Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور با اشاره به نشست عصر امروز این کمیسیون که اعضای آن به بررسی طرح اصلاح موادی از قانون انتخابات شوراهای اسلامی کشور(الگوی انتخاب شهردار) با حضور کارشناسان مرکز پژوهش‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی ربط پرداختند، گفت: در جلسات قبل کلیات اصلاح قانون انتخابات شوراها را تصویب کرده بودیم و بخشی از اصلاح قانون شوراها نیز انجام شده بود اما بخشی که درباره الگوی انتخاب شهردار بود در کارگروه بررسی و امروز در کمیسیون مطرح شد که مصوباتی در خصوص آن داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس با اشاره به تعیین سن و مدرک تحصیلی برای کاندیداهای تصدی پست شهرداری، گفت: کاندیداهای شهرداری برای شهرهای زیر یک میلیون نفر جمعیت باید ۳۰ سال سن تمام و برای شهرهای با جمعیت بالای یک میلیون نفر باید ۳۵ سال سن تمام داشته باشند همچنین این کاندیداها برای شهرهای زیر یک میلیون نفر باید دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و برای شهرهای بالای یک میلیون نفر باید دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند.

وی همچنین با اشاره به تعیین سوابق اجرایی برای داوطلبان تصدی پست شهرداری به عنوان مصوبه این کمیسیون، یادآور شد: این بخش دارای چند بند است که در نخستین آن ذکر شده که ۴ سال سابقه فعالیت در شهرداری و یا ۵ سال تجربه در امور دستگاه های اجرایی، نهادها و دهیاری ها در شهرهای تا ۵۰ هزار نفر جمعیت لازم است که البته گفتنی است در پیش نویس منظور از فعالیت در شهرداری، مدیریت در شهرداری ها بود که مدیریت حذف شده و صرفا حضور و فعالیت در شهرداری ها کافی است.

حدادی ادامه داد: برای شهرهای با جمعیت از ۵۰ هزار نفر تا ۲۰۰ هزار نفر جمعیت نیز ۶ سال سابقه فعالیت در شهرداری یا ۸ سال تجربه در امور مربوط به دستگاه های اجرایی و یا نهادها لازم است همچنین برای شهرهای ۲۰۰ هزار نفر تا یک میلیون نفر جمعیت، ۱۰ سال سابقه حضور در شهرداری ها و یا ۱۲  سال تجربه مربوط به دستگاه های اجرایی و یا نهادها مورد نیاز است.

وی ادامه داد: برای شهر‌های بالای یک میلیون نفر جمعیت نیز ۱۰ سال سابقه حضور در شهرداری و یا ۱۲ سال تجربه دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های دولتی و یا غیردولتی مورد نیاز است همچنین این ماده تبصره‌ای دارد که داشتن ۴ سال سابقه خدمت در سمت‌هایی که در ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشور ذکر شده و یا یک دوره عضویت در شورای شهر همان شهر، برای داوطلبان تصدی پست شهرداری در همه شهر‌ها و جمعیت‌ها کفایت می‌کند. ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری مربوط به مقامات است که با داشتن ۴ سال سابقه خدمت در هر کدام از این سمت ها، می‌توانند به عنوان کاندیدای شهرداری، انتخاب شوند.

حدادی با اشاره به موضوعات دیگر در حوزه انتخاب شهردار تصریح کرد: کسانی که بخواهند کاندیدای پست شهرداری شوند باید از قبل ثبت نام کرده و استعلامات مراجع ۴ گانه را دریافت کنند. مهلت مراجعه داوطلبان عضویت در شورای شهر که به فرمانداری‌ها جهت اعلام داوطلبی می‌روند، ۷ روز از تاریخ انتشار فهرست اسامی نامزد‌های تأیید شده برای پست شهرداری است.

وی افزود: داوطلبان عضویت در انتخابات شورا‌های شهر مکلف هستند در شهر‌های دارای تا یک میلیون نفر جمعیت، اسامی ۲ نفر و در شهر‌های یک میلیون نفر جمعیت و بالاتر اسامی ۳ نفر نامزدی پست شهردار را به ترتیب اولویت به عنوان شهردار پیشنهادی خود اعلام کنند.

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد:، چون قرار بر این است که زمانی که مردم به کاندیدا‌های شورای شهر خود رأی می‌دهند، اسامی کاندیدا‌های شهرداری از سوی آن‌ها را نیز بدانند که قرار است چه افرادی را برای تصدی پست شهرداری معرفی کنند

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخاب شهرداران مجلس یازدهم یک میلیون نفر جمعیت فعالیت در شهرداری دستگاه های اجرایی تصدی پست شهرداری انتخاب شهردار برای شهرهای سال تجربه سال سابقه برای شهر هزار نفر شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۷۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تیم جدید فرهاد مجیدی مشخص شد؟

یکی از گزینه‌های داخلی باشگاه تراکتور برای انتخاب سرمربی فرهاد مجیدی بود که سرمربی سابق باشگاه تراکتور ضمن تشکر از مدیران این باشگاه پاسخ منفی داد.

به گزارش مشرق، تیم تراکتور بعد از جدایی خمس برای انتخاب سرمربی این بار به سراغ گزینه‌های داخلی رفت و در نهایت با گل‌محمدی به توافق رسید که البته هنوز حضور یحیی در تیم تراکتور قطعی نشده است.

این مربی در تلاش برای رفع مشکلات شخصی خود است تا با حضور در تبریز بار دیگر سرمربیگری در لیگ برتر را از سر بگیرد. در حال حاضر هدایت تراکتور به صورت موقت به حمید مطهری سپرده شده است.

باشگاه تراکتور در تلاش برای انتخاب سرمربی مذاکراتی هم با فرهاد مجیدی داشت اما با پاسخ منفی این مربی مواجه شد.

چرا فرهاد مجیدی به پاسخ باشگاه تراکتور برای سرمربیگری نه گفت؟

پرس و جوی ما منجر به این نتیجه شد که فرهاد علاقه‌مند است مربیگری‌اش را در فوتبال امارات دنبال کند. او به دنبال حضور در یک تیم لیگ برتری دیگر از فوتبال امارات است و گفته می‌شود همه چیز اگر خوب پیش رود او در آینده‌ای نزدیک سرمربی شارجه خواهد شد.

زمزمه‌هایی نیز مبنی بر حضور فرهاد مجیدی در تیم ملی امید امارات وجود داشت که این امر هنوز محقق نشده است.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • تجلیل از ۱۶ معلم ماندگار در استان یزد
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • بودجه فعلی ساری جوابگوی جمعیت شناور آن نیست
  • نمود موفقیت دولت در چهره شهرها مشخص است
  • تورم نیروی انسانی در شهرداری جزو معضلات شهرداری‌هاست
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • تیم جدید فرهاد مجیدی مشخص شد؟