Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی مغازه داران سودجوی لیککی به بهانه مالیات، ۱۰درصد کارمزد به ازای پرداخت وجه نقد از مشتریان دریافت می کنند و همین موضوع سبب شد تا رئیس اتاق اصناف شهرستان بهمئی خواستار معرفی متخلفان به مراجع قضایی شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح زاگرس نحوه محاسبه مالیات دستگاه کارتخوان در سال ۱۴۰۰ و در سال ۱۴۰۱ و پس از آن، مثل نحوه محاسبه مالیات مشاغل است و تفاوتی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قانون مالیات مستقیم، مشاغل کشور به ۳ گروه تقسیم بندی شده اند. گروه  هایی چون: تولیدی، خدماتی و بازرگانی. شما بر حسب این که به چه گروهی تعلق دارید، باید بین ۱۰ تا ۲۵ درصد درآمد را مالیات پرداخت کنید.

 باید به این نکته تاکید شود که مالیات جداگانه ای به نام: مالیات دستگاه پز و کارت خوان، وجود خارجی ندارد و چنین  کدی در سازمان مالیاتی تعریف نشده است. یعنی اگر صاحب مشاغل و دارنده مجوز صنفی هستید، اتصال دستگاه پوز شما به سیستم مالیاتی کشور، به منظور مشخص شدن درآمد واقعی و اطمینان یافتن از صحت اطلاعات و داده های ذکر شده در اظهارنامه مالیاتی است که به صورت اینترنتی هر سال تکمیل میکنید.

بنابراین، این که شما به هر دلیلی ،دستگاه پز و کارت خوان دارید، به این معنی نیست که مالیات مضاعفی بر شما تحمیل شده است. صرفا برای راستی آزمایی و صحت سنجی اظهارنامه مالیاتی شما، این فعالیت ها انجام می شود.

اما در شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی برخی مغازه داران شهر در ازای درخواست وجه از سوی مشتری، به ازای هر یک میلیون تومان، ده درصد آن را از مشتری به عنوان مالیات، کارمزد کسر می کنند.

به عبارتی به ازای هر یک میلیون تومان صدهزار تومان به عنوان مالیات از مشتری کسر می کنند و همین امر موجب نارضایتی برخی شهروندان شده است.

خداخواست جهانبانی رئیس اتاق اصناف شهرستان بهمئی در مصاحبه با خبرنگار صبح زاگرس در این خصوص گفت: با پیگیری های صورت گرفته از این مغازه داران، جرم محرز است اما باتوجه به اینکه بجای کالا پول رد و بدل می شود لذا شهروندان می بایست از طریق مراجع قضایی شاکی این مغازه داران شوند تا این موضوع از طریق دادستانی شهرستان بهمئی پیگیری و برخورد قانونی شود.

وی در ادامه ضمن گلایه از بانک های شهرستان بهمئی گفت: با توجه به اینکه بانک های  لیکک از گذاشتن وجه نقد در باجه های عابر بانک خود خود داری می کنند، لذا شهروندان برای دریافت وجه نقد به ناچار سراغ این سودجویان می روند و دچار این ضرر مالی می شوند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان بهمئی مغازه داران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • مآخذ مالیات برعایدی سرمایه در ایران برعکس دنیاست
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • ثبت همزمان صورتحساب طلافروشان در ۲ سامانه‌ لغو شد؟