Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها مردم کرج از هر قوم و گروهی خود بدهکار امام حسین(ع) می‌دانند، آنها در شب‌های محرم عرض ارادت خود را به امام نشان می‌دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، در روزشمار عمر کرج باید ۳۶۵ روز بگذرد تا شهر جامه سیاه محرم به تن کند، نه تنها برای اقامه عزا بلکه برای احیاء آزادگی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها مردم با نام آزاده ترین مرد تاریخ به عزاداری می پردازند، البته عموم آن را عزا نمی دانند بلکه شور و عشق به سرور و سالار شهیدان(ع) می‌دانند.     شهروندان کرج از بنا، تا کارگر و پولدار و فقیر خود را در این ایام بدهکار امام حسین (ع) می دانند، آنها در این شب ها عرض ارادت خود را به امام نشان می دهند.   از بنایی هیئات و ایستگاه های صلواتی تا هر خدمتی که بتوانند، در گوشه ای از شهر کرج، مهدی و دوستانش تکیه کوچکی را برپا کرده و چراغش را روشن نگاه داشته اند.     مهدی در گفت‌وگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ هر سال فکر می کردیم شاید سال آخر باشد اما سال هاست تکیه و هیات در ایام محرم داریم و امام نگذاشت تعطیل شود.   شعله آتش در گوشه ای دیگر از شهر جمعی از جوانان را گرم کار کرده است، کاوه چای ریز هیات است و کلامش چون قند، وی خود را نوکر نوکران امام حسین(ع) می داند.     کاوه در حال ریختن چای به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ مادرم کودک که بودیم ما را با خود هیئات می برد و ما هم راه خانواده را دنبال کردیم و امروز به این عشق افتخار می کنیم.   می ادامه می دهد؛ شرایط اقتصادی سخت شده اما کسی که ۱۴۰۰ سال پرچمش بالاست باز هم بالا می ماند چه ما باشیم و چه ما نباشیم. این راه ماندگار است.     در هیئتشان امسال یک رفیق کم است اما از آتش عشقشان چیزی کم نشده، این را رضا در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ هر وقت صدایش کردم کمکم کرد.   وی ادامه می دهد؛ هر سال هیئت برپا می کنیم که رزق خودمان را از امام بگیریم، ما نوکر محرم هستیم و کاسب شب عید، ما در همین روضه ها بزرگ شده ایم.   این آغاز کار است، خوب که گوش کنیم صدای هل من الناصر هنوز به گوش میرسد، در منطق خبر عشق و احساس جایی ندارد اما چه کنیم عشق امام بی خبر می آید.
  انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۲۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افغانستان،حسرت ما و جام جهانی

 تیمی که در اولین حضورش در جام ملت‌ها مسافر جام جهانی شد. تیم ملی افغانستان برای ما مهم بود؛ چون معماری آن کاملاً ایرانی بود و تمام سنگ‌های گرانقیمت آن از دل خاک پرگهر خراسان بیرون کشیده شده بود. مجید مرتضایی و حمید معصومیان در تایلند کاری کردند کارستان.

آن‌ها از کوچه‌پس‌کوچه‌های مشهد جواهراتی را برای تزئین تیم ملی افغانستان جمع کردند که سال‌ها در بستر بی‌توجهی خاک می‌خوردند. حقیقت این است که افغانستان خسته از سال‌ها جور و ستم امروز به فرزندانی که در این خاک رشد کرده‌اند می‌بالد و این هنر مردان ایرانی بود که غرور جریحه‌دار شده افغان‌ها را به دست خودشان التیام بخشیدند.

صعود افغانستان به جام جهانی نشان داد خراسان بزرگ چقدر در بازیکن‌سازی و مربی‌سازی ظرفیت و توانایی دارد و چقدر مدیران ورزش و البته مسئولان رده بالا در حق جوانان این شهر با تصمیم‌های عجیب جفا کرده‌اند. واقعیت تلخ ماجرا این است که علاوه بر تیم ملی افغانستان هنوز هم می‌توان تیم ملی دیگری از دل شمال‌شرق ساخت و به جام جهانی فوتسال فرستاد.

در فوتبال هم البته که همین است. اگر درایت و دوراندیشی در ورزش خراسان بود، امروز نباید شاهد جولان تیم‌هایی چون خوشه طلایی ساوه در مخمل استادیوم‌های مشهد می‌بودیم. مشهد هنوز هزاران مرتضایی و معصومیان دارد و هنوز می‌توان از دل آن با هنر مدیریت صحیح چند تیم فوتبال و فوتسال باشگاهی در حد آسیا سبز کرد. افسوس که در تمام این سال‌ها استعدادهای شگرف این خطه در آتش جنگ‌های سیاسی – مدیریتی سوختند و امروز جز تلی از ناکامی و حسرت برای ورزش مشهد باقی نمانده است.

آمار می‌گوید قهرمان جام ملت‌های آسیا مشهد بود.علاوه بر احسان اصولی به عنوان رئییس کمیته فوتسال فدراسیون، تیم ملی ایران چند بازیکن مشهدی و تیم ملی افغانستان سه مربی مشهدی  داشت و شاکله اصلی‌اش را بازیکنان قد کشیده در کوچه‌پس‌کوچه های گلشهر مشهد تشکیل می‌دادند. پس صعود افغانستان باید تلنگری جدی باشد برای آن‌ها که خودشان را به خواب زده‌اند و بیدار هم نمی‌شوند.

محمدجواد رستم‌زاده

دیگر خبرها

  • رویداد جامعه‌پرداز با موضوع خانواده و جمعیت در البرز برگزار می‌شود
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • افغانستان،حسرت ما و جام جهانی
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • مسی ها آماده و سرحال برای دربی کرمان (عکس)
  • میثم تیموری: محرم نویدکیا جنتلمن است
  • مرمت کاروانسرای ینگی‌امام ۲۰۰ میلیارد تومان می‌خواهد
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی