Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@19:56:14 GMT

فرمانده‌ای که در راه حرم «سَر» داد

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۶۱۳۶

فرمانده‌ای که در راه حرم «سَر» داد

«ذبح» انسان رازی سَر به مهر باقی‌مانده است؛ رازی که با هر جنگ وسیله‌ای در دست جلادان و دشمنانِ جبهه حق می‌شود. رازی که همچون تبر بر پیکر درختی تنومند زده می‌شود تا آن را بخشکاند اما غافل از اینکه هر زخم جوانه‌ای می‌شود که پیچک‌وار گریبان دشمن را می‌گیرد تا از نفس بیفتد و نابود شود.

به گزارش ایران اکونومیست، از زمان حضرت یحیی (ع) تا حسین بن علی (ع) در سال ۶۱ هجری یا جنایت‌های کومله و دموکرات و زخمی که منافقین و ضد انقلاب بر تن مدافعان میهن باقی گذاشته‌اند؛ «ذبح» انسان رازی سر به مهر باقی‌مانده است؛ رازی که با هر جنگ آلت قتلی در دست جلادان و دشمنانِ جبهه حق می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رازی که همچون تبر بر پیکر درختی تنومند زده می‌شود تا آن را بخشکاند اما غافل از اینکه هر زخم جوانه‌ای می‌شود که پیچک‌وار گریبان دشمن را می‌گیرد تا از نفس بیفتد و نابود شود.

تاریخ گواه آن است که جلادان همواره با کشتار در پی قوام حکومت خویش بوه‌اند. نمونه زنده و به روز آن رفتارهای ناجوانمردانه گروه تروریستی داعش است. اعضای این گروه آن‌چنان از اصل انسانی خود دور شده‌اند که با توحشی حیوانی انسان‌های بی‌گناه را از دم تیغ خود می‌گذرانند.

از آغاز تحرکات گروه تروریستی داعش در منطقه، سردار «عبدالله اسکندری»  از جمله فرماندهانی بود که تیزیِ تیغِ جنگِ تروریست‌هایِ داعش، او را بی‌سر کرد. روایت شهادت  این فرمانده سر دراز دارد.

سرانجام پس از گذشت هشت سال از شهادت شهید عبدالله اسکندری پیکر او به همراه چند شهید مدافع حرم دیگر به میهن بازگشته است. به همین مناسبت مروری بر زندگی این فرمانده داریم.

سردارشهید اسکندری در کنار امیر سرتیپ پوردستان

شهید عبدالله اسکندری از جمله فرماندهان دوران دفاع مقدس است که با آغاز تحرکات داعش، به عنوان مستشار نظامی به کشور سوریه رفت و ششم خردادماه سال ۱۳۹۳ به همراه رزمندگان مقاومت اسلامی در دفاع از حرم مطهر حضرت زینب کبری(س) و مقدسات مسلمانان به درجه رفیع شهادت نائل آمد. سردار اسکندری از مدافعان حرم در سوریه و رئیس سابق بنیاد شهید استان فارس بود.

واکنش فرزندان شهید اسکندری به شیوه شهادت پدرشان توسط داعش

 

پیکر او پس از شهادت به دست گروه‌های تروریستی افتاد و جلادی به نام «ابوجعفر» که از فرماندهان این گروه‌ها بود سر از تن بی‌جانش جدا و تصاویر آن را در حالی که بر نیزه رفته بود در فضای مجازی منتشر کرد. البته طولی نکشید که وعده خدا محقق شد و با کشته شدن ابوجعفر به دست ارتش سوریه، این بار تصویر لاشه او بود که در معرض دید جهانیان قرار گرفت و دل همه دوست‌داران شهید را شاد کرد.

اعظم سالاری همسر این شهید روایت می‌کند: آخرین جمله ایشان را همیشه به یاد دارم، در همان تماس آخر به من گفت تصدقت شوم برایم دعا کن، اتفاقاً همرزمانش هم خندیدند. من با خنده گفتم: دوستانت می‌خندند! گفت: اشکال ندارد بگذار بخندند. آخرین جمله ایشان به من همین بود؛«تصدقت شوم برایم دعا کن.»

حاج عبدالله سال ۱۳۵۸ وارد سپاه شد و در کردستان و مریوان حاضر بود. اولین حضور ایشان در جبهه سوسنگرد بود. همسرم همرزم سردار جاویدالاثر حاج احمد متوسلیان بود. سردار اسکندری در مدت حضورشان در جبهه‌ها، تک‌تیرانداز، تیربارچی، نیروی اطلاعات و شناسایی و غیره بود. در عملیات خیبر، فرمانده سپاه «لار» بود. در عملیات «بدر» جانشین فرمانده گردان، در والفجر ۸ جانشین رئیس ستاد تیپ الهادی و در عملیات‌های کربلای ۱، ۳، ۴، ۵ و ۸ رئیس ستاد تیپ الهادی بود. شهید در عملیات والفجر ۱۰ جانشین تیپ مهندسی و در عملیات بیت‌المقدس۴ فرماندهی تیپ مهندسی را بر عهده داشت. از دیگر مسئولیت‌های حاجی، فرماندهی مهندسی رزمی ۴۶ امام هادی (ع)، فرماندهی تیپ ۴۶ امام هادی(ع)، فرماندهی مهندسی رزمی قرارگاه مدینه منوره، فرماندهی مهندسی تیپ ۴۲ قدر و فرماندهی مهندسی رزمی جبهه مقاومت بود. همسرم در عرصه‌های سازندگی هم فعالیت داشت که در احداث سد کرخه، احداث جاده نیریز در استان فارس، طرح توسعه نیشکر، اجرای طرح‌های سد و بسیاری دیگر از فعالیت‌های جهادی سهیم بود. طی سال‌های جنگ نیز کمتر فرصت می‌کرد به ما سربزند و مرتب در مناطق عملیاتی بودند.

همچنین فرزند شهید عبدالله اسکندری توضیح می‌دهد: بعد از شهادت پدر پیکر ایشان به ما بازگردانده نشد. اما صحبت‌هایی بود که با مبادله اسیر، یا پرداخت هزینه‌ای بتوانیم پیکر پدر را بازپس بگیریم. اما ما به مادرمان گفتیم که مادر جان به کسانی که می‌خواهند پیکر پدر را بازگردانند، بگویید ما راضی نیستیم که یک ریالی از پول بیت‌المال صرف این گروه( گروه‌های تروریستی داعش) خبیث شود. حتی یک اسیر هم نباید آزاد شود. پدر رفته بود تا آنها را به درک واصل کند. ما برای آنچه در راه خدا داده‌ایم، توقعی نداریم و حاضر نیستیم که به ازای پیکر پدرمان ریالی از بیت‌المال هزینه شود. زیرا هر اقدامی کمک به آنها محسوب می‌شود.

روز دوزادهم بهمن ماه ۱۳۹۶ با حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و جمعی از فرماندهان سپاه فجر فارس و خانواده‌ی سردار شهید عبدالله اسکندری، از مقبره‌ی سردار بی‌سر مدافع حرم در شیراز رونمایی شد. مقبره یادبود سردار شهید عبدالله اسکندری، در کنار مزار شهید عباس دوران،‌ در محل گلزار شهدای شیراز احداث شده است.

اواخر این هفته هم تهرانی‌ها میزبان پیکر سردار شهید اسکندری هستند. پیکر این فرمانده، سپس به شهر شیراز منتقل خواهد شد. بعد از آن پیکر شهید اسکندری روز عاشورا در شیراز تشییع خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: محرم ، دفاع مقدس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: محرم دفاع مقدس شهید عبدالله اسکندری فرماندهی مهندسی شهید اسکندری سردار شهید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۶۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفحص پیکر پاک شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» پس از ۴۱ سال

ایسنا/ایلام پیکر پاک شهید والامقام «محمدشفیع فیضی‌زاده» پس ۴۱ سال تفحص شد.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) اظهار کرد: پیکر پاک و مطهر شهید والامقام «محمدشفیع فیضی‌زاده»  از شهدای  ایلام بعد از ۴۱ سال غربت و دوری تفحص شد.
سردار جمال شاکرمی با اعلام این خبر امروز دوشنبه دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، در منزل شهید فیضی‌زاده گفت: شهید محمد شفیع فیضی زاده فرزند جاسم  در سال ۱۳۲۷در روستای چشمه پهن بخش کارزان شهرستان سیروان متولد شد.

وی افزود: این شهید عزیز با آغاز دوران جنگ تحمیلی از طرف سپاه به جبهه اعزام و در عملیات والفجر ۳ در مهران در تاریخ ۱۳۶۲/۵/۸ بر اثر اصابت ترکش و گلوله مستقیم دشمن به شهادت رسید.

خبر تفحص پیکر پاک این شهید توسط فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی استان به اطلاع خانواده شهید رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • شناسایی پیکر مطهر شهید جهانگیر بیات پس از ۴۱ سال
  • دلنوشته فرمانده اسبق سپاه امیرالمومنین (ع) همزمان با تفحص پیکر شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده»
  • ادای احترام جانشین رئیس گروه مشاورین نظامی فرمانده معظم کل قوا به شهدای هویزه
  • رفسنجان به عطر شهید گمنام دیگری عطرآگین می‌شود 
  • از شجاعت سردارحمیدرضا هاشمی تا راه‌اندازی نخستین گرمخانه توسط گروه جهادی شهید
  • تفحص پیکر پاک شهید «محمدشفیع فیضی‌زاده» پس از ۴۱ سال
  • هدیه ویژه فرمانده سپاه تهران به فرمانده کل ارتش
  • پیکر ۵ شهید دفاع مقدس در منطقه عملیاتی والفجر یک تفحص شد
  • کشف پیکر مطهر ۸ شهید دوران دفاع مقدس در شلمچه +فیلم