Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود طاهر زاده روز یکشنبه در شورای آموزش و پرورش گراش اظهار داشت: وجود برخی مشکلات و کمبودهای اعتباری و امکانات و زیرساخت های آموزشی نمی توان و نباید مانع تحصیل دانش آموزان در هیچ نقطه ای از این شهرستان به ویژه در مناطق روستایی شود.

رفع مشکلات آموزشی نباید محدود به شهر شود، بسیاری از استعدادهای دانش آموزی در روستاها وجود دارد که نیازمند تقویت زیرساخت ها و توسعه همه جانبه این نهاد مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر ضرورت نگاه برنامه محور، تحول گرایانه و توسعه ای برای  رفع مشکلات آموزشی در روستاها و مناطق محروم و کم برخوردار شهرستان تاکید کرد و گفت: باید نگاه آموزش و پرورش همواره بر برقراری عدالت آموزشی و پرهیز از هر گونه تبعیض باشد.

فرماندار گراش گفت: دولت سیزدهم با تمام توان پای رفع مشکلات آموزش و پرورش ایستاده است و از برنامه‌های بنیادین و توسعه محور در این حوزه حمایت می‌کند.

طاهرزاده توجه به پژوهش با رویکرد و نگاه توسعه مدارانه در آموزش و پرورش گراش را یادآور شد و گفت: نگاه کلان به پژوهش نیاز امروز جامعه است.

فرماندار گراش همچنین آموزش و پرورش را پرچمدار و محور توسعه شهرستان  دانست و گفت: آینده و توسعه هر جامعه به طور مستقیم وابسته به نوع تربیت افراد آن جامعه است، لذا نقش آموزش و پرورش در تربیت و پایه گذاری جامعه انسانی بسیار مهم و اثرگذار می باشد.

طاهرزاده با بیان اینکه رفع مشکلات آموزش و پرورش در گراش نیازمند عزم جدی و همگانی است، تصریح کرد: حل مشکلات آموزش و پرورش باید به صورت ریشه ای حل شود و اگر خواهان جامعه پویا و کارآمد هستیم باید رفع مسائل و نیازهای این حوزه در اولویت باشد.

وی با بیان اینکه شورای آموزش و پرورش با بهره گیری از خرد جمعی و ظرفیت های محلی و منطقه ای به ارتقای کمی و کیفی مدارس کمک شایانی می کند، گفت: شورای آموزش و پرورش زیربنای سایر بخش‌هاست و نقش شاکله در توسعه و پیشرفت و غنی سازی نیروی انسانی کارآمد و توانمند را دارد.

طاهرزاده با اشاره به بازنگری در مصوبات آموزش و پرورش و نگاه ویژه به بخش های نرم افزاری، افزود: نیاز است مصوبات شورای آموزش و پرورش ضمن تصمیم سازی و تصمیم گیری، گره گشای فعالیت های پیش روی نظام تعلیم و تربیت باشد و در حال حاضر کارهای سخت افزاری خوبی در گراش به همت دولت و مشارکت فعالانه خیرین عزیز صورت گرفته است اما نیاز است در بخش نرم افزاری ورود کنیم و در این حوزه نیز سرمایه گذاری شود.

طاهرزاده زاده با اشاره به نقش خیرین مدرسه ساز در توسعه علمی جامعه و رفع کمبودها و نیازهای آموزش و پرورش، گفت: خیران مدرسه ‌ساز با نیت خیرخواهانه خود و با ساخت و تجهیز مدارس، بخشی از مشکلات موجود آموزش و پرورش را رفع می‌کنند و هم اینک مشارکت خوب خیرین در گراش و در این حوزه زبانزد عام و خاص شده است.

وی با اشاره به تکمیل مرکز آموزش‌های فنی حرفه ‌ای در گراش در آینده ای نزدیک و در هفته دولت نیز گفت: این طرح هم اینک در فاز نخست و با همت خیرین و هزینه ای افزون بر ۷۰ میلیارد ریال با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۶ درصد در حال اجرا و بهره برداری است.

وی افزود: با توجه به رایزنی های انجام شده با تجهیز و تامین امکانات در آینده ای نزدیک مورد بهره برداری قرار می گیرد که می تواند باعث تحولات چشمگیر آموزشی و همچنین توسعه مهارت های فنی و حرفه ای در منطقه شود.

حجت الاسلام سید محمد باقر بخشایش پور امام جمعه گراش هم در این نشست راهکار توسعه همه جانبه کشور را توجه به آموزش و پرورش در ابعاد گوناگون عنوان کرد و افزود: اهتمام به این نهاد مهم علمی، آموزشی و تربیتی بدون شک کشور را در مسیر پیشرفت و شکوفایی قرار می‌دهد. 

وی گفت: فضای سالم تربیتی در آموزش و پرورش نیاز امروز جامعه است و باید به این موضوع اهتمام ویژه داشت.

محمد علی فرجی مدیر آموزش و پرورش گراش هم خواستار حضور موثر اعضا در جلسات شورای آموزش و پرورش شد و گفت: شورای آموزش و پرورش با تصمیم های مهم و راهبردی به رشد و توسعه تعلیم و تربیت این شهرستان کمک می‌کند و اعضا باید حضور موثر در این جلسات داشته باشند

همچنین در این نشست موضوعات مختلفی شامل تعیین نرخ کلاس های تقویتی، ساماندهی اتباع و مهاجران خارجی، وصول بدهی ادارات به آموزش و پرورش، درخواست شهرداری برای  تغییر کاربری مدارس، ساماندهی و رفع مشکل سرویس مدارس، زیبا سازی و فضا سازی در مدارس و پیگیری ساخت مسکن فرهنگیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

شهرستان گراش در فاصله حدود ۳۶۵ کیلومتری شیراز وقع است.

برچسب‌ها مدارس گراش لارستان دولت سیزدهم دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس گراش لارستان مدارس گراش لارستان دولت سیزدهم دانش آموزان شورای آموزش و پرورش رفع مشکلات آموزش آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۵۳۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی

به گزارش خبرنگار مهر، سید جمال وزیری در نشست خبری ظهر دوشنبه خود با حضور رسانه ها به میزبانی آموزش و پرورش استان سمنان، ضمن اشاره به توسعه ظرفیت های آموزشی و ورزش مدارس در استان طی دولت سیزدهم، تاکید کرد: توسعه کیفی و کمی زیرساخت ها در مدارس استان سمنان در زمره برنامه های دولت سیزدهم بوده است.

وی از افتتاح ۱۴ زمین چمن مصنوعی در استان سمنان خبر داد و افزود: سرانه فضاهای ورزشی استان سمنان به ازای هر دانش آموز ۶۱ سانتی متر مربع است در حالی که در بهترین حالت این شاخص تا سال های قبل ۴۶ سانتی متر مربع بود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از توزیع شیر رایگان در مدارس استان برای نخستین بار و در راستای طرح ارتقای سلامت خبر داد و ابراز کرد: شیر به همت دولت سیزدهم در ۴۰۰ آموزشگاه ابتدایی دولتی استان توزیع می شود.

وزیری با اشاره به اینکه افتتاح «کانون یاریگران» برای نخستین بار در کشور و در استان سمنان یکی دیگر از دستاوردهای دولت سیزدهم در این استان است، گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به خصوص مواد مخدر و اجرای برنامه های با نشاط و مشاوره ای در زمره فعالیت های این مرکز است.

وی از توسعه متوازن رشته‌های تحصیلی فنی و حرفه‌ای و کار دانش به عنوان دیگر رویکرد و دستاورد آموزش و پرورش در دو سال اخیر یاد کرد و بیان داشت: استان سمنان در شاخص توسعه متوازن رشته های فنی که نیاز امروز کشورمان نیز برای تربیت نیروی کار محسوب می شود، در زمره پنج استان برتر ایران است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن اشاره به توجه به رشته های فنی و کار دانش به عنوان یکی از راهبرد های این اداره کل، تاکید کرد: ۱۷ هزار دانش آموز در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تحصیل می کنند.

وزیری با بیان اینکه ارتقای زیرساخت های مورد نیاز کیفیت بخشی آموزش در مدارس استان سمنان از دیگر اقدامات اداره کل است، گفت: در اتصال مدارس به شبکه فیبرنوری خوشبختانه مدارس استان سمنان توانسته اند رتبه اول کشور را کسب کنند.

وی با بیان اینکه در کنار این مسائل به رویکرد های دینی، تربیتی و معنوی دانش آموزان استان سمنان نیز تاکید فراوانی شده است، بیان کرد: ۹۵۰ اردوی تربیتی برای دانش آموزان استان طی سال تحصیلی جاری برگزار شده و مورد استقبال خوب دانش آموزان و خانواده ها هم قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در ادامه از صدور مجوزها برای مولدسازی ۶۱ ملک این اداره کل در قالب واگذاری ساختمان های دولتی و طرح مولد سازی خبر داد و بیان کرد: میزان مولدسازی که برای آموزش و پرورش از سوی سازمان برنامه و بودجه مشخص شده بود ۳۷۵ میلیارد تومان بود که بیش از این میزان هم در مقوله مولد سازی استان محقق می گردد.

وزیری در ادامه به برنامه های هفته معلم نیز در استان سمنان اشاره کرد و گفت: تقدیر از یک هزار معلم در یک هزار مدرسه استان سمنان یکی از محوری ترین برنامه های هفته معلم در سراسر استان محسوب می شود.

وی با بیان اینکه انتخاب ۳۳ معلم برتر در ۳۳ حوزه آموزش و پرورش استان سمنان برای تقدیر از آنها دیگر برنامه هفته معلم در استان است، افزود: سه معلم استانی نیز برای تقدیر در سطح کشور، طی این هفته انتخاب خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان از غبارروبی گلزارهای شهدا در سراسر استان با حضور معلمان و دانش آموزان خبر داد و ابراز کرد: در این هفته برنامه هایی مانند دیدار با خانواده‌های شهدای معلم و دانش‌آموز و حضور در نماز جمعه نیز برنامه ریزی شده است.

وزیری از اجرای برنامه‌های ورزشی و مسابقات فرهنگی و هنری، نمایشگاه ها و رویداد های علمی و آموزشی و تربیتی در هفته معلم در سراسر استان خبر داد و بیان کرد: نواختن «زنگ سپاس معلم» آغازگر برنامه های هفته معلم در استان است.

کد خبر 6092270

دیگر خبرها

  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • معلمان معمار آینده نظام هستند
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله نخست کشور است
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند