Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-30@05:58:49 GMT

نتیجه معکوس خشونت آفرینی تفرقه افکنان

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۳۰۹۳

نتیجه معکوس خشونت آفرینی تفرقه افکنان

سید سعید محمد، اندیشمند آفریقای جنوبی در گفتگو با تقریب با بیان این که دشمنان جهان اسلام راه پیروزی ملت های مسلمان را در ایجاد اتحاد و همبستگی میان گروهها و فرقه های مختلف اسلامی می دانند، بیان داشت:  از همین رو دشمنان به طور مرتب در مسیر تخریب و محدود کردن دامنه وحدت میان مسلمانان گام بر می دارند.

وی افزود: اگر چه تلاش برای ایجاد اختلاف و تفرقه مسلمانان تاریخچه ای طولانی دارد اما طی سال‌ های اخیر گروهی همچنان به واسطه تحریک و فریب و تطمیع دشمنان اسلام فریب خورده و راهی جز پیروی از ارزش های اسلامی را در پیش گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایجاد و حمایت از گروه های خشن و متعصب که برای رسیدن به خواسته های خود به تروریسم روی آورده اند، از مهم ترین این اقدامات بوده است که با هدف ایجاد تقابل میان مذاهب در دستور کار دشمنان قرار گرفته است.

او همچنین ادامه داد: اقدامات تروریستی و هرگونه اقدام کور افراطی که با هدف ایجاد اختلاف و تفرقه میان مردم صورت می گیرد، هر بار توسط دشمنان، تکفیری‌ها و سلفی‌ها با نماهای فریبنده و دروغین ارائه می‌شود. اما این در حالی است که عملا معلوم شده که این اقدامات نه تنها منجر به خشونت ادیان و مذاهب علیه یکدیگر نمی‌شود که هر بار سبب تقویت وحدت و آگاهی بیشتر مسلمانان نسبت به سناریوهای شوم دشمنان شده است.

سید سعید محمد در ادامه بیان داشت: در چنین فضایی است که علمای بزرگ اسلام در طول سال‌های اخیر تلاش زیادی از خود نشان داده اند تا اتحاد و همبستگی میان مکاتب اسلامی از جمله شیعه و سنی حفظ شود. این علما با صدور فتاوای متعدد تلاش کرده اند هرگونه رفتار و موضعی را که علیه وحدت ملی و اسلامی باشد، حرام اعلام کنند و همه را از توجه به برخی موضوعات اختلافی که وحدت را هدف قرار می‌دهد، برحذر داشته‌اند.

او در نهایت تصریح کرد: دشمنان در حالی در مسیر  وحدت شکنی تلاش می کنند که برای آن ها شیعه و سنی معنا ندارد اما برای اینکه ملت های مسلمان دارای قدرت نشوند و نتوانند در برابر کشورهای دیگر قد علم کنند، می کوشند که در میان مسلمان اعم از بین شیعه و سنی و حتی میان خود فرقه‌های شیعه و سنی اختلاف بیندازند. از این رو نخبگان و علما این واقعیت را دریافته اند و در حال هوشیار ساختن ملت های مسلمان برای جلوگیری از افتادن آن ها در دام این نقشه های شوم هستند.
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: شیعه و سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۳۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سهم صنایع خلاق و دانش‌بنیان‌ها از سبد ایجاد کسب‌وکار‌ها و عدالت شغلی در همه دنیا و ایران به لحاظ گردش مالی و ایجاد و توسعه کسب‌وکار جزو بالاترین سهم محسوب می‌شود.

پیشرفت‌های شگرف علوم و فناوری سخت به شکوفایی اقتصادی جوامع منجرشد و البته همان‌طور که علوم و فناوری‌های سخت به شکل‌گیری و توسعه‌ی خانواده بزرگ صنایع سخت یا کارخانه‌ای منتهی می‌شوند، علوم و فناوری‌های نرم نیز صنایع نرم را شکل می‌بخشند؛ صنایعی که محصولات و خدمات حاصل از آن، افزایش کیفیت زندگی و تسهیل رابطه‌ی با محیط پیرامون کمک می‌کنند.

ارتباط صنایع سخت و صنایع نرم در ایجاد بسترشکوفایی در اقتصاد جوامع کمک می‌کند و این دو موضوع را می‌توان مکملی برای ارتقای دانش و فناوری به همراه توسعه کیفیت زندگی مردم دانست.

اثرگذاری نرم و اقتصاد اجتماعی

در همین زمینه مسعود حسنلو دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: ستاد فناوری‌های نرم و فرهنگی مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ایجاد هماهنگی و پیگیری بین دستگاه‌هایی است که در حوزه صنایع خلاق و فناوری‌های نرم در حال فعالیت هستند، وظیفه دارد.

وی ادامه داد: این ستاد در حال همکاری با بیش از ۲ هزار شرکت خلاق است که در حوزه دانش بنیان‌ها قرار می‌گیرند و همچنین ۴۰۰ شرکت دانش بنیان خلاق که در حال فعالیت هستند.

حسنلو تاکید کرد: در حوزه اثر گذاری نرم و اقتصاد اجتماعی اصولا تنها این شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق قادر به نقش آفرینی و اثرگذاری هستند. در حوزه بین الملل نیز ما مسئله‌ای که در حوزه ارائه تصویر اقتصادی و اجتماعی از کشور و دیپلماسی عمومی داریم با ابزار صنایع خلاق قابل حل است.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم تصریح کرد: اگر بخواهیم تکنولوژی و صنعتی را همراه با بسط فرهنگی به خارج از کشور ارایه و توسعه دهیم، بهترین و سریع‌ترین راه حل بهره گیری از توان همین شرکت‌های خلاق و دانش بنیان است.

دانش بنیان‌ها قابلیت ارائه تکنولوژی پیچیده و نوین را دارند

از سوی دیگر و در همین رابطه، آهنگربیگ معاون ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم نیز در تشریح فعالیت‌های دانش بنیان‌ها در توسعه فناوری نرم فرهنگی به خبرنگار آنا گفت: دانش بنیان‌ها با شیوه‌های مخصوص به خود در حال فعالیت و ارزیابی هستند و بیش از ۸ هزار دانش بنیان وارد توسعه فناوری‌های نرم شده اند.

وی ادامه داد: تا اسفند ماه سال گذشته بیش از ۲ هزار شرکت خلاق نیز به این صنعت پیوسته اند. شرکت‌های خلاق واحد‌هایی هستند که فناور و نوآور و فرهنگی هستند، اما شرکت‌های دانش بنیان با ایجاد فناوری‌های پیچیده و تکنولوژی‌های بسیار پیشرفته در حال کار هستند و از بسط فرهنگی کمتری برخوردارند.

آهنگر بیگ تصریح کرد: سطح فناوری و پیچیدگی محصولات دانش بنیان‌ها به شدت بالا بوده و از این حیث دارای برتری خاصی برای فعالیت در صنعت فناوری نرم فرهنگی هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • خیزش دانشجویان؛ حمایت حقوقی غرب از صهیونیست‌ها نتیجه معکوس داشت
  • مردم سیستان و بلوچستان به احدی اجازه تفرقه‌اندازی نمی‌دهند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • سیگار چه بلایی بر سر پوست می‌آورد؟
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • رئیسی: تحریم در ایران هرگز به نتیجه نرسید و پس از این هم نمی‌رسد
  •  مرگ یک سیاه‌پوست آمریکایی توسط پلیس اوهایو
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است