Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن امیری مقدم استاندار کرمانشاه گفت : آنچه یک جامعه را به سمت رفاه، توسعه و پیشرفت سوق می‌دهد، علم و دانایی است.

استاندار کرمانشاه، علل بعضی از عقب ماندگی‌های استان را فاصله گرفتن از کار‌های پژوهشی و تحقیقاتی عنوان کرد و ادامه داد: مدیری که در جلسات مربوط به کارگروه آموزش و پژوهش بی تفاوت باشد، به معنی اهمیت ندادن به علم و دانایی است و تمام مدیران عضو این کارگروه باید حضوری فعال و مستمر در تمامی جلسات این کارگروه داشته باشند و هر مدیری که بدون دلیل دو جلسه حضور نداشته باشد، حتماً توبیخ خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقام عالی استان یادآور شد: طبق قانون تمامی دستگاه‌های اجرایی باید درصدی از اعتبارات خود را به امر پژوهش و آموزش اختصاص بدهند و تلاش کنند که قرارداد پروژه‌های تحقیقاتی خود را با دانشگاه‌ها منعقد کنند، زیرا فقط دانشگاه‌ها می‌توانند پروژه‌های تحقیقاتی و پژوهشی دستگاه‌ها را پس از عقد قرارداد بررسی و اجرایی کنند.

وی با اشاره به انتصاب چهار نفر از مشاورین خود از بین اساتید دانشگاه اظهار داشت: این چهار نفر از اساتید به نام و توانمند در دانشگاه‌ها هستند که می‌توانند کمک حال استان برای اجرای طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی باشند که دبیر کارگروه آموزش، پژوهش و فناوری موظف است این اساتید را برای تمامی جلسات این کارگروه دعوت کند.

وی ایجاد مراکز رشد در شهرستان‌های استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: باید کمک‌هایی از صندوق نوآوری به منظور توسعه مراکز رشد در استان گرفته و سهم استان از این صندوق هر چه سریعتر مشخص شود.

امیری مقدم با بیان اینکه پیوند و ارتباط خوبی بین دانشگاه‌ها و پارک علم و فناوری برای توسعه علم در استان وجود دارد، افزود: خوشبختانه هیچ تعارضی بین این دو مرکز علمی وجود ندارد، بنابراین باید بیشتر بتوانیم از ظرفیت‌های این مراکز برای توسعه علم در استان استفاده کنیم.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: مسئولیت توسعه شرکت‌های دانش بنیان با پارک علم و فناوری است و باید هر چه بیشتر این شرکت‌ها در استان توسعه پیدا کنند که سهم بسزایی در ایجاد اشتغال و افزایش تولید در سالی که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری به نام "تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" نامگذاری شده است، خواهد داشت.

وی تاکید کرد: هم پارک علم و فناوری و هم دانشگاه‌ها موظف هستند که نهایت تلاش خود را برای ایجاد پردیس نوآوری و فنآوری در استان بکار بگیرند.

رئیس شورای اداری استان ادامه داد: در سال"تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" از اعضای این کارگروه انتظار داریم که یک مدل علمی و بومی متناسب و سازگار با توانمندی‌های استان طراحی کنند و این خواسته ما از این کارگروه است.

استاندار کرمانشاه بیان داشت: استان در بخش‌های مختلف کشاورزی، صنعت، گردشگری و خدمات دارای ظرفیت‌های بسیار مناسبی است که با توسعه شرکت‌های دانش بنیان و اجرای طرح‌های تحقیقاتی می‌توان از این ظرفیت‌ها برای کمک به ایجاد اشتغال و حل مشکل بیکاری استفاده کرد.

استاندار کرمانشاه گفت: کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی باید طوری باشد که استان را به خلاقیت و نوآوری برساند و در تمامی بخش‌ها باید از ظرفیت‌های موجود به منظور توسعه استان استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ارائه آموزش و مهارت به جوانان استان ضروری است، عنوان کرد: اداره کل آموزش و پرورش با همکاری فنی و حرفه‌ای استان باید در جهت اجرای شعار "یک مهارت به هر دانش آموز" برنامه‌های خود را دنبال کنند.

امیری مقدم تصریح کرد: با احیای فرهنگ کار و نهادینه شدن روحیه سختکوشی و تلاش، مشکل بیکاری استان حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه مهار مشکل بیکاری جوانان دغدغه اصلی من است، از همه مدیران و مسئولین خواست که با تلاش و تکیه بر کار‌های تحقیقاتی و پژوهشی و توسعه مهارت‌ها به سمت ایجاد اشتغال و حل مشکل بیکاری برای جوانان گام‌های عملی بردارند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه پروژه های عمرانی اعتبارات عمرانی تحقیقاتی و پژوهشی استاندار کرمانشاه مشکل بیکاری دانشگاه ها دانش بنیان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر ویسمرادی عصر جمعه در اولین دورهمی تشکیلاتی نهضت اجتماعی جوانان این استان به‌عنوان علمداران اجتماعی که با حضور دبیر نهضت اجتماعی کشور در سالن جلسات دانشگاه پیام نور کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نهضت اجتماعی جوانان از سال ۱۴۰۰ در راستای فرمایش مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب راه اندازی شد.

وی افزود: حضرت آقا توضیح دادند که فناوری پیاده سازی بیانیه گام دوم انقلاب از طریق حلقه‌های میانی راه‌اندازی جبهه عمومی منضبط صورت خواهد گرفت.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه ادامه داد: بر همین اساس قرارگاه بقیه الله از سال ۱۴۰۰ یک بازوی اجتماعی را به نام مجموعه نهضت اجتماعی جوانان در کشور راه اندازی کرد.

ویسمرادی خاطرنشان کرد: این نهضت در همه استان‌های کشور، رابطه‌های شهرستانی دارد و فعالان اجتماعی و حلقه‌های میانی را به کار گرفته است.

وی با بیان اینکه نهضت اجتماعی جوانان در هفت عرصه فعالیت دارد، افزود: این عرصه‌ها شامل حوزه‌های محیط زیست، قرض‌الحسنه، خیریه، خدمات اجتماعی، آسیب‌های اجتماعی، مروجین کسب و کار خُرد خانگی و کانون‌های حمایت از دامداری و کشاورزی است.

ویسمرادی تاکید کرد: نهضت اجتماعی در این عرصه‌ها به دنبال شناسایی گروه‌های مردمی و ظرفیت‌یابی آنها و سپس شبکه سازی در جهت انجام عملیات عمومی پر تعداد مردمی در جهت گره گشایی از مشکلات اجتماعی است.

وی توضیح داد: این نهضت از افرادی که در عرصه کسب و کار مشغول فعالیت هستند برای ورود افراد دیگری به عرصه اشتغال کمک می‌گیرد و با این کار تلاش دارد از مردم به خود مردم خدمت برساند.

دبیر نهضت اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: با این اقدام علاوه بر گره گشایی از کار مردم، یک جبهه عمومی منضبط برای خدمت به انقلاب نیز طراحی و اجرا شده است.

به گفته ویسمرادی، در یک افق زمانی مشخص ۱۰ درصد از مردم به صورت گروه‌های ۴ یا ۵ نفری در کسب و کار و فعالیت‌های اجتماعی مشارکت فعال خواهند داشت.

وی با بیان اینکه امروز اولین دورهمی تشکیلاتی علمداران اجتماعی در استان کرمانشاه برگزار شد، خاطرنشان کرد: این نهضت در کرمانشاه طی چهار ماه اخیر به صورت جدی شروع به فعالیت کرده و در همه شهرستان‌های نیز شبکه سازی انجام داده است.

کد خبر 6089365

دیگر خبرها

  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به کدام استان؛ روندها رو به کاهش به چه معناست؟
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • بیشترین نرخ بیکاری متعلق به این استان کردنشین است
  • ظرفیت جوانان در رونق اقتصادی بکار گرفته شود
  • تلاش و جدیت برای کاهش نرخ بیکاری
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • رشد ۳ درصدی کاهش نرخ بیکاری در گیلان
  • شناسایی ورفع موانع ومشکلات قبل سرمایه گذاری
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • علمداران اجتماعی به‌دنبال گره گشایی مشکلات اجتماعی توسط مردم است