Web Analytics Made Easy - Statcounter

در جریان نشست دو به علاوه دو وزاری اقتصاد ژاپن و آمریکا با هدف تنظیم تولید تراشه‌های نیمه هادی و شکست چین در این زمینه به توافق رسیدند. این دو وزیر علاوه بر صعنت تراشه در مورد انرژی و امنیت غذایی نیز گفتگو کردند.

به گزارش سایت رویترز، آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا گفت که به عنوان اولین و سومین اقتصاد‌های بزرگ جهان، بسیار مهم است که برای نظم قوانین اقتصادی همه کشور‌ها با هم کار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلینکن گفت رویداد‌های اخیر جهانی، از جمله همه‌گیری کووید-۱۹ و جنگ در اوکراین، باعث آسیب به زنجیره تامین تراشه‌ وافزایش بدهی کشورها به دلیل گرفتن وام شد.

دو کشور بلافاصله جزئیات بیشتری از این طرح منتشر نکردند، اما روزنامه نیکی شیمبون ژاپن پیشتر گفته بود که طرح مذکور تا پایان سال جاری  برای تحقیق در مورد تراشه‌های نیمه هادی ۲ نانومتری راه اندازی خواهد شد. این روزنامه همچنین گفت که طرح شامل یک خط تولید نمونه اولیه خواهد بود و باید تا سال ۲۰۲۵ تولید نیمه هادی‌ها را آغاز کند.

تایوان در حال حاضر تراشه‌های  نیمه هادی‌ زیر ۱۰ نانومتر را تولید می‌کند که در محصولاتی مانند تلفن‌های هوشمند استفاده می‌شود. این کشور درباره ثبات عرضه هنگام بروز مشکل ابراز نگرانی کرد .
آمریکا  و ژاپن در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که با یکدیگر برای تقویت انعطاف پذیری زنجیره تامین در بخش‌های استراتژیک، از جمله، نیمه‌هادی ها، باتری‌ها و مواد معدنی حیاتی همکاری خواهند کرد. آن‌ها متعهد شدند که "یک زنجیره تامین باتری قوی برای رهبری همکاری بین کشور‌های همفکر ایجاد کنند. 

بیشتر بخوانید

کاهش کمک یارانه‌ای وزارت بازرگانی آمریکا به سازندگان تراشه

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تراشه نیمه هادی کمبود تراشه نیمه هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۷۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در نشست مشترک میان رئیس و مدیران جهاد دانشگاهی با مدیران مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) با موضوع بررسی زمینه‌های همکاری مشترک، رئیس جهاد دانشگاهی به معرفی مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) و برخی ظرفیت‌های این نهاد پرداخت.  
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام نیز ضمن تشریح برنامه‌های آتی این مؤسسه، برخی زمینه‌های همکاری مشترک با جهاد دانشگاهی را تبیین کرد.
همچنین در این جلسه، نیاز‌های نشریات علمی کشور و روش‌هایی که به ارتقای کیفی مجلات کمک می‌کند، مورد بحث قرار گرفت.  
در ادامه، مقرر شد در توسعه بانک‌های اطلاعاتی و نرم افزار‌های مختلف مورد نیاز نشریات در خصوص مشابهت‌یابی و کنترل استاندارد‌های نشر علمی، همکاری مناسبی بین جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC صورت پذیرد.

دیگر خبرها

  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • سرمایه گذاری مشترک آمریکا و ژاپن برای رهگیری موشک‌های مافوق صوت
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • حجم تجارت ایران و امارت به ۳۰ میلیارد دلار می رسد
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • فرصت ایران و امارات برای دستیابی به بازارهای شمال و جنوب
  • آزردگی آمریکا از همکاری تجاری ایران و پاکستان