Web Analytics Made Easy - Statcounter

موج هفتم کرونا در حال پیشروی است و ۳۰ استان کشور در هفته ۱۲۷ همه‌گیری کرونا افزایش بارز موارد بستری را گزارش کرده‌اند. همچنین در این بازه زمانی، در ۲۳ استان هم موارد فوت ناشی از کووید ۱۹ روندی صعودی داشته است.

به گزارش برنا؛ تعداد شهرهای با وضعیت قرمز کرونایی مجددا افزایش یافته و از ۵۷ شهر قرمز به ۱۲۰ شهر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تعداد شهرهای با وضعیت نارنجی از ۸۶ به ۱۱۲ شهر افزایش یافته است و گویا موج هفتم کرونا به تدریج دارد زنگ خطرش را بلندتر به گوش می‌رساند.

در عین حال تعداد شهرهای با وضعیت زرد از ۱۹۹ به ۱۶۶ و تعداد شهرهای با وضعیت آبی از ۱۰۶ به ۵۰ شهر کاهش یافته‌اند. بر این اساس شهرهای پرخطر کرونایی در حال افزایش‌اند؛ افزایشی که این بار با غلبه دو زیرسویه اُمیکرون یعنی BA۴ و BA۵ خودش را نشان می‌دهد.

موج هفتم و افزایش سریع بستری و فوت 

در حال حاضر زیرسویه‌های اُمیکرون در کشور غالب شدند و موج هفتم بیماری کووید ۱۹ اثرش را بر افزایش موارد ابتلا، بستری و متاسفانه مرگ‌ومیر گذاشته است؛ به طوری که تعداد موارد روزانه ابتلا به کرونا پنج رقمی شده و میزان فوت نیز متاسفانه از صفر و یک هفته‌های اخیر، دو رقمی شده و به ۴۰ تا ۵۰ درصد رسیده است و همچنان بیم سه رقمی شدن فوتی‌ها وجود دارد.  

مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نیز اعلام کرد که  فوتی‌های بیماران کرونا از ۶۹ مورد در هفته آخر تیرماه به ۲۰۴ مورد در هفته اول مرداد ماه رسیده و بستری‌های کرونا نیز نسبت به هفته آخر تیرماه از ۴۱۱۹ نفر به ۷۳۷۶ نفر و تعداد بیماران سرپایی نیز از ۲۸ هزار و ۶۱۷ نفر به ۴۶ هزار و ۱۷۱ افزایش یافته است.

وضعیت هفتگی کرونا در کشور

بر این اساس بررسی هفتگی وضعیت موجود کرونا در کشور در هفته اول مرداد ماه ۱۴۰۱ مصادف با هفته ۱۲۷ همه‌گیری در کشور، نشان می‌دهد که تعداد موارد سرپایی مثبت شناسایی شده در هفته اخیر ۴۶۱۷۱ نفر، تعداد موارد بستری جدید ۷۳۷۶ نفر و تعداد موارد فوتی جدید ۲۰۴ نفر بوده است.  

وضعیت کرونا در تهران

در استان تهران نیز تعداد موارد سرپایی مثبت شناسایی شده در هفته اخیر، ۲۱۷۴ نفر، تعداد موارد بستری جدید ۱۰۷۱ نفر و تعداد موارد فوتی تهران در هفته اخیر ۳۶ نفر بوده است.

کدام استان‌ها افزایش موارد بستری و فوتی‌ را داشته‌اند؟

در عین حال بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در هفته اخیر مصادف با هفته ۱۲۷ همه‌گیری در کشور، استان‌های چهارمحال و بختیاری، کرمان، قم، خراسان جنوبی، یزد، مازندران، خراسان شمالی، لرستان، گیلان، گلستان، سمنان، مرکزی، ایلام، آذربایجان شرقی، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، اصفهان، همدان، قزوین، البرز، خوزستان، آذربایجان غربی، کرمانشاه، فارس، زنجان، کردستان، اردبیل،  کهگیلویه و بویر احمد و سیستان و بلوچستان افزایش بارز بستری را داشته‌اند.

افزایش فوت نیز در استان‌های چهارمحال و بختیاری، کرمان، قم، خراسان جنوبی، یزد، مازندارن، خراسان شمالی، گیلان، گلستان، سمنان، هرمزگان، فارس، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، بوشهر، همدان، قزوین، البرز، خوزستان و زنجان، اردبیل، خراسان رضوی و تهران گزارش شده است.

بنابراین طبق اعلام وزارت بهداشت، در هفته اخیر، افزایش بارز بیماران بستری در ۳۰ استان کشور گزارش شده است.

همچنین افزایش موارد متوفی کووید ۱۹ در ۲۳ استان کشور و ایستایی موارد فوت در هشت استان گزارش شده است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا تعداد شهرهای با وضعیت هفته اخیر موارد بستری تعداد موارد استان کشور موارد فوت موج هفتم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۵۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه فراق از تحصیل

  این تعداد بنا به گزارش مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۱ به تعداد ۹۳۰ هزار دانش‌آموز رسیده است. در همین گزارش اشاره شده ‌یکی از معضلات اصلی در مواجهه با این مسأله، فقدان آمار جامع و شفاف از دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و شرایط فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آنان است.به همین دلیل گمانه‌زنی و فرضیه‌پردازی درباره علت‌های پدیده بازماندگی از تحصیل همچنان ادامه دارد. برخی تفاوت بازماندگی از تحصیل در میان دختر و پسر را قابل توجه نمی‌دانند، در حالی‌که عده‌ای  آن را مؤثر می‌دانند و بعضی‌ها نیز عوامل آن را بسته به منطقه، جنس، مقطع تحصیلی و... متنوع می‌دانند. مثلا ممکن است در یک منطقه فرهنگ طایفه‌گرایی و نگاه‌های جنسیتی باعث بازماندگی از تحصیل شده باشد اما در منطقه‌ای دیگر وضعیت اقتصادی و چند‌زبانه‌بودن کودک در بازماندنش از تحصیل مؤثر باشد. در مطالعات مربوط به بازماندگی از تحصیل، معمولا از دو پدیده «بازماندن از تحصیل» و «ترک‌تحصیل» برای کسانی که در سن تحصیل قرار دارند(جمعیت لازم‌التعلیم) صحبت می‌شود. برای هر دو پدیده نیز در یک دهه اخیر آمار گوناگونی ارائه شده‌است. به‌‌عنوان نمونه برای «بازماندن از تحصیل» در۱۰سال اخیر به اعداد متنوعی از صدهاهزار تا چندمیلیون نفر اشاره شده است. بخشی از این گوناگونی در آمار ناشی از شیوه محاسبه سن در جمعیت لازم‌التعلیم است. مقایسه سرشماری‌های اخیر نشان می‌دهد که بازماندگی از تحصیل در نیمه دوم دهه۸۰و نیمه اول دهه۹۰ روندی نزولی داشته است اما چنانچه از مطالعات اخیر مانند گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس بر‌می‌آید احتمالا در نیمه دوم دهه‌۹۰ و سال‌های بعد از آن، تغییر جهت داده و روند افزایشی پیدا کرده است. همین مسأله یک‌بار دیگر پژوهشگران را به جست‌وجو برای پی‌بردن به عوامل و زمینه‌های مؤثر در بروز آن فراخوانده است.

دیگر خبرها

  • قصه فراق از تحصیل
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • افزایش فرزندآوری در مادران ۲۰ تا ۲۴ سال | روند صعودی زایمان فرزند چهارم و پنجم
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  •  افزایش حدود ۱۴۰۰ تایی اتوبوس‌های پایتخت در ۳۲ ماه اخیر/ ۲۵ میلیون یورو به نفع ایران عمل کردیم
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال