Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی بهرام عصر یکشنبه در جلسه هفتگی کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست ضمن تسلیت ایام محرم گفت: در خصوص ساخت و سازهای پرخطر تاکنون دو بار طی حادثه پلاسکو و همچنین حادثه متروپل آبادان هشدار در کل کشور داده شده است که مقرر شده بود به صورت تخصصی این موضوع طی جلسه‌ای مورد بررسی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ناایمنی از نظر مهندسی و سازه‌ای و ناایمنی از نظر نگهداری مواد خطرآفرین و دپوی آنها جز موضوعاتی است که باید مدنظر قرار گیرد و باید کنترل شود.

بهرام ادامه داد:، بافت فرسوده جز مشکلات مهم در شهر ارومیه است و باید از تجربیات شهرهای دیگر استفاده کرد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه اظهار کرد: در این راستا مشکلات بین شهرداری و سایر نهادها مانند میراث فرهنگی وجود دارد که باید با تعامل حل شوند.

بهرام با بیان اینکه آموزش جز اولویت‌های شهرداری باشد، تصریح کرد: رانندگان تاکسی، سرایدران ساختمان‌ها و آپارتمان‌های ایمن و ناایمن باید مورد آموزش شهروندی با برنامه‌های مدون از سوی شهرداری و آتش نشانی قرار گیرند تا به عنوان بازوان مدیریت شهری در زمان نیاز عمل کنند و باید با این افراد ارتباط مستمر وجود داشته باشد.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه ادامه داد: سازمان آتش نشانی باید نسبت به احصا ی مکان‌های پرخطر اقدام و این موضوع را پیگیری کند.

وی با بیان اینکه امکان دسترسی به امدادرسانی نیز از جمله موضوعاتی است که تاکید می‌شود، اظهار کرد: باید با همکاری قوه قضائیه باید یکسری اخطارهایی به مالکان و ساکنان ساختمان‌های ناایمن داده شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: باید جهت بهبود شرایط فعالیت کنیم نه برای رفع مسئولیت و در صورتی این مهم تحقق می‌یابد که مردم شهرداری را باور داشته باشند.

کد خبر 5552645

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر ارومیه مقررات ایمنی سیلاب محرم 1401 بوشهر وقوع سیلاب ماه محرم ویروس کرونا سیل کرمان بارش باران مدیریت بحران کرمانشاه خطبه های نماز جمعه همدان سی امین سفر استانی دولت مراسم عزاداری شهر ارومیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۸۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان با اشاره به آغاز طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام گفت: در این طرح پرونده‌های مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است؛ به طور ویژه دوباره بررسی می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمود اسپانلو در جمع دادستان‌های گلستان و معاون قضایی دادستان کل کشور اظهار کرد: طرح پایش پرونده‌های اجرای احکام آغاز شده است که در این طرح همه پرونده‌های موجود در واحد‌های اجرای احکام استان به ویژه در موارد مربوط به قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز که سال‌های گذشته مختومه شده است، دوباره بررسی و نظارت می‌شود.

وی از تشکیل دفتر پیگیری پرونده‌های مهم و موادمخدر در دادسرای گرگان خبر داد و گفت: با تشکیل این دفتر که اقدام ابتکاری در کشور محسوب می‌شود انسجام و تمرکز بر مبارزه با بینان‌های مالی قاچاقچیان موادمخدر و پرونده‌های مربوط به پولشویی است.

اسپانلو افزود: سال گذشته در نتیجه اقدامات این دفتر که زیر نظر یکی از معاونان دادسرای مرکز استان انجام شد ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اموال قاچاقچیان در مرحله تحقیق و به منظور جلوگیری از نقل و انتقال این اموال توقیف شد.


دادستان مرکز استان راه اندازی مجتمع شوق زندگی و افزایش ظرفیت کمپ‌های ترک اعتیاد اجباری در گرگان و گنبدکاووس را ۲ اقدام مهم و شاخص در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان عنوان کرد.


وی ادامه داد: سال گذشته با همت دادستان‌های سراسر استان ۴۲۹ بازدید میدانی از واحد‌های تولیدی انجام شد که در نتیجه آن مشکلات بخش تولید استان از دستگاه‌های اجرایی پیگیری و رفع شد.

وی ادامه داد: تعیین تکلیف حدود ۲۲ هزار دستگاه موتورسیکلت، خلع ید ۸۰ هکتار جنگل و ۴۹۸ هکتار مرتع، مسدود کردن ۴۵۰ حلقه چاه غیرمجاز، پیگیری لایروبی مسیر خلیج گرگان و خلع ید اسکله بندرترکمن از دیگر اقدامات دستگاه قضایی استان در سال گذشته بود

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه
  • بازدید مدیرکل بازرسی لرستان از میدان شهدا خرم آباد
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ضرورت توجه ویژه‌ به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • پرونده‌های مختومه ساخت‌و‌ساز‌های غیر مجاز گلستان دوباره بررسی می‌شوند
  • ۵ اتفاقی که شهرداری تهران پای درختان ایستاد
  • قمه کشی در ارومیه ؛ وضعیت خیابان را ببینید | ویدئو
  • پیگیری وضعیت نرخ کرایه تاکسی در استان سمنان