Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس باران های شدید سیل آسای پدیده مونسون بر افزایش قیمت برخی از صیفی جات در کهگیلویه و بویراحمد تاثیر داسته است.

محمد راهی در گفت و گو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار کرد: بارش سیل آسای چند روز گذشته موجب افزایش ۵۰ درصدی برخی از محصولات کشاورزی از جمله تربار (گوجه فرنگی، سیب زمینی، هویج، پیاز و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..) شده است.

وی بیان کرد: محصولاتی که از مناطق سیل زده تامین می شد به دلیل مسدود شدن راه ها و گل آلود بودن اراضی کشاورزی و عدم امکان برداشت محصول و خسارت‌ها تا حدودی با خلل مواجه شده که با بهتر شدن وضعیت به روال سابق بر می گرددو افت قیمت ها را شاهد خواهیم بود.

رییس اتاق اصناف گچساران تصریح کرد: افزایش قیمت بیشتر در بحث گوجه فرنگی، سیب زمینی و هویج بوده و در سایر محصولات افزایش قیمت متعادل با بازار است.

راهی عنوان کرد: سبزیجاتی که از سایر استان‌ها به گچساران وارد می‌شود نیز به واسطه سیل و بارندگی شدید تا حدودی با افزایش برخوردار بوده اما سایر سبزیجات تولیدی مربوط با شهرستان افزایش نداشته اند.

وی گفت: امسال از ۶هزار و ۷۰۰ واحد صنفی در گچساران بازرسی انجام شد.

رئیس اتاق اصناف گچساران خاطرنشان کرد: تخلفات انجام شده به ارزش بیش از ۱ میلیارد و۴۰ میلیون ریال برآورد شده که اقدامات قانونی مناسب برای برخورد با واحدهای صنفی متخلف صورت گرفته است.

راهی بیان کرد: ۱۲۵ واحد صنفی متخلف امسال در راستای نظارت بر عملکرد و فعالیت های واحدهای صنفی عرضه کننده کالا و خدمات در این شهرستان شناسایی شد.

وی افزود: درج نشدن قیمت، کم فروشی، گرانفروشی، عدم صدور فاکتور، تداخل صنفی و امتناع از عرضه کالا از جمله این تخلف ها بوده است.

رئیس اتاق اصناف گچساران ادامه داد: در سالجاری ۳۲۴ مورد گزارش مردمی از تخلفات اصناف این شهرستان از طریق مراجعه حضوری و ثبت در سامانه ۱۲۴ به این اتاق رسید که تمام آنهادر کمترین زمان بررسی شد.

راهی اضافه کرد: هم اکنون بیش از ۹ هزار واحد صنفی در این شهرستان عضو اتاق اصناف هستند که از این تعداد بیش از چهار هزارو ۷۲ واحد صنفی دارای پروانه کسب است.

وی گفت: تاکنون بیش از ۲ هزارو ۸۴۰ واحد صنفی این شهرستان به دلیل مشکلات اقتصادی، پروانه کسب و کار خود را ابطال کرده اند. 

رئیس اتاق اصناف گچساران اظهار کرد: بازرسان واحد صنفی این شهرستان روزانه در۲ نوبت صبح و عصر بر نحوه عملکرد اصناف فعالیت دارند

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس محمد راهی اتاق اصناف گچساران بازرسی صیفی جات سیل افزایش قیمت افزایش قیمت واحد صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۹۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی

مصطفی دارایی نژاد در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر پیش‌بینی‌های قبلی، قیمت هرکیلو گوجه فرنگی در میدان مرکزی نسبت به هفته  قبل ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش یافته است.

او قیمت کنونی هرکیلو گوجه فرنگی مرغوب در میدان مرکزی را ۱۵ تا ۱۷ هزارتومان و گوجه فرنگی معمولی را ۱۰ تا ۱۳ هزارتومان اعلام کرد و افزود: هم اکنون بالای ۴ هزارتن گوجه فرنگی در شیراز کشت شده که براین اساس کمبودی در عرضه نداریم و تنها به سبب بارندگی  و تاخیر در برداشت، قیمت با نوساناتی در بازار روبرو می‌شود.

دارایی نژاد با بیان اینکه عرضه پیاز بندرعباس روبه اتمام است، افزود: هم اکنون پیاز دزفول بدست آمده است و برآورد می‌شود که بازار پیاز در ماه آینده به تعادل برسد.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان قیمت کنونی هرکیلو پیاز دزفول را ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان و پیاز بندرعباس را ۱۸ تا ۲۲ هزارتومان اعلام کرد و افزود: در بازار خرده فروشی با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید عرضه شود.

او با اشاره به علل نابسامانی بازار محصولات کشاورزی گفت: تا زمانیکه الگوی کشت به طور کامل اجرا نشود، نابسامانی‌ها در بازار ادامه دارد. به رغم گذشت ۳ سال از شعار اجرای مصوبه الگوی کشت، اما تاکنون ۳۰ درصد آن اجرا شده است.

دارایی نژاد ادامه داد:با اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت، برنامه ریزی تولید با احتساب مصرف داخل انجام می‌شود و از طرفی ۱ تا ۱.۵ میلیون تن محصول بیشتری به منظور برنامه ریزی صادرات باید تولید شود.

رئیس پیشین اتحادیه بارفروشان گفت: ایران به سبب اقلیم چهار فصل جزء معدود کشور‌هایی است که می‌تواند صادرات داشته باشد، اما متاسفانه در برخی مواقع به سبب اتخاد تصمیمات خلق الساعه به بهانه تنظیم بازار، صادرات ممنوع می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه الگوی کشت تنها راهکار تنظیم بازار میوه و صیفی
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • ۶۰۰۰ واحد صنفی گناوه برای دریافت شناسه «یکتا» اقدام کنند
  • بارندگی شدید و سیل از دبی به سمت ارمنستان روان شد | فیلم
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • پیروزی تیم فوتسال اتاق اصناف برکارگران شهرداری
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد