Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها از تعیین سن و مدرک تحصیلی و سوابق اجرایی کاندیداها برای تصدی پست شهرداری در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

علی حدادی درگفت وگو با ایران اکونومیست، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها، بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات شوراهای اسلامی کشور با حضور کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی ربط مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسات قبل کلیات این طرح به تصویب اعضای کمیسیون رسیده بود و بخشی از اصلاح قانون انتخابات شوراها نیز انجام شده بود. اما بخشی که مربوط به الگوی انتخاب شهرداران بود به کارگروه ارجاع شد تا مورد بررسی بیشتر قرارگیرد.

وی در ادامه اظهار کرد: در نشست امروز کمیسیون بحث انتخاب شهرداران مورد بررسی قرار گرفت و مصوباتی در خصوص آن داشتیم. تعیین سن و مدرک تحصیلی برای کاندیداهای تصدی پست شهرداری یکی از مواردی بود که در جلسه امروز کمیسیون به تصویب رسید. بر اساس مصوبه کمیسیون کاندیداهای شهرداری برای شهرهای زیر یک میلیون نفر جمعیت باید ۳۰ سال سن تمام و برای شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر باید ۳۵ سال سن تمام داشته باشند همچنین این کاندیداها برای شهرهای زیر یک میلیون نفر باید دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و برای شهرهای بالای یک میلیون نفر باید دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند.

نماینده مردم طالقان، ساوجبلاغ، نظرآباد و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تعیین سوابق اجرایی برای داوطلبان تصدی پست شهرداری از دیگر مصوبات جلسه امروز کمیسیون به شمار می‌رود. این بخش دارای چند بند است که در بند نخست آن ذکر شده که ۴ سال سابقه فعالیت در شهرداری و یا ۵ سال تجربه در امور دستگاه های اجرایی، نهادها و دهیاری ها در شهرهای تا ۵۰ هزار نفر جمعیت لازم است. البته گفتنی است در پیش نویس منظور از فعالیت در شهرداری، مدیریت در شهرداری ها بود که مدیریت حذف شده و صرفا حضور و فعالیت در شهرداری‌ها کافی است.

وی در ادامه تاکید کرد: برای شهرهای با جمعیت از ۵۰ هزار نفر تا ۲۰۰ هزار نفر جمعیت نیز ۶ سال سابقه فعالیت در شهرداری یا ۸ سال تجربه در امور مربوط به دستگاه های اجرایی و یا نهادها لازم است. همچنین برای شهرهای ۲۰۰ هزار نفر تا یک میلیون نفر جمعیت، ۱۰ سال سابقه حضور در شهرداری ها و یا ۱۲ سال تجربه مربوط به دستگاه های اجرایی و یا نهادها مورد نیاز است.برای شهرهای بالای یک میلیون نفر جمعیت نیز ۱۰ سال سابقه حضور در شهرداری و یا ۱۲ سال تجربه دستگاه های اجرایی و نهادهای دولتی و یا غیردولتی مورد نیاز است.

وی افزود: همچنین این ماده تبصره ای دارد که داشتن ۴ سال سابقه خدمت در سمت‌هایی که در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشور ذکر شده و یا یک دوره عضویت در شورای شهر همان شهر، برای داوطلبان تصدی پست شهرداری در همه شهرها و جمعیت ها کفایت می کند. ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری مربوط به مقامات است که با داشتن ۴ سال سابقه خدمت در هر کدام از این سمت ها، می توانند به عنوان کاندیدای شهرداری، انتخاب شوند.

سخنگوی کمیسبون امورداخلی کشور و شوراها در ادامه تصریح کرد: کسانی که بخواهند کاندیدای پست شهرداری شوند باید از قبل ثبت نام کرده و استعلامات مراجع چهارگانه را دریافت کنند. مهلت مراجعه داوطلبان عضویت در شورای شهر که به فرمانداری ها جهت اعلام داوطلبی می روند، ۷ روز از تاریخ انتشار فهرست اسامی نامزدهای تأیید شده برای پست شهرداری است. داوطلبان عضویت در انتخابات شوراهای شهر مکلف هستند در شهرهای دارای تا یک میلیون نفر جمعیت، اسامی ۲ نفر و در شهرهای یک میلیون نفر جمعیت و بالاتر اسامی ۳ نفر نامزدی پست شهردار را به ترتیب اولویت به عنوان شهردار پیشنهادی خود اعلام کنند.


منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: انتخاب شهردار ، شهرداری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انتخاب شهردار شهرداری یک میلیون نفر جمعیت جلسه امروز کمیسیون دستگاه های اجرایی فعالیت در شهرداری تصدی پست شهرداری برای شهرهای مدرک تحصیلی سال سابقه سال تجربه هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۶۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری

فاطمه زارع رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد گفت: با این حال برخی از نقاط شهر دچار مشکل و حادثه شد که نسبت به شناسایی آنها اقدام و قراراست با حفر چاه‌های متعدد و سایر راهکار‌ها رفع گردد.

به گفته او: نقاط حادثه خیز شهر در بارندگی اخیر از جمله میدان صنعت، بلوار شهید بارتکوب زاده، محله حسن آباد و برخی معابر شهر است که در صدد هستیم در اسرع وقت رفع تا در هنگام وقوع بارندگی دیگر شاهد آبگرفتگی در هیچ منطقه‌ای از شهر نباشیم.

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شورای اسلامی شهر یزد در بخش دیگر از سخنان خود مطرح کرد: همچنین در این جلسه از کمیسیون با توجه به إرائه گزارش سازمان پسماند مقرر شد جهت حفظ بهداشت و محیط زیست شهری و جلوگیری از آلودگی آب و خاک، محل دفن پسماند‌های مراکز درمانی با ظرفیت دفن ۵ ساله با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال احداث شود.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • واکاوی ادعای مدیر شهرداری تهران درباره تمیز بودن تهران نسبت به پاریس | گردشگران و روزنامه های معتبر دنیا درباره این شهر لوکس فرانسوی چه می گویند؟
  • ۴۶۰ روز به پایان مدیریت شهری ششم باقی مانده است
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • حل گره‌های ترافیکی شهرکرد، دغدغه شورای ششم است
  • مشکل مجوزهای مالکان زمین تپه سیف جاجرود بررسی شد