Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-اعضای شورای اسلامی شهر تهران در هشتاد و دومین جلسه شورا در تذکرات خود راجع به به سیل اخیر و اقدامات لازم برای پیشگیری و مدیریت پس از حادثه و همچنین بودجه سازمان بسیج شهرداری تهران سخن گفتند.
به گزارش خبرگزاری آریا، سوده نجفی عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در سیل اخیر بیش از 60 نفر کشته و 30 نفر مفقود شده اند، اظهار کرد: ما دچار فراموشی تاریخی هستیم؛ هر چند سال یکبار سیل جان هموطنان را گرفته و همان زمان رسانه ای می شود تا یاد سیل بیفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه تهران باید از نقطه نظر آسیب پذیری سیل مورد بررسی قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: بر اساس قوانین، شهرداری تهران باید طرح جامع کاهش خطرپذیری شهر تهران را با همکاری وزارت نیرو در سال اول برنامه تدوین و مطابق برنامه زمان بندی، آن را اجرایی کند و بر اساس ماده 59 و 60 برنامه توسعه تهران و ماده 84 برنامه سوم توسعه شهر تهران برای پیشگیری از خطر سیلاب برای اجرای طرح ساماندهی آب های سطحی تهران اقدام کند.
نجفی تأکید کرد: شهرداری تهران باید گزارشی را از انجام وظایف خود ارائه دهد و بر اساس بندهای یاد شده در راستای بهسازی مسیرهای شهری، رودخانه ها، استفاده بهینه از رواناب های شهری، مدیریت یکپارچه شهری، اصلاح هندسی انهار، لایروبی مستمر کانال ها و هدایت و جمع آوری آب های سطحی اقدام کند.
دولت وظیفه اصلی دفع خطر را در نقاط خارج از شهرها بر عهده دارد
سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران نیز با بیان اینکه دو مولفه پیش بینی و پیشگیری را می توان در مدیریت سیل موثر دانست، گفت: می توان با پیش بینی ها سطح آسیب و خطرات سیلاب را کاهش داد؛ برای مثال با استفاده از باران سنج، سد سنج و سامانه آنلاین هشدار سریع می توان جان تعداد کثیری از انسان های در مسیر خطر سیل را نجات داد.
وی همچنین تصریح کرد: می توان با پاکسازی و بهسازی عمرانی و لایروبی رودخانه ها برای مهار و هدایت و دفع رواناب ها و همچنین توجه به آبخیزداری در مدیریت سیلاب اقدام کرد.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه دولت وظیفه اصلی دفع خطر را در نقاط خارج از شهرها بر عهده دارد، یادآور شد: توده های خاک اشباع از آب و سنگ ها در مسیر رودخانه قرار گرفته و با مدفون کردن اشیاء مسیر خود، گلوگاه سیلابی را رقم زده و منجر به حادثه ای تلخ شده است.
آقامیری تأکید کرد: ضروری است دستگاه های دولتی مربوطه با حضور در صحن شورا، در رابطه با نحوه انجام آبخیزداری در دو بخش نگهداری و توسعه آن و همچنین فرآیند لایروبی، پاکسازی و ایمن سازی، چرایی عدم اجرای طرح ها در مسیر رودخانه کن و مواردی از این قبیل گزارش ارائه کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: گزارش پیشبرد طرح جامع ساماندهی و احیای رودخانه‌های سطح شهر تهران نیز باید از سوی شهرداری تهران ارائه شود.
شهرداری تفاهم‌نامه 14 سال پیش با وزارت نیرو را اجرایی کند
زهرا شمس احسان عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه این جلسه ضمن تقدیر از شهرداری تهران برای کمک به سیل زدگان منطقه امامزاده داوود، اظهار کرد: مقرر شده بود بر اساس تفاهم نامه شهرداری با وزارت نیرو، کمیسیون مدیریت سیلاب شهر تهران ایجاد شود و ارائه گزارش از وظایف و اقدامات صورت گرفته، باید ارائه می شد.
وی ادامه داد: انجام مطالعات ساماندهی رودخانه ها و مسیل های شهر تهران و هدایت و جمع آوری آبهای سطحی و تعهدات مشترک مبنی بر همکاری برای پهنه بندی سیل و تعیین حریم و بستر، تبادل داده های فنی در ماده های قانونی قید شده از موارد تفاهم نامه بود که از شهرداری تهران انتظار داریم پس از 14 سال از انعقاد این تفاهم نامه، گزارشات خود را ارائه دهد و جلسات کمیسیون را به صورت منظم برگزار کند.
نرجس سلیمانی عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه اصلاح نقاط حادثه خیز یکی از اقداماتی است که می توان در پیشگیری از سیل در نظر گرفت، اظهار کرد: عدم ترویج ساختارهای بیمه ای یکی از عوامل تشدیدکننده بحران پس از حادثه است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
برای سازمان بسیج شهرداری بودجه پیش‌بینی شود
علی اصغر قائمی عضو شورای اسلامی شهر تهران ضمن تقدیر از عملکرد سازمان بسیج برای توزیع اقلام بین خانواده های کمتر برخوردار، اظهار کرد: این سازمان در برنامه های مختلف سلام فرمانده، عید غدیر و دیگر برنامه ها نقش اثرگذاری داشتند اما متأسفانه بودجه قابل توجهی نداشته اند و انتظار داریم که در کمیسیون برنامه و بودجه و شهرداری توجه ویژه ای به بودجه این سازمان شود.
وی افزود: لازم است با توجه به اینکه در آستانه اربعین قرار داریم و سازمان بسیج نقش ویژه ای در این زمینه دارد، دقت نظر کافی در خصوص بودجه این سازمان صورت بگیرد.
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به پیش بینی بودجه برای ساماندهی مراسم اربعین، اظهار کرد: این اعتبار در بودجه امسال پیش بینی نشده بود که امیدواریم بودجه لحاظ شده و برنامه های خوبی در ایام اربعین اجرایی شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای اسلامی شهر تهران شهرداری تهران شهر تهران نیز سازمان بسیج رودخانه ها پیش بینی بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۲۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ احداث درمانگاه تخصصی در مهرگان به زمین خواهد خورد

عضو شورای اسلامی شهر محمدیه گفت: زمینی به مساحت ۴۴۰۰ متر از طرف سازمان راه و شهرسازی و توسط سازمان تامین اجتماعی تامین شده است که به زودی یک درمانگاه تخصصی برای شهر مهرگان تاسیس خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرستان البرز، اصحاب رسانه استان قزوین ظهر امروز پنجشنبه با همراهی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر و مدیران شهرداری محمدیه در قالب اردوی راهیان پیشرفت  از پروژه های در دست اقدام این شهر بازدید کردند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل همگانی  در جریان این بازدید در جمع اصحاب رسانه گفت: مجموعه مدیریت شهری شهر محمدیه به منظور تامین امنیت در سطح شهر و مدیریت ترافیک اقدام به نصب 88 دوربین نظارتی و ترافیکی کرده است.

وی ادامه داد: تعداد 23 دوربین نظارتی پلاک خوان، 13 دوربین کنترل ترافیک چرخشی، 360 درجه و 52 دوربین ثابت در معابر و خیابان های اصلی شهر محمدیه و مهرگان نصب شده است.

مهدی روشن؛ نماینده شورا در سازمان حمل و نقل همگانی در ادامه بازدید اصحاب رسانه از سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری محمدیه یادآورشد: با توجه به تصویب اعضا شورای اسلامی شهر در جهت افزایش رضایتمندی مردم،  شهرداری محمدیه به عنوان تنها شهرداری در استان قزوین خدمات ناوگان حمل و نقل عمومی(اتوبوس)را رایگان کرده است.

وی در ادامه تصریح کرد: 34 دستگاه اتوبوس به صورت رایگان و 300 دستگاه تاکسی بین شهری به مردم شهر محمدیه و مهرگان خدمات رسانی می کنند.

در ادامه این تور رسانه ای اصحاب رسانه قزوین از مخازن هوشمند و مکانیزه زباله شهر محمدیه بازدید کردند.

سرپرست خدمات شهری در حاشیه بازدید از مخازن مکانیزه زباله این چنین عنوان کرد: روزانه بالغ بر 60 تن زباله در شهرمحمدیه و مهرگان تولید و توسط سازمان پسماند شهرداری به سایت پیماند محمد آباد منتقل می شود.

وی ادامه داد: شهرداری محمدیه به منظور سلامت بهداشت و محیط زیست، کاهش آلودگی و آسیب های اجتماعی(سرقت پسماند)اقدام به نصب مخازن مکانیزه زباله کرده است.

روشن عضو و نماینده شورا در کمیسیون توسعه و‌ حفظ و گسترش فضای سبز شهرداری در ادامه این تور بازدید رسانه ای از پارک 11 هکتاری شهر محمدیه این چنین عنوان کرد: ساخت پارک 11 هکتاری شهر محمدیه از سال 1390 شروع و در دوره ششم شورای اسلامی شهر محمدیه با شدت پیگیری و امروز با پیشرفت 95 درصدی همراه است.

وی خاطرنشان کرد: این پارک به سرعت  در حال ساخت است و فضای ورزشی، تجاری و رستوران در داخل این پارک تعبیه شده است.

وی ادامه داد: با توجه به نارضایتی های عمومی مردم، به دنبال ایجاد ناهنجاری های اجتماعی اعم از ورود افراد معتاد متجاهر ورود موتور سیکلت و... به داخل فضای پارک و برهم زدن امنیت و آرامش مردم شهرداری محمدیه اقدام به محصور کردن این پارک و نگهبان 24 ساعته اقدام کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر محمدیه در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: زمینی به مساحت 4400 متر از طرف سازمان راه و شهرسازی و توسط سازمان تامین اجتماعی تامین شده است که به زودی یک درمانگاه تخصصی برای شهر مهرگان تاسیس خواهد شد.

روشن در پایان تاکید کرد: بزرگترین ساخت بزرگترین پارکینگ درون شهری استان در مهرگان به اتمام رسیده و به زودی شاهد انتقال پارکینگ محمدیه به مکان جدید خواهیم بود.

در ادامه این تور رسانه ای حسن فرخ؛ رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه در حاشیه بازدید از مجتمع تعمیرگاهی شهر محمدیه در جمع خبرنگاران گفت: در جهت جلوگیری از تردد خودروهای سنگین در سطح شهر و کاهش بار ترافیکی، شهرداری محمدیه اقدام به ساخت مجتمع تعمیرگاهی در زمینی به مساحت 40 هزار متر مربع در ورودی شهر کرده است.

فرخ ادامه داد: به جهت رفاه حال مسافران و رانندگان در این مجتمع تعمیرگاهی، 105 واحد تجازی اعم از رستوران، نمازخانه، سرویس بهداشتی و... پیش بینی شده است.

رئیس شورای اسلامی شهر محمدیه در پایان این تور رسانه ای در جریان بازدید از بوستان بانوان شهر مهرگان گفت: شهرداری محمدیه به جهت رفاه حال بانوان و حضور امن در فضای سبز و تفرجگاه بوستان خانواده شهر مهرگان را ساخته و در دسترس مردم قرار داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • کلنگ احداث درمانگاه تخصصی در مهرگان به زمین خواهد خورد
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • اهتمام به نظر همه اعضا از تنش در شوراها می‌کاهد
  • مونوریل قم از خواب زمستانی بر می‌خیزد
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم