Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-03@15:30:07 GMT

جذب خیّران خارج از کشور به سوی حوزه سلامت

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۶۹۳۹

جذب خیّران خارج از کشور به سوی حوزه سلامت

مدیرکل سازمان‌ های مردم‌ نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت گفت: یکی از برنامه‌های ما که به شدت پیگیر آن هستیم، جذب خیرین و مشارکت ایرانیان خارج از کشور از مجاری قانونی و تسهیل در این امر است.

به گزارش ایران اکونومیست، مهندس محمد جواد حیدری‌ پور، مدیرکل سازمان‌ های مردم‌ نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، در نشست با مدیرعامل مجمع خیّرین سلامت استان تهران، شرحی از عملکرد و چارچوب‌ ها و حیطه‌ های عملیاتی این اداره کل ارائه کرده و گفت: در این اداره کل می ‌کوشیم از تمامی ظرفیت ‌های موجود مردمی در راستای بهبود خدمت‌ رسانی سلامت بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر نقش و وظیفه اداره کل سازمان‌های مردم‌ نهاد و خیّرین سلامت وزارت بهداشت در همدلی و همراهی با خیّران و تشکل‌ها، گفت: شان و ماموریت این اداره کل حاکمیتی است و به امور سیاستگذاری، تسهیل‌گری، ساماندهی و نظارت در امر خیرین و تشکل‌های مردم ‌نهاد حوزه سلامت می‌پردازد.

وی در ادامه با تاکید بر پرهیز از نگاه سیاسی به این حوزه افزود: یکی از برنامه‌های ما که به شدت پیگیر آن هستیم، جذب خیرین و مشارکت ایرانیان خارج از کشور از مجاری قانونی و تسهیل در این امر است.

در ادامه این نشست، حسین عابدینی، مدیرعامل مجمع خیّرین سلامت استان تهران نیز به ارائه گزارش عملکرد مجموعه تحت مدیریت خود پرداخت و تصریح کرد: هدف ما در مجمع استان، تقویت حوزه بهداشت و درمان در شهرستان‌های همجوار تهران در راستای کاهش مراجعات به پایتخت است.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی در راستای بهره‌وری بیشتر و جلوگیری از اتلاف منابع، خاطرنشان کرد: نهادهای متولی باید سعی کنند به اولویت‌بندی نیازها و چارچوب‌مند شدن آنها در حیطه سلامت بپردازند تا کمک به صورت کانالیزه و جهت‌دار صرف شود. 

سیده مریم حائری، رییس اداره سازمان‌ های مردم ‌نهاد و موسسات خیریه سلامت، هم در ادامه این نشست ضمن تاکید بر مطالب پیش ‌گفته، خواستار تقویت موسسات خیریه پشتیبان بیمارستان‌ها با یاری مجمع خیّرین سلامت شد.

گفتنی است، در پایان نشست مقرر شد که نشست مشترک میان اداره کل، مجمع خیّرین سلامت استان و دانشگاه‌ های علوم پزشکی سطح تهران، به منظور هماهنگی، احصای نیازها و هدفمندسازی کمک‌ ها، به صورت مستمر تشکیل شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: خیرین سلامت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خیرین سلامت مجمع خی رین سلامت وزارت بهداشت اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۶۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • در برخی از حوزه‌های پرستاری پیوست عدالت وجود ندارد
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • فوق العاده خاص کارکنان حوزه سلامت به زودی پرداخت می‌شود
  • تعداد پرستاران زن در ایران، ۷۵درصد بیش از پرستاران مرد است
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند