Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@13:29:11 GMT

پاهای توت فرنگی چیست؟+راه های درمان

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۸۲۹۲

پاهای توت فرنگی چیست؟+راه های درمان

چند ترفند ساده برای خداحافظی با پای توت فرنگی علائم پاهای توت فرنگی  چه چیزی باعث به وجود آمدن پاهای توت فرنگی می شود؟ اصلاح (شیو) فولیکولیت  منافذ مسدود شده پوست پوست بیش از حد خشک کراتوز ( PILARIS ) ویژگی های فولیکولیت ویژگی های بیماری کراتوز پاهای توت فرنگی چگونه تشخیص داده می شوند؟ روش های درمان و پیشگیری از ابتلا به پاهای توت فرنگی تیغ خود را به طور منظم تعویض کنید از کرم موبر مرطوب کننده استفاده کنید پوست خود را به طور منظم لایه برداری کنید پوست خود را به طور مداوم مرطوب کنید اپیلاتور را امتحان کنید از لایه بردار شیمیایی استفاده کنید لیزر درمانی را نیز می توانید انتخاب کنید سخن پایانی چند ترفند ساده برای خداحافظی با پای توت فرنگی

به گزارش اقتصاد آنلاین، خوشبختانه، آنها معمولا بی ضرر هستند و می توانید با چند تغییر در رژیم دوش گرفتن و اصلاح روتین خود از شر جاهای توت فرنگی خلاص شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراه ما باشید.

علائم پاهای توت فرنگی 

علامت اصلی پاهای توت فرنگی نقاط ریز سیاه یا قرمز روی پاهای شماست. نقاط ریز سیاه یا قرمز نیز گاهی برجسته می شوند. پاهای توت فرنگی معمولا با درد یا خارش همراه نیستند، اگر سوزش پوستی را تجربه می کنید که ناراحت کننده است، ممکن است به دلیل یک بیماری پوستی دیگر باشد. در این صورت، برای شناسایی عوامل ناراحت کننده، با متخصص پوست خود ملاقات کنید.

چه چیزی باعث به وجود آمدن پاهای توت فرنگی می شود؟

زمانی که پاهای شما مانند توت فرنگی می شود جایی برای نگرانی وجود ندارد، بلکه این یک علامت است. آنها می توانند ناشی از چندین مشکل مختلف پوستی باشند، مسدود شدن پوست با فولیکول های مو، شما را در معرض خطر ابتلا به پاهای توت فرنگی قرار می دهد، هنگامی که منافذ پوست مسدود شده یا فولیکول های مو، که به عنوان کومدون نیز شناخته می شوند، بسته می شوند به آنها جوش سر سیاه نیز می گویند و ظاهر پوست توت فرنگی را ایجاد می کنند. وقتی کومدن ها باز می شوند، مانند تیغ کشیدن روی پاها، منافذ یا فولیکول به هوا باز می شود، زمانی که هوا با چربی داخل مخلوط می شود، اکسیده شده و سیاه می شود.

اصلاح (شیو)

اصلاح می تواند کومدون ها را باز کند، کثیفی، چربی و سلول های مرده پوست را در معرض هوا قرار دهد، اصلاح با تیغ کهنه گاهی اوقات باعث ایجاد پاهای توت فرنگی می شود. اغلب منجر به التهاب ( سوختگی ) با تیغ می شود که می تواند به صورت پاهای توت فرنگی ظاهر شود، اصلاح خشک نیز می تواند باعث فولیکولیت، عفونت فولیکول های مو شود.

فولیکولیت 

فولیکولیت زمانی اتفاق می افتد که فولیکول های مو در پوست شما عفونی می شوند. معمولا به صورت برجستگی های قرمز ریز ظاهر می شود، اما می توانند تیره شده و شبیه پاهای توت فرنگی شوند، فولیکولیت در اثر آسیب به فولیکول مو ایجاد می شود که به گرد و غبار و باکتری ها اجازه ورود می دهد. این آسیب می تواند در اثر اصلاح، اپیلاسیون، پوشیدن لباس های تنگ یا مالش پوست ایجاد شود.

مشاهده فولیکولیت پس از گذراندن مدت زمان در وان آب گرم و بعد از ورزش، به خصوص در مناطق بسته مانند جایی که پوست شما با لباس شنا پوشانده شده است، غیر معمول نیست. پوست ما زمانی که خیس است بیشتر مستعد آسیب است، بنابراین وقتی لباس شنا به پوست آب می مالد، فولیکولیت می تواند در هر قسمت از پوست که با لباس پوشیده شده است ایجاد شود.

منافذ مسدود شده پوست

زمانی که منافذ روی پوست شما مسدود می شود، پوست شما به طور طبیعی چربی بیشتری تولید می کند، زمانی که شیو (اصلاح) می کنید، منافذ پوست شما باز می شود و چربی در معرض هوا قرار می گیرید و سیاه می شود، سپس نقاط سیاه و ریز در سرتاسر پاهایتان باقی می ماند. افرادی که موهای ضخیم تر یا منافذ بزرگتری دارند بیشتر در معرض خطر ابتلا به پاهای توت فرنگی ناشی از مسدود شدن منافذ هستند.

پوست بیش از حد خشک

پوست بیش از حد خشک نمی تواند به خودی خود باعث ایجاد پاهای توت فرنگی شود، اما شما را در معرض خطر بیشتری قرار می دهد. پوست خشک بیشتر حساس است و احتمال سوختگی یا سوزش تیغ در ان بیشتر است. این می تواند منجر به فولیکولیت و ظاهر منافذ تیره شود. علاوه بر این، زمانی که پوست شما خشک است، کومدون ها را راحت تر نشان می دهد.

کراتوز ( PILARIS )

کراتوز پیلاریس یک بیماری پوستی خوش خیم است که باعث می شود برجستگی های قرمز ریز روی پوست را بپوشاند. کراتوز پیلاریس که گاهی به آن " پوست مرغ " نیز گفته می شود، معمولا در قسمت بالایی بازوها و ران ها ظاهر می شود. برجستگی های ریز قرمز رنگ شبیه به غاز هستند و توسط سلول های مرده پوست ایجاد می شوند.

هنگامی که ران ها توسط این برجستگی های ریز قرمز پوشیده می شوند، می توانند شبیه پوست توت فرنگی باشند. 

کراتوز پیلارس یک بیماری ژنتیکی است و معمولا نیازی به درمان ندارد، اگر برجستگی ها خارش یا تحریک شوند، متخصص پوست ممکن است بتواند به شما کمک کند. 

ویژگی های فولیکولیت

• فولیکول های موی آلوده

• گاهی اوقات  برجستگی های قرمز در اطراف برجستگی حلقه می زند

• می تواند خارش داشته باشد یا دردناک باشد

• شبیه جوش یا برجستگی های چرکی است

• ناشی از عفونت هستند

ویژگی های بیماری کراتوز

• کراتوز (pilaris)

• شاخه های سلول های مرده پوست

• برجستگی های ریز قرمز

• به صورت غاز یا پوست مرغ ظاهر می شود

• شبیه جوش های کوچک است

• وضعیت ژنتیکی

پاهای توت فرنگی چگونه تشخیص داده می شوند؟

تجربه پاهای توت فرنگی معمولا مستلزم مراجعه به ارائه دهنده خدمات بهداشتی نیست، این علامت نسبتا رایج است و معمولا با داروهای خانگی قابل درمان است، اگر در مورد ظاهر پوست خود نگران هستید و احساس می کنید ممکن است مورد جدی تری در حال وقوع باشد، یک قرار ملاقات با متخصص پوست خود ترتیب دهید.

ارائه ‌دهنده پزشک شما می‌تواند پوست شما را معاینه کند، یک شرح حال دقیق بگیرد و احتمالا نمونه ‌ای از پوست بگیرد تا طرح تشخیص و درمان را به شما ارائه دهد. برای خلاص شدن از شر پاهای توت فرنگی، بهترین ایده تمرکز روی علت به وجود آمدن ان است.

روش های درمان و پیشگیری از ابتلا به پاهای توت فرنگی تیغ خود را به طور منظم تعویض کنید

اصلاح با تیغ کهنه به دلیل سوختگی با تیغ و فولیکولیت به راحتی می تواند منجر به پاهای توت فرنگی شود. اگر پاهای توت فرنگی را تجربه کرده اید، اولین قدم عالی برای مقابله با این مشکل، تعویض مکرر تیغ خود است، زیرا این کار آسانی است که می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند، استفاده از تیغ های جدید همچنین می تواند به جلوگیری از پیدا شدن مجدد پاهای توت فرنگی در آینده کمک کند.

از کرم موبر مرطوب کننده استفاده کنید

بهتر است زمانی که موها و پوستتان زیر دوش نرم شدند، اصلاح را شروع کنید. استفاده از کرم موبر مرطوب کننده می تواند به جلوگیری از تحریک پوست کمک کند، با شستن پوست با صابون ملایم یا شستشوی بدن شروع کنید، پس از شستن کثیفی و باکتری ها، یک لایه کرم اصلاح بمالید. در انتخاب کرم خود به دنبال برچسب هایی باشید که نوشته شده " مخصوص پوست حساس ". علاوه بر این از هر محصولی که دارای رنگ یا عطر است خودداری کنید.

پوست خود را به طور منظم لایه برداری کنید

به طور مرتب پوست خود را لایه برداری کنید تا سلول های مرده پوست که می توانند منافذ و فولیکول های مو را مسدود کنند، پاک کنید. از یک روش لایه برداری ملایم مانند دستمال یا لوفا استفاده کنید و بعد از آن پوست خود را مرطوب کنید.

پوست خود را به طور مداوم مرطوب کنید

پوست خود را به طور مرتب مرطوب کنید تا از خشکی و تحریک پوست جلوگیری کنید، بعد از دوش گرفتن از یک مرطوب کننده ملایم استفاده کنید، به خصوص اگر تازه شیو کرده اید. این به حفظ رطوبت کمک می کند. از هر گونه مرطوب کننده ای که لوسیون برنزه کننده در آن وجود دارد صرف نظر کنید، آنها معمولا ظاهر حفره را برجسته تر می کنند.

اپیلاتور را امتحان کنید

اگر در اثر اصلاح یا اپیلاسیون دچار سوزش پوستی شده اید، اپیلاتور ممکن است مناسب باشد. از آنجایی که اصلاح و اپیلاسیون می تواند منجر به فولیکولیت شود، اپیلاتور انتخاب خوبی برای کسانی است که مستعد ابتلا به پاهای توت فرنگی هستند. این یک دستگاه الکتریکی با موچین کوچک است که می‌ چرخد و مو را از ریشه بیرون می‌ کشد. در حالی که دردناک به نظر می رسد، معمولا به خوبی تحمل می شود و فقط باید هر دو تا سه هفته یکبار انجام شود.

از لایه بردار شیمیایی استفاده کنید

لایه بردارهای شیمیایی قادرند سلول های مرده پوست را بدون شستن پاها از بین ببرند، حتی لایه برداری فیزیکی ملایم نیز می تواند به پوست آسیب برساند، بنابراین گزینه های شیمیایی می توانند فواید بسیار بهتری داشته باشند.

لایه‌ بردارهایی مانند اسیدگلیکولیک و اسید سالیسیلیک ، سلول‌های مرده پوست را در سطح پوست حل می ‌کنند و پس از شستشو با آب آن‌ ها را می‌ شویند. این محصولات می توانند پوست شما را به آفتاب حساس تر کنند، بنابراین اگر بعد از استفاده از لایه برداری شیمیایی بیرون می روید، حتما از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

لیزر درمانی را نیز می توانید انتخاب کنید

لیزر درمانی یک گزینه عالی، حرفه ای و طولانی مدت برای رفع موهای زائد است که محبوبیت بیشتری پیدا می کند. از لیزر برای رساندن مقدار کمی تابش به فولیکول های مو استفاده می کنند. لیزر درمانی ممکن است برای افرادی با پوست روشن و موهای تیره مناسب باشد زیرا لیزر رنگ های تیره را هدف قرار می دهد.

پاهای توت فرنگی به نشانه وجود نقاط سیاه ریز روی پاهای شما اشاره دارد. برای بسیاری از افراد، پاهای توت فرنگی به راحتی با درمان های خانگی و تغییر در روال اصلاح یا مراقبت از پوست قابل کنترل است. برای افرادی که موهای تیره ‌تر یا ضخیم ‌تر، منافذ بزرگ ‌تر، یا رنگدانه‌ های پوست تیره ‌تر دارند، این وضعیت ممکن است به مدیریت تهاجمی‌ تری نیاز داشته باشد. درمان حرفه ای اغلب موثرترین گزینه است و در زمان نیز صرفه جویی می کند. اگر نگران هستید، هرگز در تماس با متخصص پوست خود تردید نکنید.

سخن پایانی

راهکارهایی که ارائه شد می تواند برای جلوگیری از پوست توت فرنگی شدن قابل استفاده باشند و آن را درمان کند. شما می توانید با کمتر کردن مقدار اصلاح یا شیو موهای زائد خود از پوست توت فرنگی شدن نیز جلوگیری کنید. کمتر شیو کردن نیز پیشنهاد خوبی می تواند برای شما باشد. امیدواریم این مقاله نیز برای شما مفید بوده باشد.

 

منبع: بیتوته لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر پای توت فرنگی پوست توت فرنگی آخرین ویدیو ها فوتبال بازی کردن علیرضا بیرانوند با همسر و فرزندانش وسط ورزشگاه! + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۲۳:۱۰ شکست عشقی ترلان پروانه اشک هایش را درآورد + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۲۲:۵۲ بارش های سیل آسا در کشور ادامه دارد ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۲۲:۰۳ نجات یک گربه از سیلاب تهران + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۲۱:۰۰ باز هم کلاهبرداری میلیاردی رمزارزی! ۱۴۰۱/۰۵/۰۹ ۲۰:۳۶ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید تتر خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۲۳:۱۰ زمین های دولتی واگذار نشود، به نام وزارت راه و شهرسازی سند می خورد ۲۳:۰۶ خطرات مصرف زیاد دارچین؛ خانم های باردار مراقب باشند ۲۲:۵۲ زنان بیشتر در خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند یا مردان؟ ۲۲:۲۶ همسرم پیش مشاور نمیاد، چه کار کنم؟ ۲۲:۲۶ پیش بینی وقوع رعد و برق و بارش تگرگ در تهران ۲۲:۰۳ بارش های سیل آسا در کشور ادامه دارد ۲۱:۵۵ درد در ۷ ناحیه شکمی که نباید شوخی گرفت ۲۱:۵۳ فوت و فن شستن «فرنچ پرس» ۲۱:۴۴ شیرجه زدن در آب چه خطراتی برای سلامتی دارد؟ ۲۱:۴۱ گذر ۲ سیارک از کنار زمین ۲۱:۳۷ نحوه استفاده از ویژگی «dual video» اینستاگرام ۲۱:۳۲ عاشق خریدی اما کودکت نمی ذاره؟ راه حلش اینجاست ۲۱:۲۳ محور کرج چالوس مسدود شد ۲۱:۱۲ هشدار؛ اگر باردارید این عرقیات گیاهی را مصرف نکنید ۲۰:۵۶ فهرست برنامه های اندرویدی که می توانند حساب شما را خالی کنند ۲۰:۵۴ مهدوی کیا به سیم آخر زد / انصراف تیم ملی امید از مسابقات کشورهای اسلامی ۲۰:۵۴ ساعت های مچی لوکس و محبوب در جهان و ایران ۲۰:۵۲ اسلامی: تاکید نمایندگان مجلس قانونی شدن سند جامع توسعه صنعت هسته ‌ای است ۲۰:۵۰ رییسی: هجمه معاندان به دلیل حضور میدانی خدمتگزاران مردم بود ۲۰:۴۳ پیش بینی بورس فردا؛ رنگ سبر به تابلوها باز می گردد؟ ۲۰:۴۲ ۳ قدم تا جلب رضایت والدین در ازدواج ۲۰:۳۸ قابلیت جدید واتساپ؛ حذف پیام اعضای گروه توسط ادمین ۲۰:۳۶ باز هم کلاهبرداری میلیاردی رمزارزی! ۲۰:۲۹ به پشت خوابیدن در دوران بارداری ممنوع نیست، اما... ۲۰:۲۱ طرز تهیه خورش قیمه نذری / فوت و فن جا افتادن و مجلسی شدن قیمه ۲۰:۰۶ واحدهای مسکونی روستایی کی سند دار می شود؟ ۲۰:۰۵ تخم بلدرچین به کودکان بدهیم یا نه؟ + ارزش غذایی و عوارض ۲۰:۰۲ ورود سران قوا به ساماندهی کالاهای متروکه اثربخش بود ۱۹:۵۶ کد مرجع به خریداران بلیت بازی های جام جهانی اعلام می شود ۱۹:۵۱ شیب صعودی قیمت مسکن این ماه هم ادامه داشت ۱۹:۴۷ دیدار تعاملی مسئولین ذوب آهن و آبفای اصفهان ۱۹:۴۳ راهکارهای پلیس فتا برای پیشگیری از جرایم رمزارزی چیست؟ ۱۹:۴۲ باقری کنی: ‌ آماده جمع بندی مذاکرات در مدت زمان کوتاهی هستیم ۱۹:۴۱ چطور پدر و مادر بهتری باشیم؟ ۱۹:۳۱ اعزام محموله های کمک رسانی شرکت مس به مناطق سیل زده استان کرمان ۱۹:۲۷ رییسی: متقاضیان باید تا پیش از پایان ۱۴۰۱ زمین خود را در طرح مسکن ملی دریافت کنند ۱۹:۲۵ قیمت مسکن این ماه هم در مدار افزایش ۱۹:۲۲ می خوای از شرِ دونه سرسیاه های روی بینی راحت بشی؟ ۱۹:۱۶ قیمت ۲۰۶ به ۳۰۰ میلیون تومان رسید / کاهش قیمت کوییک در روز فروش بدون قرعه کشی + جدول قیمت ۱۹:۱۱ توزیع پول در حوادث طبیعی، جای خود را به بیمه می دهد؟ ۱۹:۰۷ ۱۰ تغییری که بعد از ترک قهوه برایتان رقم می خورد ۱۹:۰۶ حمایت وزارت اقتصاد از تشکیل گروه مالی بانک ملی ایران ۱۹:۰۱ کشورهای فقیر گرسنه تر می شوند؟ ۱۹:۰۰ سیل، خشکسالی و قطعی برق کمر کشاورزان را شکسته است ۱۸:۵۹ قیمت کالاهای اساسی در آغاز ماه محرم ۱۸:۴۵ صفر تا ۱۰۰ ارتودنسی نامرئی+ معایب ۱۸:۳۷ کدام ادویه برای معده مفید است؟ ۱۸:۲۸ توییتر از قابلیت جدید خود رونمایی کرد ۱۸:۲۲ قوانین افراد شاد در زندگی ۱۸:۱۰ از معجزه دمنوش این گیاه برای کبد چرب غافل نشوید اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پای توت فرنگی پوست توت فرنگی سلول های مرده پوست پوست خود را به طور توت فرنگی می شود فولیکول های مو پوست توت فرنگی استفاده کنید لیزر درمانی مرطوب کننده لایه برداری متخصص پوست برجستگی ها مرطوب کنید ۱۴۰۱ ۰۵ ۰۹ پوست شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۸۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اثر هنری با پوست هندوانه! (فیلم)
  • «کرایی مرغ» یک غذای مجلسی که باید امتحانش کنی
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • تمرینات ورزشی برای مچ پا
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند
  • خواص جکوزی برای پوست