالای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگی بورس از بازار‌ها

این روز‌ها رکود و رخوت در صحنه معاملات بورس تهران به عادت و سنت همیشگی تبدیل شده است و تابلوی معاملات و نقشه بازار، سهامداران را هرروز میهمان رنگ سرخ می‌کند و نشانی از تمایلات به سمت ارتفاعات بالاتر در بازار مشاهده نمی‌شود.

به گزارش دنیای اقتصاد، تداوم روند نزولی در تالار شیشه‏ای سبب شده است جریان پول در بازار نیز با حالتی مأیوس و ناامید نظاره گر دادوستد‌های روز‌های اخیر بورس تهران باشد. سرمایه‌گذاران حقیقی همچنان به خارج کردن پول از بازار ادامه می‌دهند و ارزش معاملات خرد بازار سهام نیز رکودی بودن اوضاع بورس را مخابره می‌‏کند.

بازار از دریچه آمار

در جریان معاملات روز گذشته، شاخص کل برای سومین روز متوالی در مدار نزولی قرار گرفت و در سطح ۲ میلیون و ۲۶۸ هزار واحدی، کار خود را به اتمام رساند. شاخص کل که بعد از زدوده‌شدن سایه ریسک سیستماتیک، تا سطح ۲ میلیون و ۳۱۶ هزار واحدی نیز پیشروی کرده بود، در روز گذشته نیز ۰.۵۴ از ارتفاع خود را از دست داد تا از سقف تاریخی خود در کانال ۲ میلیون و ۵۰۰هزار واحدی، دورتر شود.

نماگر هموزن نیز که نشانی از اثرگذاری یکسان کلیه نماد‌های معاملاتی است و چهره بازار را به نحو مطلوب‌تری نشان می‌دهد، با افت ۰.۸ درصدی همراه شد. این شاخص نیز برای سومین روز متوالی در مسیر نزولی قرار گرفت. در فرابورس نیز شاخص کل این بازار با افت ۰.۷۵ درصدی همراه شد. در جریان دادوستد‌های روز سه‌شنبه بورس تهران، ۲۴۸ میلیارد تومان پول حقیقی از گردونه معاملات سهام خارج شد. ارزش معاملات خرد بازار نیز که شامل سهام و حق تقدم می‌شود، در روز گذشته رقم ۳ هزار و ۱۱۱ میلیارد تومان را ثبت کرد.

تطابق بازار‌ها با دلار

بازار‌های داخلی کشور (بازار سهام، سکه و طلا، خودرو و مسکن) در بازه زمانی بلندمدت همواره با توجه به وضعیت تورم عمومی کشور و قیمت دلار، خود را با تغییرات این متغیر‌ها همراه کرده اند. همسو با افزایش قیمت دلار و ثبت تورم‌های بالا در اقتصاد کشور، بازار‌ها نیز شاهد تاخت وتاز قیمتی و رشد‌های افسارگسیخته بوده‌اند.

حتی گاهی برخی از بازار‌ها موفق به سبقت‌گرفتن از تورم و دلار می‌شوند که این موضوع علاوه بر حفظ قدرت خرید سرمایه گذاران آن بازارها، بازدهی مثبت حقیقی را برای فعالان آن‌ها به ارمغان می‌آورد. حال در این میان، گاهی بنا به دلایل مختلفی مانند تصمیمات تاثیرگذار سیاستگذار، محدودیت‌های ایجادشده از سوی نهاد قانون‌گذار و چشم انداز منفی که نسبت به آینده بازار موردنظر وجود دارد شاهد جاماندگی قیمتی در بازار‌ها بوده ایم، اما نکته حائز اهمیت این است که اگرچه در کوتاه مدت، بازار‌ها در اثر عوامل منفی مختلف تاثیرگذار، قادر به حرکت موازی و همسان با سایر بازار‌ها و تورم نیستند، اما در بلندمدت بازار‌ها خود را از قید و بند این جاماندگی و عقب نشینی قیمتی رها می‌کنند و نماگر‌ها و قیمت‌های بازار‌ها خود را با تغییرات تورم و دلار همگام می‌کنند.

براساس آمار موجود، بازار سهام همچنان نسبت به رشد قیمت اسکناس آمریکایی واکنش درخوری نشان نداده است و می‌توان گفت که این بازار دیر یا زود در راستای جبران جاماندگی خود نسبت به دلار حرکت خواهد کرد. نکته قابل ذکر این است که در شرایط کنونی، تمایلات فروش در بازار بیش از میل به خرید است که این موضوع موجب عقب نشینی نماگر‌های تالار شیشه‌ای و قیمت‌ها در روز گذشته شد. فعالان بازار سهام فعلا امیدی به افزایش قیمت‌ها در این بازار ندارند و نقدکردن سهام را به کاهش ارزش سبد سهام خود ترجیح می‌دهند.

ریسک‌های بازار

تصمیمات خلق الساعه‌ای که هر از گاهی از سوی نهاد‌ها و مسوولان مختلف بازار سرمایه را مورد هدف قرار می‌دهند از جمله ریسک‌های داخلی موجود در اطراف بورس تهران است که هر یک به نوبه خود و از جنبه‌ای خاص مانع از رشد بیشتر قیمت‌ها در بازار سهام می‌شوند. اختلاف بیش از ۵۰ درصد میان دلار نیمایی و دلار بازار آزاد و نرخ بهره بالا نیز از جمله عوامل مهم دیگری است که بازار را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد.

به نظر می‌رسد تا زمانی که بخش اعظم این موانع و مشکلات حل‌و فصل نشوند، روند صعودی قدرتمندی در بازار شکل نخواهد گرفت که جاماندگی قیمت‌ها را جبران کند. همچنین نبود اعتماد در بازار نیز از دیگر عواملی است که مانع از ورود جریان پول به بازار می‌شود.

همان‌طور که در گزارش روز گذشته «دنیای اقتصاد» نیز اشاره شد: متاسفانه در سال‌های اخیر اعتماد، به حلقه مفقوده بورس تهران تبدیل شده است و همین موضوع باعث‌شده تا بازار سهام بعد از گذشت بیش از ۳سال که از ریزش قیمت‌ها در تالار شیشه‌ای می‌گذرد، همچنان به روند آتی این بازار و مکانیزم‌های آن اعتماد کمی داشته باشد؛ به‌گونه‌ای که هر روند صعودی که در بازار سهام شروع می‌شود، سهامداران در انتظار فرارسیدن فرجام زودهنگام آن و سقوط آزاد قیمت‌ها هستند و در مقطع کنونی کمتر کسی پیدا می‌شود که افق سرمایه‌گذاری خود را بلندمدت قرار دهد. بی اعتمادی به‌گونه‌ای باعث تزریق بدبینی مفرط به جریان معاملات سهام می‌شود و در اذهان سهامداران رخنه و رسوخ می‌کند که کمتر کسی در تالار شیشه‌ای پیدا می‌شود در شرایط کنونی افق سرمایه‌گذاری خود را در این بازار به‌صورت بلندمدت قرار دهد.

دیگر خبرها

  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • پلمب یک مشاور املاک به دلیل نداشتن پروانه کسب
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • الزام نقره داغ کردن مالیاتی احتکارکنندگان مسکن
  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • واگذاری ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و هزار فقره سند مالکیت روستایی در بندر خمیر
  • تحویل ۱۴۸۳ سند نهضت ملی مسکن و ۱۰۰۰ فقره سند مالکیت در شهرک علوی
  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!