Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از اداره ارتباطات رسانه‌ای شهرداری اصفهان، یکی از ابرپروژه‌های عمرانی شاخص شهر اصفهان «حلقه حفاظتی شهر» است که با طول حدود ۷۸.۲ کیلومتر در دورتا دور شهر اصفهان احداث می‌شود و سهم قابل توجهی در کاهش بار ترافیکی و به دنبال آن کاهش آلودگی هوا، کاهش زمان سفر، کاهش مصرف سوخت و صرفه جویی اقتصادی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه روند احداث این پروژه که چندسال است از سوی شهرداری اصفهان در دست اجرا قرار دارد تا امروز به چه مرحله ای رسیده و چقدر پیشرفته داشته است، سوالی است که معاون عمران شهری شهردار اصفهان در پاسخ به آن می‌گوید: حدود ۴۶ کیلومتر از رینگ حفاظتی شهر در منطقه ۱۱ شهرداری اصفهان قرار دارد که برخی از قسمت‌های این پروژه در محدوده یا حریم شهر اصفهان واقع شده است و سایر قسمت‌های آن نیز در محدوده فرمانداری‌های برخوار، خمینی‌شهر، فلاورجان و شهرهای حبیب‌آباد، دولت‌آباد، خورزوق، درچه و ابریشم قرار دارد.

اصغر کشاورزراد، معاون عمران شهری شهردار اصفهان در این زمینه اظهار داشت: استانداردهای لازم برای احداث حلقه حفاظتی شهر شامل برخورداری از حداقل سه یا چهار خط حرکت تندرو و دو خط برای برقراری دسترسی به مراکز جمعیتی کوچک، مراکز صنعتی و روستاها در سمت کندرو، نبود گذر عرضی و تقاطع همسطح و وجود زیرگذرها و روگذرها برای عبور افراد و وسایل نقلیه در نقاط جمعیتی رعایت شده است.

پیشرف ۸۰ درصدی آزادسازی‌های کیلومتر ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰

وی با اشاره به احداث رینگ چهارم ترافیکی شهر اصفهان حدفاصل کیلومتر ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰، اظهار کرد: احداث این بخش از مهرماه سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و در صورت آزادسازی تا پایان سال جاری مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

کشاورزراد ادامه داد: این بخش از پروژه در محدوده منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان واقع شده و در حال حاضر ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

معاون عمران شهری شهردار اصفهان خاطرنشان می‌کند: برای احداث این بخش از پروژه رینگ چهارم، ۷۳ هزار و ۵۰۰ مترمکعب خاک و ۲۷ هزار تن آسفالت مورد استفاده قرار می‌گیرد و ۵۲ هزار مترمکعب مصالح زیرسازی و ۹۷ هزار مترمکعب خاک‌برداری انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه مبلغ قرارداد اجرایی احداث کیلومتر ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ حلقه حفاظتی اصفهان بالغ بر هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال است، خبر داد: تاکنون ۱۴۲ هزار و ۵۰۰ ساعت نیرو و ۵۴ هزار و ۵۰۰ ساعت ماشین‌آلات برای احداث این بخش مورد استفاده قرار گرفته است.

کشاورز راد با بیان اینکه کیلومتر ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ حلقه حفاظتی شهر، شامل دو مسیر کندرو، دو مسیر تندرو، رفیوژ بین دو تندرو به عرض پنج متر و رفیوژ بین تندرو و کندرو به عرض ۳.۴ متر به‌صورت شمال به جنوب به عرض کلی ۷۵ متر است، افزود: در میانه مسیر، تقاطع غیرهمسطح بهاران واقع‌شده است که خیابان رویان را به روستای بهاران متصل می‌کند و توسط چهار رمپ و دو لوپ، تردد و دسترسی ایمن در این محدوده را فراهم کرده است.

به گفته معاون عمران شهری شهردار اصفهان، تاکنون ۸۰ درصد عملیات آزادسازی کیلومتر ۲۵۰۰ تا ۴۰۰۰ مسیر رینگ با صرف هزینه‌ای بالغ بر ۵۵۰ میلیارد ریال انجام شده است.

انتهای پیام/۶۳۰۸۶/ج/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیشرفت حلقه حفاظتی رینگ شهرداری اصفهان حلقه حفاظتی حفاظتی شهر شهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۷۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان

ایسنا/لرستان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: ۱۵ پایگاه امدادی در استان در دست احداث است که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

محمد قدمی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص پیشگیری از کم کردن حوادث احتمالی در استان، اظهار کرد: در بحث پیشگیری از وقوع حوادث جمعیت هلال‌احمر لرستان، در کنار ستاد مدیریت بحران استان اقدامات خوبی را انجام داده است.

وی اضافه کرد: در لرستان ۱۵ پایگاه امدادی در دست احداث است که بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و برای تکمیل آنها نیازمند ۱۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان گفت: برای تامین این اعتبار درخواست داریم مدیریت بحران کشور همکاری لازم را با جمعیت هلال‌احمر کشور داشته باشد.

قدمی بیان کرد: همچنین علاوه بر پایگاه‌های مذکور، پنج پایگاه امدادی دیگر مورد نیاز استان است و البته از محل اعتبارات استانی مدیریت بحران رقم اندکی برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: برای برای سرعت بخشیدن به تکمیل این پنج پایگاه امدادی به اعتبارات ویژه‌ای نیاز است و هم‌اکنون بین ۵ تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر لرستان اضافه کرد: همچنین نیازمند اعتباراتی برای تجهیزات انفرادی هستیم.

قدمی در ادامه با بیان اینکه فضای فیزیکی که در اختیار داریم نسبت به جمعیت هر شهرستان دو درصد است، تصریح کرد: در برخی شهرستان‌ها همچون رومشکان، چگنی و معمولان انبار اقلام نداریم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند
  • پیشرفت ۵۰ درصدی طرح انتقال آب به اصفهان/ اتفاقات خوشایند حوزه تولید ثمره همدلی مردم است
  • پیشرفت ۷۰ درصدی ساخت پل عنافچه شهرستان باوی
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • احداث زیرگذر بزرگراه شهید چمران تا پایان سال ۱۴۰۳
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • فاز اول پروژه جاده مرزی آستارا با پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصد در حال تکمیل است
  • پیشرفت ۴۰ درصدی رمپ خروجی پل امام خمینی (ره)