Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای فتحی در نشست قرارگاه جهاد تبیین جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: در حوزه دریاچه ارومیه دولت نسبت به تامین اعتبار برای افزایش بهره وری آب اقدام کرده است، اما برای نتیجه دادن طرح‌هایی مثل آبیاری تحت فشار که تقاضا محور است، خود کشاورزان باید پیشقدم شده و از جهاد کشاورزی مطالبه کنند.

او با اشاره به اینکه مطالبه عموم مردم برای احیای دریاچه ارومیه کاملا به حق است؛ اما در کنار این موضوع، امنیت آبی را نباید در تقابل با امنیت غذایی قرار دهیم افزود: باید با کاهش ۴۰ درصدی آب تخصیص شده به بخش کشاورزی و با توجیه و آگاه سازی کشاورزان، نسبت به موضوع، استمرار و افزایش تولید را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اقدامات دولت سیزدهم در زمینه ارتقای سطح امنیت غذایی در کشور را مثبت ارزیابی کرد و گفت: در نتیجه تلاش دولت از جمله تعیین قیمت جدید گندم، کشت دیم گندم به صرفه شده، به طوری که تا به امروز ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گندم در کشور خریداری شده و پیش بینی می‌شود این رقم به هفت میلیون تن برسد.

در این مراسم از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان که برای چهارمین سوال متوالی رتبه اول کشوری را کسب کرده بود تجلیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهادکشاورزی امنیت غذایی دریاچه ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۶۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان‌‌غربی از رهاسازی مجدد آب یک سد برای تأمین حق‌آبه دریاچه ارومیه خبر داد.

به گزارش ایرنا، وی افزود: این مرحله از رهاسازی در فاز اول از محل سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین بوده و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رهاسازی می‌شود.

رستگاری گفت: در فاز اول ۱۲ مترمکعب بر ثانیه و در فاز دوم پنج متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان غربی ادامه داد: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در ثانیه در حال طی مسیر از طریق سامانه‌های انتقال آب به سمت حوضه دریاچه ارومیه است.

وی گفت: در مرحله پیشین رهاسازی آب به سمت دریاچه ارومیه در سال آبی جاری، ۱۲ میلیون متر مکعب آب از سد سیلوه رهاسازی شده بود.

سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر در جنوب آذربایجان‌غربی قرار دارد.

دیگر خبرها

  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • برگزاری نشست‌ های بصیرتی جهاد تبیین همزمان با هفته عقیدتی در فومن
  • آب چه رودخانه‌هایی از کردستان به دریاچه ارومیه سرازیر می‌شود؟
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • آغاز برداشت گندم در شهرستان دهلران
  • رهاسازی ۷۷ میلیون مترمکعب حقابه تالابهای اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • برگزاری جشنواره پخت نان محلی در شهرستان اهر
  • دریاچه ارومیه جان تازه می‌گیرد؟
  • تمهیدات جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد برای برداشت گندم و جو
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود