Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدتقی نقدعلی، در گفت و گو با خبرنگار  الف تصریح کرد: با استفاده از پیمان های منطقه ای مثل بریکس که نقطه مقابل جریان تحریم است، می توان در مسیر بی اثر کردن آنها گام برداشت. همچنین بحث تولید فرآورده و توسعه توانایی‌هایمان در زمینه خودداری از خام فروشی نیز می تواند یکی دیگر از راه های موثر برای مقابله با تحریم ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیا خریدار فرآورده نفتی زیاد است و در این زمینه ظرفیت خوبی وجود دارد که باید از آن استفاده کنیم. 

نقدعلی گفت: تمامی فعالیت هایی که در عرصه فراسرزمینی می شود انجام داد از کشت فراسرزمینی گرفته تا ایجاد پالایشگاه، بستری برای بالا بردن هم افزایی بین کشور ما با دیگر کشورهاست. یقیناً پالایشگاه های فراسرزمینی که در سفر وزیر نفت به کشورهای آمریکای جنوبی موردتوجه قرار گرفت می تواند به عنوان یک راه حل خوب برای بی اثرسازی تحریم های نفتی مطرح باشد. همان طور که در گذشته کشورهای دیگر در کشور ما سرمایه گذاری کرده اند ما هم می توانیم با سرمایه گذاری در دیگر کشورها از این فرصت ها و بسترها بهره برداری کنیم. 

وی تاکید کرد: کشورهای آمریکای جنوبی، دارای ظرفیت هایی هستند که می توانیم در زمینه ی ایجاد پالایشگاه های فراسرزمینی به آنها توجه کنیم. با ایجاد پالایشگاه های فراسرزمینی در کشورهایی مانند ونزوئلا می توانیم به تولید فرآورده های نفتی اقدام کنیم و راه میانبری برای رسیدن به درآمدهای پایدار ارزی برای خودمان بسازیم. در این روش علاوه بر صادرات خدمات فنی و مهندسی، برای فروش نفت کشور نیز بازارسازی تضمینی صورت می‌گیرد که به خنثی‌سازی تحریم‌ها کمک می‌کند و روابط کشورهای تحریمی را تقویت می‌کند.

به گفته ی نقدعلی، تکیه بر توان داخلی در عرصه ی فنی و تجهیزاتی که متاسفانه تا الان آن را دست کم گرفته ایم، امروز خودش را نشان می دهد. در این ارتباط می توان به توسعه میادین نفت و گاز در دولت سیزدهم در جنوب کشور اشاره کرد که سرمایه گذاری چنده ده میلیاردی را رقم زد و اشتغال بالایی به وجود آورد. می توانیم این دانش فنی را در اختیار کشورهای دوست که هنوز به لحاظ توسعه دانش به سطح خوبی نرسیده اند قرار دهیم و از ثمرات آن بهره ببریم.

 

منبع: الف

کلیدواژه: تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از تماس تلفنی با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران خبر داد و نوشت که در این گفت‌ وگو بر اهمیت کاهش تنش‌ها در منطقه تاکید کرده است.

به گزارش مشرق، بورل با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: با حسین امیرعبداللهیان گفت وگو کردم تا بار دیگر بر اهمیت خویشتنداری و تنش زدایی در منطقه تاکید کنم.

وی در سایه ادعاها علیه برنامه صلح‌آمیز اتمی کشورمان، به «ضرورت ادامه همکاری‌ها در زمینه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» هم اشاره کرد.

برنامه اتحادیه اروپا برای تشدید سیاست شکست خورده تحریم ایران در پی عملیات وعده صادق، از دیگر موضوعاتی است که به گفته بورل در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان مورد بحث قرار گرفت. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: «من تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران را توضیح دادم.»

اتحادیه اروپا در تداوم سیاه‌نمایی غرب علیه دفاع مشروع کشورمان دربرابر اقدام تجاوزکارانه رژیم تروریستی صهیونیستی قصد دارد تا تحریم‌ها علیه ایران را تشدید کند. وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا هفته پیش در این زمینه به توافق رسیدند.

به گفته بورل تحریم‌های جدید، ممنوعیت انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و صادرات آن به آنچه گروه‌های نبابتی ایران در منطقه خواند، شامل می‌شود. جزئیات این تحریم‌ها تا زمان انتشار این خبر، به صورت رسمی اعلام نشده است.

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه‌ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

امیرعبداللهیان پیشتر در واکنش به تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: مایه تاسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن تقریباً چیزی بیش از کلمات توخالی نیست.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

دیگر خبرها

  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • سختی کار نفتی‌ها
  • اقدام پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد برای مقابله با ریزگردها
  • مشارکت احتمالی کره جنوبی در پیمان آکوس؛ محور گفت‌وگوهای دو جانبه سئول و کانبرا
  • اژدهای زرد در مسیر صلح‌سازی / بررسی نوع بازیگری چین در حوزه میانجیگری میان گروه های فلسطینی
  • سهامداری در پالایشگاه های فراسرزمینی باید در کنار تعاملات امنیتی با کشور هدف پیگیری شود
  • اندیشکده غربی مطرح کرد: نیاز شورای همکاری خلیج فارس به تهران برای تحقق چشم‌انداز جدید خود
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت