Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، امام جمعه و رییس هیات امنای مجمع خیرین سلامت دزفول در آیین توزیع این بسته‌های معیشتی که در منزل نیکوکار دزفولی برگزار شد، گفت: برگزاری این مراسم در ماه محرم از برکات اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی رسیدگی به مستمندان و فقرا را یکی از رسالت‌های انبیا و اولیای الهی دانست و افزود: آقای حاج محمدرضا رفیعیان هر ساله این برنامه را بزرگتر برگزار می‌کند که از توفیقات الهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در دیدار با ائمه جمعه کشور بر کمک‌های مومنانه تاکید داشتند، اظهارداشت: گروه‌های جهادی و خیران در زمینه‌های مختلف سیره اهل بیت فعالیت دارند و به نیازمندان کمک می‌کنند.

فرماندار ویژه دزفول نیز در این آیین گفت: شهرستان دزفول همواره از ظرفیت‌های بالایی در زمینه خیران برخوردار بوده و امروز دوم ماه محرم نیز خیر نیکوکار آقای رفیعیان ۳۳۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع کرد که جای قدردانی دارد.


مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول نیز در این آیین گفت: آیین اهدای بسته‌های معیشتی بین خانواده بیماران نیازمند، خانواده‌های بی سرپرست و مستضعف همه ساله توسط خیر عرصه سلامت حاج محمدرضا رفیعیان انجام می‌شود.

کاظم اردو افزود: این نیکوکار دزفولی از جمله خیرین حوزه سلامت است که در سال‌های گذشته نیز این اقدام را انجام داده و سال گذشته ۲۵۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع کرد و امسال این تعداد را به ۳۳۰ بسته افزایش داد.

وی ارزش هر بسته معیشتی را ۱۰ میلیون ریال اعلام کرد و ادامه داد: برای تهیه این بسته‌ها در مجموع بیش از سه میلیارد و ۳۳۰ میلیون ریال توسط این خیرعرصه سلامت هزینه شده است.

مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان دزفول با بیان اینکه این بسته‌ها شامل برنج، ماکارونی، حبوبات، رب گوجه فرنگی و روغن هستند، گفت: این نیکوکار قبلا نیز ساختمان یک مرکز جامع سلامت را با هزار مترمربع زیربنا و بالای ۵۰۰ متر عرصه به دانشگاه علوم پزشکی دزفول اهدا کرده که اکنون ارزش ریالی این ساختمان بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال است.

وی افزود: این نیکوکار دزفولی در طول سال‌های گذشته به مناسبت‌های مختلف نیز کمک‌ها، تجهیزات و ملزومات پزشکی دیگری در دوره کرونا از طریق مجمع خیرین سلامت اهدا کرده است.

اردو با بیان اینکه تمام اقدامات این نیکوکار دزفولی زیرنظر مجمع خیرین سلامت انجام شده است، افزود: این نیکوکار در زمینه فرهنگی و ساخت کتابخانه نیز فعالیت داشته و از خیرین بسیار خوب منطقه است که به کشاورزی، دامداری و کسب وکار مشغول است.

به گزارش ایرنا این آیین با حضور امام جمعه و رییس هیات امنای مجمع خیرین سلامت دزفول، فرماندار ویژه دزفول، رییس شورای اسلامی شهر دزفول، شهردار و جمعی از خیرین و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی دزفول برگزار شد.

برچسب‌ها ماه محرم دزفول خوزستان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ماه محرم دزفول خوزستان ماه محرم دزفول خوزستان بهداشت و سلامت مجمع خیرین سلامت نیکوکار دزفولی بسته معیشتی بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۷۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر