Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@02:39:27 GMT

اوکراین نیازمند راه حل است

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۳۷۹۶

اوکراین نیازمند راه حل است

پایگاه اینترنتی نشنال اینترست آمریکا در مطلبی با طرح این ادعا که در جنگ اوکراین بن بست ایجاد شده خواستار تمرکز کشورهای غربی بر مذاکرات برای پایان دادن به این جنگ شد.

به گزارش ایسنا، پایگاه نشنال اینترست آمریکا در این مطلب به قلم استیون سایمون که در دولتهای اسبق آمریکا در وزارت امور خارجه و شورای امنیت ملی کار کرده و هم اکنون کارشناس انستیتوی سیاستمداری مسئولانه کوئینسی است ادعا می‌کند: «هیچ یک از طرفهای جنگ روسیه و اوکراین نمی‌توانند به اهداف جنگی حداکثری خود دست یابند: روسیه نمی‌تواند کل اوکراین را تصرف کند و اوکراین هم  نمی‌تواند به صورت جامع نیروهای روس را از خاکش بیرون کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملکرد نظامی چشمگیر نیروهای اوکراینی این دیدگاه را تقویت کرده که دستیابی به یک پیروزی قاطع علیه روسیه برای این کشور امکان‌پذیر است. اما اوکراین شایستگی یک پیروزی به همراه بیرون راندن نیروهای روسیه از شرق خاکش را نداشته و این امری است که هر چه بیشتر غیرمحتمل می‌شود. این احتمال بیشتر است که دو طرف  به یک جنگ فرسایشی شدید رو بیاورند که به  شکلی خطرناک تنشها را تشدید کند. بر همین اساس، آمریکا و متحدانش باید اولویت را بر این بگذارند که آتش بس اجرا شده و نیروها جدا سازی شوند. آمریکا ابزار و تجربه لازم برای تحقق آن را دارد.»

نشنال اینترست در ادامه این مطلبش با تیتر "اوکراین نیازمند راه حلهاست نه جنگ بی پایان" نوشته است: «هیچ یک از طرفین نمی‌تواند اهداف جنگی حداکثری خود را برآورده کند: روسیه نمی‌تواند تمام اوکراین را فتح کند و اوکراین نمی‌تواند نیروهای روسیه را به طور همه جانبه از خاکش بیرون کند. هر کدام از طرفها همچنین به تضمینهای حداقلی نیاز دارند. اوکراین به تضمین‌ها از این جنبه نیاز دارد که روسیه به تلاش برای پاک کردن آن از روی نقشه ادامه ندهد در حالی که روسیه نیز به ناتو اجازه نخواهد داد در امتداد مرزش مستقر شود. اینها الزامات غیر منطقی نیستند. اوکراین یک کشور  مستقل به رسمیت شناخته شده در سطح بین‌المللی است. با وجود بهانه‌های نادرست ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، این کشش اوکراین به سمت غرب بوده که محرک این جنگ که منافع واقعی روسیه را دربرمی‌گیرد بوده است. هر دو کشور به تضمین‌های امنیتی نیاز دارند.

همچنین این فرض گسترده وجود دارد که از آنجایی که رهبران دو طرف جنگ (به ویژه پوتین) تمایلی به مذاکره ندارند، مذاکرات تنها می‌تواند از دل یک جنگ فرسایشی که اکنون در جریان است و در زمانی که نیروهای جنگی دو طرف خسته شده باشند بیرون بیاید. این دیدگاه در بردارنده راه‌حل موقت باثباتی برای یک دشمنی عمیق ژئوپلیتیکی ارائه نمی دهد. هر دو طرف نگرانی‌هایی جدی دارند که می تواند منجر به تشدید تنش در سطحی بالا و به نحوی سریع شود.»

نشنال اینترست در انتهای این مطلب اضافه می‌کند: «اوکراینی‌ها نگران هستند که حمایت اروپا از آنها ضعیف باشد. تأثیر پدیده "گازکتومی" روسیه بر اقتصاد و سیاست آلمان در زمستان امسال می‌تواند حمایت تا کنون نابرابر این کشور از اوکراین را تضعیف کند. اگر آلمانی‌ها از جمع اروپایی‌ها جدا شوند، اروپایی‌های دیگر نیز ممکن است رویه آن را دنبال کنند. اوکراین همچنین هزاران سرباز و شهروند خود را در حالی که زیرساخت هایش در حال تخریب است از دست می دهد. با وجود وعده عضویت در اتحادیه اروپا در آینده به اوکراین، اوکراینی‌ها احتمالاً گمان می‌کنند که هر چه این جنگ طولانی‌تر شود، بازسازی آن فرآیندی دلهره‌آورتر خواهد بود و تمایل اهداکننده‌های بالقوه برای پرداخت هزینه آن کاهش خواهد یافت.

در جنگ روسیه و اوکراین، به نظر می‌رسد هیچ یک از طرفین تمایلی به گفتگو با یکدیگر در این مرحله نداشته باشند. اما یکی از اهداف دیپلماسی، بررسی مقاصد دشمنان - و متحدان - در یک بحران است. انتقال تسلیحات می‌تواند برای تعیین صحنه کلیدی باشد. آمریکا و ناتو باید به اوکراین بفهمانند که اگر فرصت دیپلماتیکی وجود داشته باشد، انتظار دارند کی‌یف از آن استفاده کند و اگر این فرصت را استفاده نکنند می‌تواند شیر آب حمایتها را ببندند. برای روسیه نیز این پیام فرستاده می‌شود که از چنین فرصتی استفاده کند، در غیر این صورت اوکراینی ها تسلیحات بسیار بیشتری دریافت خواهند کرد.

این خوب و موثر است که آمریکا و متحدانش در ناتو به تسلیح اوکراین ادامه دهند. اما زمان آن فرا رسیده است که هر دو طرف را تشویق کنیم تا پیش از آنکه تشدید تنشها دیپلماسی را هر چه بیشتر از دسترس خارج کند، به بررسی احتمالات برای حصول یک راه حل سیاسی بپردازند. و تا زمانی که آمریکا و ناتو کمک نظامی به اوکراین را مشروبط به به تعامل سیاسی سازنده اوکراین نکنند، آنها فاقد اهرمی برای اقدام موثر در جهت حصول یک هدف باثبات خواهند بود.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین اوكراين روسيه پوتین حمله روسيه به اوكراين نشنال اینترست دو طرف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۳۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین

 

بین الملل تابناک: هفتصد و هشتاد و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

 

پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین

شبکه سی‌ان‌ان آمریکا در گزارشی از اوکراین نوشت، پیشروی نیروهای روسیه اکنون به صورت روزانه رخ می دهد و سرعت جدیدی را در روند جنگ اوکراین از زمان سقوط شهر صنعتی آودیوکا در ماه فوریه (بهمن) نشان می‌دهد.

 این رسانه آمریکایی به دستاوردهای بیشتر روسیه در دستکم سه منطقه از جبهه شرقی اوکراین توسط نیروهای روسیه اشاره کرد و مدعی شد که این پیشروی نیروهای روسیه، بار دیگر بر ضرورت نیاز کی‌یف به تسلیحات و مهمات آمریکا و دیگر متحدانش تاکید دارد.

این گزارش افزود، پیشروی های روسیه از چند صد متر قلمرو تا شاید حداکثر یک کیلومتر است، اما معمولا در چندین مکان به طور همزمان اتفاق می‌افتند.

یکی از تلاش های اصلی روسیه در منطقه دونتسک است و گزارش گروه نظارت اوکراین که به طور روزانه تغییرات را در خط مقدم جنگ رصد و به روز می کند، نیروهای روسی را نشان می‌دهد که در هشت مکان مختلف در امتداد ۲۰ تا ۲۵ کیلومتر خط مقدم جنگ در یک دوره ۲۴ ساعته به پیش می‌روند.

سی ان ان به نقل از وبلاگ نویسان نظامی روسی و اوکراینی گزارش داد که نیروهای روسی از یک مسیر آبی عبور کرده و شهرک های «سمنیوکا» و «بردیچی» را تحت کنترل درآورده اند. الکساندر سیرسکی، فرمانده ارتش اوکراین، روز یکشنبه در پستی در تلگرام این پیشروی نیروهای روسیه را تایید کرد و اظهار داشت که روسیه چهار تیپ را در این عملیات خود در این منطقه مستقر کرده است.

بر اساس گزارش سی ان ان، چند کیلومتر آن طرف تر در شمال، منطقه «سولووی» نیز اکنون در دست روس‌ها گزارش شده است و وضعیت سکونتگاه کوچک «کرامیک» نیز تا حدی به همین منوال است.

میروشنیکوف (r Myroshnykov) وبلاگ نویس نظامی اوکراینی نوشت: عقب نشینی در منطقه عملیاتی دونتسک ادامه دارد.

در جنوب، نیروهای روسی در شهر صنعتی کراسنوگریوکا (Krasnohorivka) پیشروی کرده و از جنوب و شرق وارد می شوند.

سی ان ان در بخشی از گزارش خود آورده است: در مناطق دیگری و در حدود ۱۸۰ کیلومتری به سمت شمال، نیروهای روسیه اولین موفقیت های خود را در طول تقریباً سه ماه گذشته در امتداد بخشی از خط مقدم جنگ که به منطقه خارکیف می رسد، به دست آورده اند.

سخنگوی ارتش اوکراین، نیروهای روسی در این منطقه را به‌طور قابل‌ ملاحظه ای فعال ‌تر از روز گذشته توصیف کرده است.

بسیاری از تحلیلگران غربی و مقامات اوکراینی سرعت پیشروی های اخیر روسیه را پیش درامدی برای حمله بزرگتری در بهار امسال قلمداد می کنند.

همچنین تصور می شود که مسکو قصد دارد از برتری خود در مهمات قبل از رسیدن سلاح های آمریکایی به خط مقدم جنگ بهره بگیرد. مجوز کمک نظامی آمریکا به اوکراین بعد از شش ماه بن بست سیاسی هفته گذشته صادر شد.

موسسه آمریکایی مطالعات جنگ (ISW) براورد کرده که اوکراین با شکست های بیشتری مواجه است.

این موسسه پیش بینی کرد که نیروهای روسیه احتمالا دستاوردهای تاکتیکی مهمی را در هفته های آینده و تا زمانی که اوکراین منتظر سلاح های آمریکا است کسب خواهند کرد.

کره شمالی: آمریکا نمی‌تواند روسیه را شکست دهد

وزارت دفاع کره شمالی از انتقال مخفیانه موشک‌های دوربرد آمریکایی به اوکراین انتقاد و تاکید کرد که ایالات متحده نمی‌تواند روسیه را شکست دهد.

 خبرگزاری مرکزی کره بامداد دوشنبه به نقل از یک بیانیه وزارت دفاع ملی کره شمالی اعلام کرد: آمریکا با انتقال مخفیانه موشک‌های دوربرد به اوکراین موجب نگرانی جامعه بین‌المللی شده است.

این بیانیه افزود: آمریکا هرگز و با هیچگونه حمایت نظامی و تسلیحاتی نمی‌تواند مردم و ارتش قهرمان روسیه را شکست دهد.

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید، ارسال موشک های دوربرد موسوم به (ATACMS) به اوکراین را تایید کرد و گفت: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در فوریه به تیم خود دستور داد تا تعداد قابل توجهی از این موشک را در اختیار اوکراین بگذارد.

این در حالی است که واشنگتن و کی‌یف ادعا کرده‌اند که روسیه در حمله به اوکراین از موشک‌های کره شمالی استفاده کرده است. کره‌جنوبی نیز مدعی شده که کره شمالی در ازای دریافت مواد غذایی و دیگر ملزومات از روسیه، به مسکو مهمات و تسلیحات می‌دهد.

مقام‌های کره جنوبی همچنین در ماه نوامبر مدعی شدند که ممکن است کره شمالی موشک‌های بالستیک کوتاه برد، خمپاره موشک‌های ضدتانک و ضدهوایی به روسیه داده باشد.

«ایوان ژلوخووتسف» رئیس اداره اول آسیا در وزارت خارجه روسیه جمعه گفت: ما از کیم جونگ اون (رهبر کره شمالی) و تمام مردم کره به دلیل حمایت بی‌قید و شرط خود از عملیات نظامی ویژه در اوکراین و ایمان آنها به پیروزی ما بر دشمن مشترک تشکر می‌کنیم.

این دیپلمات روس تاکید کرد: مناسبات سنتی دوستانه و همکاری جامع میان دو کشور به سطح بی‌سابقه‌ای ارتقا یافته و توسعه آن همچنان ادامه دارد.

از سوی دیگر، «سین هونگ چول» سفیر کره شمالی در مسکو تاکید کرد که از اقدام روسیه در دفاع از حاکمیت و امنیت خود حمایت می‌کند.

به دنبال سفر ماه سپتامبر کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به روسیه، کشورهای غربی و متحدان آنها نسبت به تقویت همکاری‌های نظامی مسکو و پیونگ‌یانگ ابراز نگرانی کردند.

کی یف خواستار افزایش حمایت غرب از اوکراین در زمینه دفاع هوایی شد

ویتالی کلیچکو، شهردار کی یف با بیان این که کشورش در حوزه سیستم دفاع هوایی با کمبود مواجه است، خواستار افزایش حمایت غرب از سامانه دفاع هوایی اوکراین شد.

کلیچکو  قهرمان سنگین وزن سابق بوکس جهان در مصاحبه با گروه رسانه ای فونکه (Funke ) آلمان گفت: کی یف باید بتواند پهپادها و موشک ها را در مسیر رسیدن به شهر ساقط کند.

شهردار کی ف با قدردانی از آلمان برای تامین سامانه IRIS-T تاکید کرد: ما به حمایت بیشتر پدافند هوایی در کی یف و همچنین اودسا، دنیپر و خارکف نیاز داریم.

کلیچکو در پاسخ به این سوال که آیا آلمان باید برای یک جریان جدید پناهجویان از اوکراین آماده شود، گفت: "من فکر نمی کنم اینطور باشد، مایلم از برلین برای پذیرش بیش از یک میلیون پناهنده از اوکراین تشکر کنم.

به گفته وی، پس از پایان درگیری، بازگشت اوکراینی‌ها مشکل بزرگی خواهد بود و برای این بازگشت چندین پیش نیاز بسیار مهم وجود دارد: باید صلح وجود داشته باشد، مردم به شغل، دستمزد خوب و کیفیت زندگی نیاز دارند، اقتصاد باید دوباره خوب عمل کند.

پیش از این، ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین گفته بود که کی یف به هفت سامانه موشکی ضد هوایی پاتریوت دیگر برای مقابله مؤثر با روسیه نیاز دارد.

فایننشال تایمز به نقل از منابع ناشناس گزارش داد، یونان و اسپانیا تحت فشار شدید سایر اعضای اتحادیه اروپا و ناتو هستند تا سیستم‌های دفاع هوایی بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهند.

در اوایل آوریل، مجله بریتانیایی اکونومیست به نقل از منابع خود نوشت که نیروهای روسی چندین سامانه پاتریوت را که توسط ایالات متحده به اوکراین عرضه شده بود، منهدم کردند.

 

 

 

دیگر خبرها

  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • اوکراین تانک‌های آبرامرز آمریکا را از میدان جنگ خارج می‌کند
  • حمله گسترده روسیه به زیرساخت های انرژی اوکراین در سه منطقه
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • زلنسکی باز هم ساز کمک کوک کرد
  • روسیه تسلیحات غربی را قبل از تحویل به ارتش اوکراین نابود می‌کند
  • اوکراین| کی‌یف به صلاح خود از موشک‌های دوربرد استفاده می‌کند
  • روزنامه‌ای آلمانی دلیل امتناع اوکراین از صلح با روسیه را فاش کرد